Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן ב206, שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר שהדלקתי את הסוויץ', המחוג של הטמפרטורה\מפלס שמן הראה שהמפלס נמוך וקרוב לקו האדום. פיז'ו 206GTI.

לקחתי את האוטו למישור ממש ובדקתי עוד פעם, גם עם המדיד, ואכן היה חסר שמן...

נסעתי לתחנת דלק והעובד שם בדק שמן ואמר שחסר, אפילו בלי שהספקתי לראות איזה שמן הוא שם, הוא מילא.

עכשיו, חזרתי הביתה ועוד פעם אותו סיפור, עוד פעם ירד המפלס שמן בממש הרבה ובדקתי במדיד, אותו דבר כמו בבוקר בערך (לפני שמלאתי שמן).

שלוש שאלות:

1) מי שמילא לי בתחנת דלק שמן, שם חצי סנטטי, אני לא יודע איזה שמן היה במנוע קודם. אם מתערבבים שמנים זה לא מסוכן למנוע?

2) לפי מה שזה נשמע, זה משהו רציני? בבדיקה לפני קניה אמרו לי שיש נזילה מהצד של המנוע, לא רציני כל כך הבוחן אמר.

הלכתי למוסך ישר אחרי שקניתי את האוטו ושם אמרתי להם את כל מה שכתבו בבדיקה של האוטו, במוסך כנראה חשבו שזה בסדר כי שאספתי את האוטו לא היה מצויין שתקנו נזילה או משהו.

3) אני צריך את האוטו מחר, אני ייסע למוסך מחר דבר ראשון, אבל במידה והם צריכים במוסך הרבה זמן לטפל בבעיה ו\או אין להם זמן מחר אז אני יכול למלא שמן וליסוע רק מחר? או שזה יכול להיות מסוכן?

תודה.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
היום בבוקר שהדלקתי את הסוויץ', המחוג של הטמפרטורה\מפלס שמן הראה שהמפלס נמוך וקרוב לקו האדום. פיז'ו 206GTI.

לקחתי את האוטו למישור ממש ובדקתי עוד פעם, גם עם המדיד, ואכן היה חסר שמן...

נסעתי לתחנת דלק והעובד שם בדק שמן ואמר שחסר, אפילו בלי שהספקתי לראות איזה שמן הוא שם, הוא מילא.

עכשיו, חזרתי הביתה ועוד פעם אותו סיפור, עוד פעם ירד המפלס שמן בממש הרבה ובדקתי במדיד, אותו דבר כמו בבוקר בערך (לפני שמלאתי שמן).

שלוש שאלות:

1) מי שמילא לי בתחנת דלק שמן, שם חצי סנטטי, אני לא יודע איזה שמן היה במנוע קודם. אם מתערבבים שמנים זה לא מסוכן למנוע?

2) לפי מה שזה נשמע, זה משהו רציני? בבדיקה לפני קניה אמרו לי שיש נזילה מהצד של המנוע, לא רציני כל כך הבוחן אמר.

הלכתי למוסך ישר אחרי שקניתי את האוטו ושם אמרתי להם את כל מה שכתבו בבדיקה של האוטו, במוסך כנראה חשבו שזה בסדר כי שאספתי את האוטו לא היה מצויין שתקנו נזילה או משהו.

3) אני צריך את האוטו מחר, אני ייסע למוסך מחר דבר ראשון, אבל במידה והם צריכים במוסך הרבה זמן לטפל בבעיה ו\או אין להם זמן מחר אז אני יכול למלא שמן וליסוע רק מחר? או שזה יכול להיות מסוכן?

תודה.

לא חראם על המנוע הזה ?

1. לא נותנים למתדלק בתחנת דלק למלא שמן , בטח לא לבד. הידע לעיתים קרובות שואף לאפס.

2. בודקים איזה שמן אתה צריך לפני שממלאים שמן.

3. לא מערבבים שני סוגים.

4. אם כבר ממלאים , ומייד חסר שמן , זו לא נזילה. זה מפל. פותחים מכסה מנוע (אם מוכרחים מניעים) ומסתכלים מהיכן נשפך (לא נוזל/מטפטף/כל תיאור עדין אחר) השמן.

5. לא נוסעים עם האוטו במצב של היעלמות שמן מהירה כזו. גרר יעלה לך הרבה פחות מאוברול. :idea:

פורסם

אני הלכתי לצד אחרי שהוא בדק את השמן ושהסתובבתי חזרה הוא כבר התחיל לשפוך שמן :shock:

או קיי, זה כבר קרה, אז מה לעשות עכשיו? להזמין גרר?

מה שמוזר, זה שאני לא רואה כתם שמן אחרי שהאוטו עומד (בבוקר אני חושב שראיתי).

אני יבדוק.

שיתקנו את זה, איך אני מחליף את כל השמן (מנקז וממלא מחדש), או שהם יעשו את זה?

תודה.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
אני הלכתי לצד אחרי שהוא בדק את השמן ושהסתובבתי חזרה הוא כבר התחיל לשפוך שמן :shock:

או קיי, זה כבר קרה, אז מה לעשות עכשיו? להזמין גרר?

מה שמוזר, זה שאני לא רואה כתם שמן אחרי שהאוטו עומד (בבוקר אני חושב שראיתי).

אני יבדוק.

שיתקנו את זה, איך אני מחליף את כל השמן (מנקז וממלא מחדש), או שהם יעשו את זה?

תודה.

בדוק בבוקר שוב את מפלס השמן במנוע, במידה ואין חוסר או אין חוסר גדול - סע למוסך, באם קיים חוסר גדול - הזמן גרר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...