Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי..

אתמול גיליתי שהקומפוננט (vTrek) פשוט לא מוציא שום צליל, התקשרתי לחנות שממנה קניתי,

באתי היום והחליפו לי את הרמקולים מקדימה ל

Focal K2POWER יד שניה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=411536

השאלות שלי:

1. האם זה שווה מה שהם עשו? באמת הפוקל יד 2 יותר טוב מ vtrek חדש?

vtrek 320W max power comp.

שימו לב כתוב בזאפ שהפוקל הזה לפני שנה וחצי.

2. ואיך רק אלה שמקדימה נשרפו ואלה שמאחורה (rockford preimier) לא נשרפו ואפילו אין ירידה באיכות? שימו לב המגבר ברוך השם קניתי רק היום זה לא קשור אליו.

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

פששש יפה מאוד,מ-vTrek לפוקאל k2p לפחות קיבלת שירות טוב...

1. כן היה משתלם לפי דעתי.

2.יכול להיות הרבה סיבות למה נשרף רק הקומפוננט מקדימה אולי נתנו להם יותר מידי כוח,אולי היו תקולים מההתחלה ורק עכשיו הפסיקו לעבוד...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

פששש יפה.. מעניין מה הייתי מקבל במקום סט מורל אילייט שרוף.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אתה בא לאמר לי שהתקינו לך פוקל K2P ואתה בעצמך לא מרגיש שהרמקולים הרבה יותר טובים???

או שהסט מזוייף ולא רק ישן או שהמתקין הזה ממש לא יודע לכוון.

פוקל K2P חדש בזמנו עלה 2500 שקלים עד כמה שזכור לי... והמחיר היום לא צריך להיות שונה בהרבה אם לא יותר יקר.

עריכה:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=k2p

המחיר גולש עד 3200 שקלים וכל מה שמתחת ל2000 זה כמעט בטוח זיוף

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בס"ד

מרגישים הבדל.. שירים שעשו רעש מוזרים עם ה VTREK עכשיו לא עושים..

גם שתי המוכרים חפרו לי (בנפרד - כנראה לא היה מתוכנן מראש) שכנראה אני לא מבין וכו' וזה מתנה ומצויין וכו'..

בקיצור לא עבדו עלי?

אפשר לכוון את המגבר עם הרמקולים האלה ל GAIN גבוהה? ראיתי שהם 100RMS..

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

הסט שקיבלת הוא הסט עם הכיפה הכסופה?

כי אם לא , עדיף לך לבדוק בכל זאת שלא דחפו לך זיוף, לסט הזה לא חסר זיופים.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

בס"ד

לפי מה שאני זוכר כולו בערך בצבע חום בהיר כזה.. בערך כמו צבע עור של מכוניות יוקרה..

בכל מקרה אני מנסה להבין עדין איך נשרפו הרמקולים בשביל לא לשרוף עוד פעם..

לפעמים הרמקולים רועדים חזק (כשיש באסים) אבל עדין שומעים טוב ולא עיווט, זה בסדר נכון?

פורסם

כל עוד שאין עיוות זה בסדר.

השאלה מה הגורם לשריפה של הרמקולים, יכולים להיות כל כך הרבה דברים

מגבר מוציא DC לרמקולים

קצר בחיווט או בקרוס או ברמקולים עצמם

אחוז עיוות שאתה לא מזהה כי אין לך אולי מספיק נסיון עם מערכות

וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בס"ד

טוב אז ככה זה מידע שנראה לי יעזור לכם לעזור לי למה הם נשרפו:

לפני שהם נשרפו הם פעם עבדו פעם כן פעם לא, באמצע נסיעה אני שומע פתאום את הרמקול נפתח ונסגר. בדרך כלל בתחילת נסיעה הם עבדו ואחר כך נכבו.

פורסם

נשמע כמו קצר בחיווט

תחליף את כל החיווט מהמגברים עד הרמקולים ללא שום קשר לשום דבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

בס"ד

התקנתי כבר מגבר ככה שהם החליפו הכל נראה לי.. אני צודק? הם פירקו לאוטו תצורה (כלומר את הצורה)..

והנה כמה משפטים של המתקין , תגידו לי אם הוא צודק:

1. אף פעם לא לעשות ווליום הכי גבוהה ברדיודיסק, הכי גבוה אצלי זה 40 הוא אמר להגיע עד 36. ואם שומעים עיווט לפני 36 אז להוריד עד שלא ישמעו עייוט.

2. אמרתי: "איך יכול להיות שהקדימה נשרף והאחורה לא ועוד בלי מגבר?" תשובה שלו: "זה רק מראה על איכות הרמקולים" - vtrek זה לא טוב??

3. הוא כיוון את הסאב ל MAX וברדיו דיסק עשה באס על -7 (שימו לב למינוס) בשביל שאני יוכל לכוון את הסאב דרך הרדיו דיסק, זה בסדר? כי אותי לימדו פה שאף פעם לא שמים ערכים מקסימלים..

פורסם

הגיע הזמן להחליף מתקין...

Pioneer TS-X150

פורסם
בס"ד

התקנתי כבר מגבר ככה שהם החליפו הכל נראה לי.. אני צודק? הם פירקו לאוטו תצורה (כלומר את הצורה)..

והנה כמה משפטים של המתקין , תגידו לי אם הוא צודק:

1. אף פעם לא לעשות ווליום הכי גבוהה ברדיודיסק, הכי גבוה אצלי זה 40 הוא אמר להגיע עד 36. ואם שומעים עיווט לפני 36 אז להוריד עד שלא ישמעו עייוט.נכון עדיף לא להגיע למצב שהרמקול נכנס לעיוות

2. אמרתי: "איך יכול להיות שהקדימה נשרף והאחורה לא ועוד בלי מגבר?" תשובה שלו: "זה רק מראה על איכות הרמקולים" - vtrek זה לא טוב??,לי אישית אין ניסיון עם VTREK

. הוא כיוון את הסאב ל MAX וברדיו דיסק עשה באס על -7 (שימו לב למינוס) בשביל שאני יוכל לכוון את הסאב דרך הרדיו דיסק, זה בסדר? כי אותי לימדו פה שאף פעם לא שמים ערכים מקסימלים.כל אחד והכיוונים שלו,אני אישית הייתי מכוון לבד,מבטל באסבוסט וכו' מכוון ברדיו על 0 מתחיל מהמגבר ואז משחק דרך הרדיו עד לקבלת תוצאות רצויות ונעימות לאוזן שלך .

תגובה לשאולות באדום

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אלף כל זה תלוי באיזה מגבר ואם הוא הרבה יותר חזר מה רמקולים איתכן שישרף (יש גם אופציה שהרמקולים רגישים) יש כמה דרכים לפתור בעיה כזאת אלף כל זה לעביר את הסאונד לרמקולים הקידמיים ולכוון את הגן כך שברדיו דיסק בווליום המקסימלי הרמקולים יעבדו חלק זאת אומרת שאתה מגביר עד הסוף ברדיו דיסק יהיה לך סאונד שהרמקולים יכולים לספוג זה פיתרון אחד

פיתרון שני זה שיש כמה אופציות שחייבות להיום בכל מגבר חדיש (לא מדבר על רמת המגבר) יש פונקציה של -Full,LPF,HPF

זאת פונקציה להגדרת תדרים אם אתה משתמש אם סאב תעביר פשוט מפונקציה Full ל-HPF ותשחק אם הגן של (HPF) וככול שתגביר יותר אם הגן תוכל להפיק יותר ווליום מהרמקול וכמובן יותר איכות אבל אתה מעבד מהבאס למרות שלא צריך כל כל באס אם אתה עובד אם סאב ותעשה ככה גם ברמקולים האחורים ואם חוש שמיעה טוב תוכל ליצור סאונד היי אנד למשל אני אם ארץ אנרגי ואינפיניטי קאפה ישנים ואני עובר אם חבר שלי שהשקיע כ- 30000 אלף שקל במערכת אם K3P ואם רמקולים אחורים של פוקל

יחסית אם ציוד שהשווי שלו 5000 חבר שלי לא האמין היה אם לשון בחוץ אז זה גם תלוי בכיוון נכון ואיך אתה רוצה לשמוע את המערכת שלך איכות או ווליום או גם וגם בקיצור תנסה את האופציה שנתתי לך אם הגן ועל תיתן לאף אחד לכוון לך כי לא תיהיה מרוצה !!!!! (זה יכך לך זמן לכוון )!!!!!!!!!!!

• תוכן חדש...