Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז אחרי שנים שלא היה איזשהו מפגש בפורום הגיע הזמן לארגן אחד כזה, והמפגש הקרוב יתקיים ביום שבת, 5.12.09 החל מהשעה 12:00 מאחורי אצטדיון ר"ג.

המפגש יהיה מפגש על-האש, אז בבקשה להתפקד ברשימה מסודרת בצירוף מי מביא מה. אני מבקש להמשיך ולשרשר את הרשימה וכל פעם לעשות העתק-הדבק בתוספת שמכם. גם מי שמבטל יהיה יפה מצידו להעתיק את הרשימה, לערוך אותה ולפרסם אותה מחדש בלי השם שלו.

במקרה של גשם או חסימת האצטדיון, המפגש ינדוד אל תחת הגשר שמול הקניון, זה שנמצא בין הקניון לדן דיזיין סנטר.

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח... :-P

מפגשרג.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.black_haze-מיקי - מביא פחמים,מדליק,מנגל ואם נצטרך אז פיתות.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אני יודע שאני ישמע כמו חנון אבל, יש צאנס שמי שיבוא ירשום בדף וישים על השמשה את השם שלו והכינוי בפורום? יש אנשים שאני מכיר כבר שנה+ בלי לדעת מי הם בפורום..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבאתי פעם מדבקות אבל כמעט אף אחד לא טרח להדביק אותן על עצמו.

אם אני אגיע אין לי בעייה להביא שוב (ואני מקווה שהפעם עם יתר שיתוף פעולה מצד חברי הפורום).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לכולם. אני רוצה לבוא כי אני גם בדרך לקנות מערכת אז אשמח אם תעזרו לי.

בנתיים אני בא.

2.-Sparco- אני אביא בקבוקי שתיה.

פורסם

פיי באמת שנים שלא היה מפגש :)

אתם יודעים שהנשים שלנו בסוף יחשבו שאנחנו הולכים ל"מפגשים" אחרים..

3.Dj-Gutz - אופיר - אני אביא קרח כמו פעם שעברה ( היה להיט ;) )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

3.Dj-Gutz - אופיר - אני אביא קרח כמו פעם שעברה ( היה להיט :wink: )

4. idandavid -עידן - אני יביא את החומוס פיתות המפורסמות

פורסם

5. LANOSFORCE - אדי - מגיע - אביא איתי חבילת המבורגרים וכמה בקבוקי שתיה (שימו לב חסר כלים חד"פ)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

5. LANOSFORCE - אדי - מגיע - אביא איתי חבילת המבורגרים וכמה בקבוקי שתיה (שימו לב חסר כלים חד"פ)

6. עופר דותן . שישית בירות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

[1.black_haze-מיקי - מביא פחמים,מדליק,מנגל ואם נצטרך אז פיתות.

6. עופר דותן . שישית בירות .

7.דוד+גיא(כניראה)+קבבים וקולה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לבינתיים יש היענות נמוכה משהו לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...