Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 307 SW


יהודה זיכרמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו שוקלים לקנות פיג'ו 307 SW. אנחנו נוסעים בצורה סולידית. היינו רוצים לשמוע מניסיון האחרים האם חשוב לקחת את הדגם עם המנוע של 2 הליטרים או מנוע ה- 1.6 מספיק. בכדי לא לחוות בעיות אמינות, היינו רוצים לקבל המלצה על השנתון הנמוך ביותר שכדאי לקנות (הבננו שהיו בעיות בגיר האוטומאטי עד למודל של שנת 2005).

בתודה, יהודה

פורסם

יש לי 307 2.0 כבר שבע וחצי שנים,רכב נהדר עם 0 תקלות ונוחות מעולה,מכיוון שנהגתי פעמים רבות בשני המנועים,חד משמעית ההמלצה היא על המנוע 2.0,ההבדל באיכות הנסיעה הוא גדול מאד,ובצריכת הדלק אין הבדל.

פורסם

ה 1.6 לא מספיק ל SW, הוא גם סובל (כתוצאה מכך) מעבודה קשה מאוד של הגיר האוטומטי (גיר שעובד הרבה גם מתחמם הרבה, שזה כמובן לא בריא לגיר בכלל). רק 2.0 ל'.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי 2004 נפח 2.0 כמעט 3 שנים

אפס תקלות

תצרוכת דלק כ 1:10 בנסיעה מעורבת בלי מזגן . מזגן מעלה את תצרוכת הדלק ב כ 15%

מחוץ לעיר הרכב מאוד מאוד חסכוני בדלק.

 

שני הכסאות 6,7 מתאימים לילדים או מבוגרים גמישים במיוחד ממש לא ברור איך תכננו שיכנסו לשם אנשים מבוגרים.

 

רכב מפנק ונוח במיוחד לבעלי משפחות שאוהבים לטייל ולצאת מחוץ לבית .

 

הילדים נהנים מאוד מאוד מהגג והנוף.

פורסם

בהחלט הנוף מגיע עם הרכב .

 

הראות לכל הנוסעים מצויינת לכל הכיוונים וכשפותחים את הגג הרכב מאוד מאוד מואר בניגוד לרכבים אחרים שנוסעים בחושך גם כשיום יפה בחוץ בקיצור חווית נסיעה קצת שונה.

 

כל הפינוקים כלולים ברכב כמו כסאות מתכוונים גם לגובה, ידיות בכסאות לנהג ולנסוע אפשרות כיוון זווית כסאות נוסעים מאחור (שימושי מאוד בהתאמה של כסאות ומושבי בטיחות)

כמובן חיישן אור שמפעיל את האורות באופן אוטו וחיישן גשם שמפעיל וישרים במהירות הנכונה , מראה שמחשיכה באופן אוטו בזמן סינוור , מרימי חלונות מקוריים במפתח וגם חיישני רוורס (אם כי אני לא בטוח שזה מקורי או תוספת בארץ) בצבע פגוש , כפתור ביטול חלונות חשמל לנוסעים מאחור (מאוד שימושי כשיש ילדים מאחור)

 

 

בקיצור רכב מאובזר ונוח מאוד

פורסם

שלום

גם לנו יש sw,מנוע 2.0.

הרכב נחמד,נוח ויעיל.

צריכת דלק משולבת של בערך 1/10 כולל די הרבה מזגן,ונסיעה 60% בעיר,40% מחוץ לעיר.

אומנם לא נהגתי על ה 1.6 אבל אני כן יכול להמליץ לך על ה 2.0

פורסם
ל-PIZO: מניסיונך, מה צריכת הדלק של 1.6 ליטר ושל 2 ליטר?

משוקלל 1.12-1.13 אבל מרבית הנסיעות שלי הם בתוך העיר,בנסיעה בכביש בין עירוני הגעתי גם ל1-15 1-16,כמובן שזה תלוי גם בסגנון נהיגה.

פורסם

רק בשביל הקוריוז בעניין תצרוכת הדלק- אני גר בקריות

ובנסיעות שלי לחופשה לאילת כל פעם אני נפעם מהתופעה .

אני מתדלק מיכל מלא באיזור חיפה והמחשב דרך מראה כ 450 ק"מ עד התדלוק הבא .

ואז תוך כדי נסיעה בשלב מסויים במקום שהיתרת הק"מ עד התדלוק תרד היא עולה .

כך שאחרי כ400 קמ מחשב הדרך מראה עוד כ 400 קמ

פורסם

זה לא קוריוז.

המחשב מראה לך 450 לפי ממוצע שהיה לפני התדלוק האחרון. (כנראה משהו כמו 1:9)

ואז אתה מתחיל לנסוע ובהילוך שיוט (מנסיון עם 307 מנוע 2 ליטר) הרכב עושה גם 1:15 - 1:20 במהירויות של בין 90 ל 100 במישור. במצב כזה ברור לך של נסיעה של 1:15 עם טנק של 60 ליטר אתה יכול לעבור כ 750 ק"מ (אני בכוונה לא כותב יותר כי יש רמזורים ויש עצירות ויש עקיפות ויש ויש ... ) וככה יוצא שאחרי כמה דקות המחשב מזהה את זה ומעדכן את הנתונים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בהחלט קוריוז.

 

נסיעה בעיר למשקל יש מרכיב דומיננטי בתצרוכת דלק בגלל הצורך של המנוע להאיץ .

נסיעה מחוץ לעיר המבנה האוירודינמי הוא דומיננטי יותר

 

הקוריוז הוא בפערים המשמעותיים מכיוון שהרכב גדול וכבד ומצד שני יעיל מאוד אוירודינמית :

חלון שטוח , וישרים שקועים,מבנה מראות נכון,פנסי חזית ,ידיות דלתות זורמות אין משטחים אנכיים כמעט שמפריעים לזרימת האוויר על גוף הרכב...

×
×
  • תוכן חדש...