Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פונטיאק גרנד פרי 94 3.1 282000ק"מ.

לאחרונה (במקרה לאחר החלפת פלאגים וחוטי ההצתה של acdelco)-בדקתי את חיבורי הפלאגים והחוטים ,והכל נראה מחובר ותקין.

התחילו הקפיצות בטורים ב driver ,קפיצות כל כ20 שניות מ 700 ל400 ואז ל800 ושוב יציב ל 20 שניות ב .700

כאשר אני מעלה ל 4000 בparking יש רעידות של המנוע (דומה לחנק או משהו שמונע מהם לעלות)

האם ניקוי המעצרת עם ספרי קרבורטורים ו k44 במכל דלק יכולים לעזור או משהו אחר שתוכלו ליעץ לי לעשות לפני פניה למוסך?

תודה מראש

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

אם איני טועה בברכב שלך יש מנתק הצתה ב4000סל"ד כאשר הידית משולבת על P/N.

נסה תוך כדי נסיעה לתת קיק דאון ובדוק אם הסל"ד עובר את ה 4000סל"ד.

התופעה השניה לגבי קפיצות בסל"ד, מתאר בעיה בסליל הצתה תקול.

האם יש קפיצות בסלד רק כשהמנוע בטמפ' עבודה?

פנה למוסך להתחברות לסורק תקלות.

פורסם

שלום רב !

אכן יש ניתוק הצתה בכ4000 סל"ד אם אני זוכר נכון, אבל אין קשר למצב נסיעה.

הרכב לא מאפשר לעבור את ה4000 סל"ד במצב N או P אבל בנסיעה בהחלט ניתן לעבור סל"ד זה.

במצב נסיעה הניתוק הצתה הוא לפי הקמ"ש ולא הסל"ד.

באשר לתקלה, יכולות להיות כל מיני סיבות.

הכי טוב להתחבר למחשב ולראות מה הבעיה.

אני ממליץ בחום שלא לגשת למוסך מורשה של UMI אלא למוסך פרטי שמכיר את הרכבים הללו.

שאלתיך בעבר מהיכן אתה. אם אתה מאזור פ"ת, יש לי 2 אופציות טובות מאד עבורך למוסך פרטי.

פורסם

יש קפיצות בטורים בכל טמפ' עד שאני מגיע לבערך 1000 סל"ד (לחיצה קלה על הגז). הבעיה לא קיימת בכל מהלך הנסיעה (בכל מהירות) ובניוטרל אין קפיצות בכלל.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

בוקר טוב

שלב ראשון נקוי יסודי של בית מצערת ומנוע צעדים

אחר כך נמשיך הלאה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

ביצעתי ניקוי המצערת בספרי קרבורטורים ויש שיפור(יש רעידות מזעריות בטורים ללא קפיצות במנוע)

ויתכן גם ה-motor up-system cleaner (שמתי במכל הדלק) השפיע.

אבל גיליתי בנוסף משהו שיכל לגרום לבעיה:

מערכת הוישרים ככל הנראה או שלא מחוברת כראוי או שיש חור והמים פשוט יחד עם ההשפרצה על השמשה משפריצים מבפנים(מתחת למכסה מנוע) על המנוע ובדיוק לכיוון המצערת והאזור.

היתכן וזה גרם לבעיה? והיתכן זה גרם לנזק רציני יותר?

חשוב לציין שהרכב נוסע בסדר ואין שום תקלה מעבר לקפיצות הקלות בטורים.

תודה מראש.

פורסם

אם יש שיפור לאחר ניקוי המצערת, כניראה שאם תפרק את המצערת מהסעפת יניקה ותעביר עליה ניקוי ייסודי עד שהיא תהיה נקיה ומבריקה מפיח הקפיצות יפסקו, תתמקד על ניקוי למנוע הצעדים.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה:

1. בוצע אינפוזיה עם k44.
  2. וניקוי מנוע הצעדים והפרפר עם ספרי קרבורטורים.
  3. במיכל דלק ליקוי מולי לניקוי המזרקים, ומכל לאחר מכן לניקוי השסתומים.

יש שיפור בקפיצות של הטורים, ותגובת המצערת ללחיצת הגז(הרכב מאיץ וסוחב יותר טוב, לא שלפני כן היתה בעיה).

אבל עדין שאני עומד במקום בD, יש עדיין קפיצות קלות כל כמה זמן (שהמנוע בטמפ' עבודה).

ובמיוחד שהמכל דלק כמעט ריק, מה שמעלה חשד למשקעים וכו.

תיעצו לי בבקשה מה עוד ניתן לעשות?

תודה מראש.

פורסם

אצלי ברכב מסוג גולף 2000 שנת 02 היתה את אותה התופעה בדיוק!

לאחר שבדקתי שאין יניקות אוויר לא רצוניות מאזור סעפת היניקה נתקתי

את חיישן מסת אוויר (מנוע מודמם וסוויץ סגור) MAF והתופעה נעלמה.

במידה וזה גם המצב אצלך תנסה לנקות את החיישן ואם לא עוזר תחליף אותו.

דרך אגב חיבור לסורק תקלות לא הצביע על תקלה כולשהי.

בהצלחה, מקווה שעזרתי.

דודו.

פורסם

תודה, אני מחר על הבוקר אנסה.

• תוכן חדש...