Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו, מה לאחל להם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולי רותח מעצבים שאין לתאר.

אחי הגדול חוזר היום הביתה ומעיר את תשומת לבי שנגנב מהרכב משהו מהטמבון כהגדרתו, יש לציין כי הרכב הינו פאסאט 2003.

כאשר אני יורד לרכב אני מגלה כי גנבו לנו חלק מהטמבון וליתר דיוק בדפנות ימין ושמאל בטמבון למטה יש שני חתיכות כאלו מפלסטיק

שבאחד מהם חשקו הגנבים ופשוט עקרו אותו (כנראה מסתבר שזה ישב שם עם קליפסים).

מה לעשות? לאחל להם כבר את כל המחלות ולא יודע מה שיקרה להם איחלתי בקול רם וגם בלב...:x

מצרף תמונה זה לא האוטו שלי- הפלסטיק הוא זה שיושב בו פנס הערפל (אצלי נגנב הימני) רק שבדגם שלי לא היה פנס ערפל והחלק היה אטום.

http://img301.imageshack.us/i/passat.jpg/

פורסם

ידוע ומוכר. החלק הזה מתפרק ונופל בקלות, וכמיטב המסורת כשלעמישראל נפל או נגנב החלק, הוא משלים אותו ממישהו אחר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע גם שגונבים את החצאית המקורית מהפגוש הקדמי של גולף MK4. בזמנו מישהו גם שם יד על שלנו, ורק אחרי זמן מה התחלתי לשים לב שיש הרבה גולפים שנוסעים ללא החצאית הזו. מספיק שמישהו אחד החליט לגנוב, זה יוצר תגובת שרשרת.

אין מה לעשות חוץ מלאחל לאחראים את הרע ביותר.

פורסם

מצד שני, רצוי להירגע ולהכניס דברים קצת לפרופורציות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני גם בדעה כמו אבי שצרות שאפשר לסדר אותם בכסף שאלו יהיו צרות שלנו...

ברגע שהיו גונבים לכם משהו ולו הקטן ביותר מהרכב לכולם זה היה מרתיח את הדם.

מחר אני יברר באמת בצ'מפיון את מחיר החלק, אני שוקל האם כדאי בעקבות הגנבה להתקין שם פנסי ערפל מקוריים? האם יש כדאיות בדבר?

פורסם

תאחל להם שהכסף שהם "הרויחו" מהגניבה יילך להם לתרופות.

גועל נפש של אנשים, שאין להם כבוד לאחרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תאחל שהגנב יצטרך להוציא את החלק הנ"ל מהרקטום שלו באמצעות ניתוח.

זה התשובה לשאלה בכותרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עלות פנסי הערפל תהיה גבוהה בהרבה מהפלסטיק החביב שהיה לך שם, מה גם שלדעתי אין הרבה צורך בפנסי הערפל הקדמיים יותר מידי (בתור אחד שיש לו כאלה ולא ממש מדליק אותם)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
אני גם בדעה כמו אבי שצרות שאפשר לסדר אותם בכסף שאלו יהיו צרות שלנו...

ברגע שהיו גונבים לכם משהו ולו הקטן ביותר מהרכב לכולם זה היה מרתיח את הדם.

מחר אני יברר באמת בצ'מפיון את מחיר החלק, אני שוקל האם כדאי בעקבות הגנבה להתקין שם פנסי ערפל מקוריים? האם יש כדאיות בדבר?

לא סתם ציינתי את המחיר. הייתי שם. ולא, לא לקחתי ללב. אפילו שמישהו הוריד לי צבע על כנף ופגוש ברכב בן שבוע ימים.

• תוכן חדש...