Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פאסאט TDI 98 עם ג'נטים מגנזיום 15 אינץ' (של אאודי), צמיגים של 195 על 75 נידמה לי על 15.

הצמיגים במצב בסדר ולא שחוקים של חברת אליאנס.

שמתי לב שבפניות ובכיכרות אין לרכב אחיזה כמו שאני רגיל אליה לפחות מההונדה הקטנה שהיתה לי.

האם זה בגלל שהפאסאט זה רכב גדול וכבד? או שאני צריך ויכול לעשות משהו אם הצמיגים\ג'אנטים כדי לתקן את המצב?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ירד גשם אחרי הרבה זמן בלי גשם, לכן הכבישים חלקים במיוחד.

אני גם מאמין שצמיגי האליאנס שברשותך הם לא שיא האחיזה, לא נורא, אל תתרגש.

גשם זה כיף, משתעשעים עם חפירות בשלישי... :sissies:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בני כמה הצמיגים?

מתי בדקת בהם לחץ אוויר?

בכלליות - רוב הניסיון שלי עם אליאנס היה אוסף קללות אחד רצוף.

כל אוטו עם אליאנס שנהגתי בו - אלו כנראה בין הצמיגים הגרועים ביותר שאי פעם היו על רכב שנהגתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ואני לקחתי כיכר שלמה בדריפט מטורף על 30 קמ"ש.

תנהגו בזהירות היום (ובכלל).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אליאנס מתמחים בכלל בתחום הציוד החקלאי\הנדסי כבד,זבל אמיתי לכביש

בדוק במכון רישוי כלשהו (או פה) מה מידות הצמיגים החלופיות שמותרות לך,אני כמעט בטוח שגם 205/60/15

קנה צמיגים טובים ולא יקרים כגון TOYO PROXES-4,YOKOHAMA C-DRIVE

פנק את האוטו בכיוון פרונט (רק ממוחשב) אם לא נעשה בשנה+ האחרונות ואחרי הכל כבר תבין באיזה פער היית :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
ואני לקחתי כיכר שלמה בדריפט מטורף על 30 קמ"ש.

תנהגו בזהירות היום (ובכלל).

אל תגיד לי שעשית את זה עם הוולוו :shock:

אם הייתי שם ורואה את זה זה היה יכול להיות טוב יותר מארץ נהדרת :-D

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תחליף צמיגים, נקודה.

אני הייתי עם אליאנס על האלמרה וגם ביבש היא לא אחזה בשקל, הוחלפו צמיגים ליוקו A-דרייב, תוך עלייה במידה (מ185/65 ל195/60 שנייהם עם ג'אנט 15). והשינוי לא פחות ממדהים, האחיזה השתפרה במאות אחוזים, ותחושת הבטחון (מיימי הקסארה) קצת חזרה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם אתה קורא ל-A דרייב אוחזים, אז המצב של אליאנס באמת בקאנטים!

איזה כיף לאנשים עם הנעה/אה אחורית בחורף... 8).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בוא רק נגיד שאחרי שנסעתי קרוב ל3 חודשים על אליאנס, אני מעדיף לנסוע על ג'אנטים.

(כוכבית) מדבור כמובן על נהיגה מנהלתית יחסית רגועה (יחסית תלוי למי כמובן) בלי יותר מידיי התגרזנויות. כי אני עדיין לא מכיר את האלמרה מספיק טוב בשביל לבעוט לה בראש בסיבובים, מה גם שהשלדה שלה היא.. איך לנסח את זה בעדינות, לא בין המתנהגות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם אתה קורא ל-A דרייב אוחזים, אז המצב של אליאנס באמת בקאנטים!

איזה כיף לאנשים עם הנעה/אה אחורית בחורף... 8).

"הנאה אחורית"-לא נראה לי שזה המקום הראוי בשביל לספר על ההעדפות המיניות שלך.:roll:

turboy

פורסם
זה בגלל שהאוטו שלך הוא בן 11 וסוג של סכנה. זהירות.

מה זה קשור?

לפאסאט אחיזת כביש מצויינת.

הבעיה ספציפית ברכב שלך.

תחליף צמיגים ובלי קשר מומלץ בגשם ראשון לנהוג בזהירות.

פורסם

כמו שכול קודמי אמרו תחליף צמיגים!

כשאני ההיתי צריך להחליף צמיגים אמרו לי אל תקנה סיני! אל תקנה קוריאני!

וכששאלתי איך האליאנס ענו לי תקנה סיני ותקנה קוריאני!!! רק אל תקנה אליאנס(סליחה על הסימני קריאה זה לשם הדגשה).

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...