Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע אחרי חיפושים רבים, אחר תרומה של רדיו לרכב של היחידה שבה אני משרת. נתרם לנו רדיו טייפ לא חדש אבל ממש נחמד. אך נתקלתי בבעיה אחת הרדיו הגיעה ללא הצמה של החוטים. הבנאדם שתרם לנו את הרדיו לא יודע איפה הצמה וחושב שהיא נזרקה לאשפה. לכן אנחנו זקוקים לעזרה במציאת צמה לרדיו טייפ דגם sony xr-c33r.

תודה רבה מראש על כל עזרה.

ניתן לפנות אלי בטלפו ן גיא0528939934 או במסר פרטי

מצורפת תמונה של הרדיו טייפ מאחורה להמחשה איך נראה חיבור הצמה (החיבור עם הפינים השטוחים משמאל לפיוז האדום)

sony3.jpg

sound connecting people

פורסם
זה תקע אירופאי רגיל, תוכל להשיג אותו יחסית בקלות בחנויות אביזרי רכב, תמורת כמה עשרות שקלים.

זאת הבעיה שלנו כסף אין כל כך. את הטייפ קיבלנו בתרומה אחרי שנה שנוסעים כל יום ברכב ללא רדיו בכלל (מחרפן את המוח). אני בטוח שיש מישהוא בפורום שיש לו צמה כזאת ישנה שישמח לתרום לנו ליחידה.

sound connecting people

פורסם

תאמת ***כלומר את האמת. כל כך קשה להשתמש בעברית תקנית?*** שאני משרת דווקא באיזור הצפון. אבל אם אני אגיע לאיזור ב"ש אצור קשר.

sound connecting people

• תוכן חדש...