Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש מאזדה לנטיס 323 1800 סמ"ק שנת 99',

לפני כשנה הוא החליף את בולמי הזעזועים הקדמיים בבולמי גז, בזמן האחרון הוא מאוד לא מרוצה מנוחות הנסיעה, הוא דיבר עם כמה אנשים שלטענתו מבינים עניין והמליצו לו להחליף את הבולמי גז בבולמי שמן איכותיים.

לכן אני באתי לעזרתו ואני שואל אותכם, איזה בולמי זעזועים קידמיים מומלצים לרכב ומה העלויות (בערך)?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
KAYABA (או בקיצור: KYB).

בולם יפני באיכות מעולה שמשמש גם ככה כבולם מקורי ביצרנים יפניים רבים.

מי היבואן או המפיץ ?

פורסם

את זה כבר אין לי מושג...

אבל בכל חנות רצינית של חלפים לרכב יהיה ניתן להשיג בולמים של היצרן הנ"ל.

נ.ב. הם מייצרים בולמים למגוון רחב מאוד של רכבים, לא בהכרח יפניים. מומלץ לכל רכב!

פורסם
את זה כבר אין לי מושג...

אבל בכל חנות רצינית של חלפים לרכב יהיה ניתן להשיג בולמים של היצרן הנ"ל.

נ.ב. הם מייצרים בולמים למגוון רחב מאוד של רכבים, לא בהכרח יפניים. מומלץ לכל רכב!

כן,קראתי באתר שלהם,אמרו לי שהם נמצאים בפסג' יצחק שדה 34 חנות בשם גד חלפים,או משהו כזה...

יש לך נסיון טוב עם הבולמים הללו ?

פורסם

תודה רבה על העצות!

החבר קנה שני בולמים של מונרו ב-240 ש"ח לאחד.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...