Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזרקה לקרבורטור?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

ברשותי וולוו 1991 מנוע 2300 הזרקה מכאנית לא מבוקרת מחשב לפי מיטב ידיעתי 130HP ב 5500 סל"ד

לאחרונה מערכת ההזרקה עושה בי שמות עד כדי כך שקיבלתי החלטה להוציא אותה מהרכב ולהרכיב מאייד ,

היתעניינתי בסעפת+מאייד של וולוו 240 משנות ה85 ,מאייד של SOLEX וסעפת יותר גדולה ממודל קודם של וולוו,

מבחינה טכנית אני מאמין שעם קצת מאמץ(פיזי וכספי:razz:) אוכל "לעמוד במשימה" ,ההתלבטות שלי היא כרגע לגבי:

א. תצרוכת דלק (מין הסתם תעלה השאלה בכמה................).

ב. סחיבה שהרי ההספק יורד אולם המומנט עולה במאייד וגם - פחות הפסדים מליקויים שניגרמים במערכת הזרקה מכאנית

(כמו לחץ דלק נמוך או מזרק התנעה קר דולף וכו.......) .

ה"פרויקט" הוא בילתי הפיך מבחינתי איך לדעתכים אני אמור לפעול ומה ההיתרונות והחסרונות ,אשמח לשמוע גם אינפורמציה

ממישהו שכבר ביצע מהלך דומה או היו ברשותו שני הדגמים (740 שלא הזכרתי שזה הדגם שלי - מוזרק ו 240 משנת 85

עם מאייד SOLEX). אשמח לשמוע את תגובותיכם בנושא זה,

אלי.

פורסם

הרכב יומיומי ,לעבור להזרקה רב נקודתית כמעט בילתי אפשרי בשבילי(מחשב נינול מנוע,חיווט,חיישן TPS ,מד זרימת אויר,

ממיר קטליטי ועוד..................

האופציה לעבור לקרבורטור היא כמה שפחות רכיבים חשמליים "בעיתיים".

פורסם

לפני שאתה ניגש לפרויקט כזה, אולי עדיף שתסביר מה הבעיה וננסה לעזור. כידוע, יש הרבה רכבים עם הזרקה שהכל אצלם בסדר...מה עוד שאני אישית, ממש לא מחבב את הקרבורטור הזה, וגם קרבורטור "יודע" לעשות בעיות...

פורסם

העבודה נעשתה הרכב הוסב לקרבורטור,3 שעות עבודה החלפת אטם סעפת יניקה ,התאמת ברגים בראש,החלפת קבל גז,התאמת קבל קיקדאון והוספת קבל משנק ידני,כמו כן הרכבת משאבת דלק מכאנית בבלוק מנוע . הרכב נוסע כבעבר אפילו ממצב עמידה יותר כוחני ומה שנישאר זה לעשות פינישים ואולי ניקוי מאייד .

נקווה לתיצרוכת דלק טובה:-).

• תוכן חדש...