Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי דוט וISO יש להם (לא שזה אומר משהו)

לגבי הבולמים - ברכב שנוסע לידי - אני אעדיף שיהיו צמיגים טובים - לפני הכל בערך.

גם מלפני בולמים.

ליביו (שאף רכב שהיה ברשותו לא היה על בולמים מקוריים - תמיד הוחלפו)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אה

הבנתי. החיים שלך שווים פחות מ 1500 שקל ב 3 שנים.

תענוג.

ואחרי זה מבינים שאנשים כמוך למעשה ממש נוסעים לידי בכביש..

תגיד לי - אולי תוכל להראות לי את התקן של צמיגי זבלכלשהו מסין?

אני ספציפית משקיע יותר מ1500 בשלוש שנים, יותר לכיוון של 2500.

יש אנשים שלא ישקיעו על רכב שעולה 10k בסביבות ה2000 שקל, ודרך אגב, לפני שאתה מצטט ומתלהם פעם הבאה ב375 שקל לצמיג לג'אנט 14.

אל תדאג אתה לא תראה אותי נוסע לידך בכביש, אני אדאג לשמור מרחק של לפחות חמישים מטר מבנאדם שמתעצבן מהר כמוך בלי לחשוב לפני זה.

ודרך אגב, אתה יכול להראות לי הוכחה שצמיג סיני הוא בהכרח זבל?!

או להראות לי בנאדם עם סובארו dl וצמיגי yokohoma עליו?

צמיג טוב עולה בסביבות ה400 לפחות ומעלה!

לא כל בנאדם ירשה לעצמו לקנות כזה צמיג כשהמוכר אומר לו שיש לו זוג אחר מחברה לא מוכרת ב500 שקל.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

את משרד התחבורה מעניין רק אם הצמיג יתפרק בנסיעה

אין שום אינדקציה לאחיזה התנהגות וכמובן פרמטרים "מוגזמים" יותר כגון רעש,נוחות ובלאי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3429911,00.html

בשביל לקבל קצת יותר מושג ממבחנים "קצת" יותר רציניים אפשר לבדוק השוואות בחו"ל כגון זה

http://www.tirerack.com/index.jsp

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כמו שאמרו והדגישו, תחליף צמיגים. מניסיון עם צמיגים איכותיים(מישלין, קונטיננטל) אנייכול להגיד לך שצמיגים זה אחד הדברים הכי חשובים ברכב ויכולים לעשות הבדל של שמיים וארץ. ברכב הקודם היו קומהו, חודש אחרי הקנייה החלפתי למישלין ולא חשבתי שזה אותו רכב. התנהגות שונה, יותר נוחות וגם הרבה פחות רעש. ובקשר לאחיזה אין מה להשוות בכלל.

פורסם

אני גם שונא אליאנס אך קניתי לפני חודש רביעיית צמיגים אליאנס לחיפושית 165-15 ב1300 שקל(הרביעיית צמיגים אחרונה בארץ)כי פשוט אין להשיג צמיגים במידה הזאת והם בני שנה.(אוגוסט08 )

יצא לי לעשות כמה בלימות פתע בגלל שאנשים קופצים לכביש מבלי להסתכל והצמיגים לא חרקו ישר עצרו.(טוב זה היה במהירות 30 קמ"ש לא מהירות גבוהה)

גם במהירות גבוהה יותר הם בלמו יפה מאוד וTW שלהם זה 270 ככה שהם בגדר הספורטיביים בשחיקה(!)

יש לחבר גם צמיגים כאלו אבל הם כבר 3 שנים אצלו ויש להם סדקים קלים אך הם נראים חדשים לגמרי ואוחזים טוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רגע, ומאיפה לך שהבולמים הם בני 11?! מה אתה חושב שלא הוחלפו?

אני לא מבין כאן אנשים. חלק כאן באים בגישה של "יש לאוטו פנצ'ר? תחליף אוטו"!

אז זהו שלא, ברכב הזה כמובן שהוחלפו בולמים ומשולשים והכל מתועד בספר טיפולים מקורי בחברה כמובן.

אני בטוח שהסיפור כאן הוא עניין של צמיגים, שאני כנירא בעצתכם ארחיב אותם ואקנה חדשים, ופשוט האוטו כבד ואני לא היתי רגיל לזה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

תצטרף לשרשור הסמוך לגבי רכבי הנעה כפולה. ברכב שלך אין אחיזה ולא תהיה אחיזה אם אין בקרת אחיזה אלקטרונית או צמיגים שנאחזים גם ברטוב. אם אין לך נסיון נהיגה בגשם אז ההמלצה שלי סע לאט, וקח את הפניות בעדינות.

בינתיים כולם התחילו לסבול ולנסוע יותר לאט, ואני התחלתי להנות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עם כל הכבוד לאימפרזה 4*4(ומהיכרות עם הרכב, יש כבוד) לא הייתי נוסע איפה שאתה נוסע וחושב שזה לנד קרוזר.

זה מזכיר לי איזה פעם בים, שאיזה ילד עם B4 נכנס לחול עם הרכב וחשב שהוא "יעוף" את זה. בסוף הוא שקע כמו גדול ונכנס לו חול לכל מקום.

פורסם
4. וולוו בת 11 ששוקלת טון וחצי, עם צמיגים אליאנס שסביר הניח לא חדשים נכנסת לכיכר על שלושים בגשם (פחות או יותר) ראשון- האוטו לא יחליק?! - חחליק!

קודם כל הרכב בן 19, דבר שני מי אמר שיש לי אליאנס :roll: דווקא דנלופ, חוצמזה גשם + וולוו + הילוך שני = דריפט כמעט תמיד.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

בקיצור,

אם אחיזת הכביש של הרכב אינה טובה, יש לבדוק :

1. מצב צמיגים - מידת שחיקה וכן טריות הגומי.

2. מצב מתלים - בולמי זעזועים, קפיצים, גומיות מפרקים (בוקסות).

3. כיול גיאומטרית ההיגוי במתלה הקידמי וכן באחורי.

4. טכניקת נהיגה.

AWD ושו"ת יש להשאיר לת'רד הנפרד, גם אם חלק מהכותבים בו מתעקשים שלא לתת לעובדות לבלבל אותם.

דני G.

פורסם
1.אליאנס זה תוצרת ישראלית.

א) מפעל אליאנס לא מייצר צמיגים לרכבים פרטיים כבר כמה שנים טובות, התוצרת שלהם כיום זה צמיגים לרכב כבד, טרקטורים ומכונות ניידות למיניהן.

ב) אם נתקלתם בצמיגי אליאנס חדשים (מה שיהיה לא סביר בעליל), הם כנראה באים מהודו, היות והודים רכשו את המפעל.

ג) מפעל אליאנס בפ"ת, בשנים האחרונות לפני סגירתו, ייצר צמיגים תחת השם GOODYEAR (היה בבעלות החברה הנ"ל) שיועדו לייצוא בלבד ולא נמכרו בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ג) מפעל אליאנס בפ"ת, בשנים האחרונות לפני סגירתו, ייצר צמיגים תחת השם GOODYEAR (היה בבעלות החברה הנ"ל) שיועדו לייצוא בלבד ולא נמכרו בארץ.

לא רק GOODYEAR, אלא גם MICHELIN ועוד. כמובן רק ליצוא.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...