Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי סיטרואן ברלינגו 2002 אחרי אוברול,עדיין בהרצה (300 ק"מ) ונוסע סךהכל בסדר.

הבעיה היא בהנעה - המנוע משתנק. בשביל להניע צריך לפמפם את הראש השחור של המסנן ולתת סטראט.

לקחתי למוסך הוא אומר שזו בעיה של כניסת אויר למערכת הסולר וצריך להחליף אותה מה שנקרא בית פילטר סולר.

שמעתי על כל מיני פתרונות אחרים כמו לעשות לחץ עם סוג של פומפה מהמנוע ולסולר או לחבר משאבה רגילה וכל מיני רעיונות כאלו.

המטרה היא לסיים את ההרצה ולמכור את האוטו כך שאני לא רוצה לעשות יותר מידי בלאגן מתחלת למחסה מנוע שלא יראה מאולתר מידי אבל מצד שני לא בא לי להשקיע עוד 600 שקל במשהו שאני עומד למכור בכל מקרה.

חשבתי על לקנות את הביתפילטר בחו"ל (EBAY וכאלה) במחיר נורמלי והמוסכניק שלי אמר שהוא יתקין לי אותו ללא תשלום.

השאלות הם כאלה :

1. האם מכירים פתרונות טובים וזולים יותר מהחלפה כללית של המערכת

2. איך נקרא בית פילטר סולר באנגלית כך שאולי אוכל לקנות אותו בחו"ל

תודה

גלעד

• תוכן חדש...