Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי דיהטסו שרייד 1500 אוטומט שעשתה רק 100 אלף קילומטר אך בנוסף לשאר הבעיות שכבר טופלו (כגון מערכת מים סתומה ומוזנחת) יש לי גם בעיה עם הטורים בסרק .

הבעיה מתבטאת בזה שכשהמנוע קר , הטורים עומדים על 2500 וכשמתחמם יורד ל1500.

כדי להתגבר על זה ולהוריד טורים סגרתי הרבה את הבורג של סלד סרק שיושב על בית המצערת והטורים אכן ירדו ,אך לא מספיק ועדיין לוקח המון זמן עד שיורד ל1000 .

שללתי את יוניט חום מנוע שעובד ותקין, רדיאטור חדש התקנתי כי הקודם היה סתום,מעבר מים לבית המצערת חופשי,

ניקיתי את חיישן חום המנוע כשהחלפתי פלנג' מים ובדקתי צינורות ואקום וסדקים במערכת יניקת אויר.

החשד הגדול שלי לאחר שלילה של הרבה דברים היא המנוע צעדים.נראה שהטורים משתנים לפעמים ו"משחקים " בין 2500 ל1500 אם האורות דולקים או כבויים.מה גם שהרכב שותה קצת דלק וקשה לי להגיע איתו ל1 ל10 בעיר.

אודה לכם על עזרתכם ואם תוכלו להסביר לי איך מאשרים אם זה באמת המנוע צעדים או שמא משהו אחר שלא חשבתי עליו .

תודה רבה

• תוכן חדש...