Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמצבר היה פעיל ועבר מחזורי טעינה ופריקה מתקבל אלקטרוליט בתאים ולא מים טהורים, שאיבה שלהם והוספה מים מזוקקים טריים תפר את האיזון האלקטרוליט שעלול לפגוע במצבר. עדיף לעזוב את המצבר ולקוות לטוב, ולפי עדות חשמלאי רכב ותיקים כנראה שלא צפוי מוות מהיר או מיידי למצבר.

• ספונסר פורום
פורסם
איזו אימרה מיותרת... :?

אני מניח שהתגובה שלך מגיעה לאחר שנים על גבי שנים של ניסיון, נכון?

התגובה שלך אמורה להביע התנשאות?כיביכול אתה מזלזל בכותב התשובה ובציניות מתכוון שאינו בעל ניסיון?

אז אני יכול להגיד לך,שהאדם שכתב את התשובה למעלה,לימד 3 דורות של חשמלאי רכב בארץ,בחן נבחנים להסמכת חשמל רכב ב2 דורות של חשמלאים(ואני אחד מהם),והינו נחשב לאחד מטובי המורים לחשמל ואבחון רכב אם לא הטוב שבהם,ולנושא הטכני,כמו שקודמי כתבו,לא יגרם שום נזק מהוספת מים מינרליים או מי ברז למצב,כמובן שעדיף מים מזוקקים,אבל לפעמים תאוריה לחוד ומעשי לחוד,גם אני ממלא ברכבי הפרטיים מים מהברז,וברכב שלי יש מצבר בן 6 שנים שעובד מצויין.

אורן

פורסם

מבית הספר אני זוכר שמים מזוקקים פחות מוליכים ממים מהברז.

עכשיו אני לא יודע איך זה מתקשר עם המצבר העניין של ההולכה.

מים מזוקקים עדיפים מכל, גם יצרני הרכב וגם יצרני המצברים ממליצים על כך, ואין להם שום אינטרס.

פורסם

אייל, אף אחד לא חוסך.

פותח השרשור נתקע עם הרכב ושואל אם נגרם לו נזק והאם עליו לעשות משהוא מיוחד לאחר שלא השתמש במים מזוקקים.

כותבים בעלי מקצוע מהשורה הראשונה וכל זבי החותם תוקפים אותם.

בצורה דומה יש כאלה שלא שמעו מנוע מצלצל בחייהם ומסבירים לי שלמלא דלק באוקטן 95 ברכב שלי יגרום נזק בילתי הפיך למנוע.

ילדי הפורומים יכולים גם לשמוע וללמוד מבעלי מקצוע שראו רכב אמיתי ולא רק קראו עליו באינטרנט.

• ספונסר פורום
פורסם
אורן, גם אנוכי מוקיר ומעריך את הידע של חבר הפורום רפי לין ואת תרומותו הנכבדה לפורום.

מרק,בדברי התכוונתי לחבר הפורום עובד_ב,אך כמובן שרפי לין הינו אחד מחברי הפורום התורמים ביותר הן מבחינת ידע אישי בתחום החשמל והן מבחינת הפניות לבעלי מקצוע מעולים בענף.

אורן

פורסם

אורך חיים של מצבר תלוי בהרבה גורמים ולכן מצבר שמחזיק 6 שנים זו תופעה שאפשר גם להסביר על ידי: מערכת חשמל תקינה, אלטרנטור תקין, מצבר מדגם איכותי, הימנעות מריקון המצבר (לשכוח אורות) ומצבר גדול יחסית לרכב שקל להתניע יחסית (הזרם העצום שנדרש בהתנעות מקצר את חיי המצבר).

פורסם

מצטער חברים, גם מומחים לא חפים מטעויות והטעות היא לא בזה שנתנה תשובה שמצבר יחזיק או לא, אלא בהמלצה שניתנה שאינה עומדת בקנה אחד עם שום מקור מקצועי בתחום זה.

בדברים אלו, תמה הסוגיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...