Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סדרות לצפייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

House נמצא בהדרדרות עקבית מאז העונה שעברה. לדעתי האישית, חבל על הבייטים.

בנוסף ל"דקסטר" ו"איך פגשתי את אמאש'כם" שכבר הומלצו, אני יכול להמליץ גם על "Boston Legal" ועל סדרה חדשה יחסית בשם "Castle", שנמצאת כיום בעונה השניה שלה. המלצה נוספת היא "Cold Case", או בעברית "תיק מן העבר", שהתחילה לא מזמן את העונה השישית. זאת באמת סדרת מופת, לחובבי הז'אנר של חוק וסדר וכו'.

לחילופין, תמיד אפשר להוריד פרקים ישנים של "A-Team"... :-)

פורסם
דקסטר.

עכשיו רצה העונה הרביעית והגדולה מכולן, ממליץ בחום על כל העונות, בהחלט ברמה של פריזן ברייק עונה 1-2, הירוז ואבודים.

הגדולה מכולן? לא ממש. אפילו קצת השתעממתי בכמה מקרים. אבל זו עדיין סדרה פשוט מצוינת.

House נמצא בהדרדרות עקבית מאז העונה שעברה. לדעתי האישית, חבל על הבייטים.

בייטים לא עולים כסף, והאוס היא עדיין מצוינת לדעתי. ממש לא מרגיש ירידה באיכות.

HIMYM (או hi mum!) נחמדה, אבל צ'יזית מאוד. השחקן שמשחק את מרשל איום ונורא ובעצם רק דוגי האוזר מציל את הסדרה. סיטקום מצוינת שהסתיימה לפני שנה+ היא scrubs - מאוד מומלץ להוריד את כל העונות ולראות מההתחלה...

אני נהנה גם מקאליפורניקיישן (ולא, לא רק בגלל הסקס והקללות) וגם מ-fringe, שהיא די מופרכת אבל משעשעת מספיק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דקסטר גם בעונה השלישית מרדימה.

איך פגשתי את אמא כבר אחרי העונה הראשונה הם גמרו את הבדיחות, והיתר זה סבל, מאוס ומאולץ.

מצטרף לדריש, בוסטון ליגל, במיוחד העונות הראשונות, גאונית.

אני כרגע מפתח ציפיות מהמנטליסט שנראית לא רע.

משכנתא זה קל

פורסם

מרפרוף באחד הכוננים אצלי במחשב מצאתי שאני רואה את הסדרות הבאות

bored to death

cougar town

dexter

dollhouse

how i met your mom

entourage

family guy

flash forward

flashpoint

heroes

house

southpark

the middle

trauma

יש גם סדרות סדרות שלא משודרות כמו

weeds

eureka

breaking bad

battlestar galactica [אחד הטובים]

life - סדרה פשוט מעולה

the unit פצצה

יש לי קטע כזה לשמור כל פרק שאני רואה [אז בגלל זה הגעתי ל 6 טרה בייט! באמת תהיתי מה תופס לי כ"כ הרבה מקום :D]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...