Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים חוסמים את החניה, מה עושים?

evgeni432
שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים!

נתחיל מזה, אני גר ברחוב די צר וחניה הפרטית שלי נמצאת במקום מאוד בעיתי כך שאני צריך להכנס לשם ברוורס כדי לצאת כמו בן אדם, מול הכניסה לחניה (בצד השני של הכביש) יש אדום לבן. אבל אנשים (קשה לי להגדיר אותם כך) תמיד חונים שם ומקשים מאוד! על היציאה ועל הכניסה. כמובן יש את החכמים שחוסמים אם התחת חצי מהכניסה (יש סימון לבן על הרצפה, הם פשוט לא שמים עליו ***). מה לעשות חברים? הרי שזה לא הגיוני שאני ירוץ בבלוק שלי ובבלוק ממול כדי שיזיזו את הרכבים כל הזמן...

מצורף שרטוט של הרחוב. (צוייר אונליין כי אין לי PAINT) רכב מס 1 שלי ו 2 של שכן שלי (תקין)

paint.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונים לרשות המקומית ומבקשים לעשות "אוזן" במדרכה מול פתח הכניסה, או משני צידי פתח הכניסה שלכם.

לא לשכוח לנמק את הסיבה לבקשה.

רשות מקומית חכמה, תבדוק המצב בשטח ואם אכן הצדק איתך, היא תקבל את בקשתך.

רשות מקומית מתחכמת, תבקש ממך להודיע כל פעם לפיקוח כדי שפקח יחלק קנסות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פטריות אבן משני הצדדים במרחק סביר.

ניתן לפנות לרשויות וניתן שלא (בסיכון כמובן)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פטריות אבן משני הצדדים במרחק סביר.

ניתן לפנות לרשויות וניתן שלא (בסיכון כמובן)

עידן

יש שמצאו פתרונות לפטריות. יצא לי חרוז! :lol:

RM24340206_wa.jpg

car_wh.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמוד ברזל משני צידי הכניסה במרכז החניה.

יפתרו יותר טוב את הבעיה.

פטריות ניתן להזיז. ורכבים גבוהים חונים עם התחת עליהם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...