Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים שלך על הפנים כמו שאמרו כבר.

אבל בגלל שזה אחד הגשמים הראשונים גם STI תוכל להחליק יחסית בקלות.

תנהגו בזהירות עד שהכבישים יתנקו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה בגלל שהאוטו שלך הוא בן 11 וסוג של סכנה. זהירות.

תקשיב, את התגובה שלך לגמרי לא הבנתי. אבל שיהיה.

תודה חברים, אני חושב שאני באמת אקנה צמיגים אחרים וזהו.

היו לי פעם יונירויאל, צמיגי הגשם, היו מעולים. מה דעתכם אם אני אתקין אותם על הפאסאט?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
מה זה קשור?

לפאסאט אחיזת כביש מצויינת.

הבעיה ספציפית ברכב שלך.

תחליף צמיגים ובלי קשר מומלץ בגשם ראשון לנהוג בזהירות.

ESP חובה כתקינה לרכב חדש. יש לזה סיבה.

רכב ישן, ללא בקרות. יש לנהוג בזהירות.

פורסם
ESP חובה כתקינה לרכב חדש. יש לזה סיבה.

רכב ישן, ללא בקרות. יש לנהוג בזהירות.

אפשר להסתדר יופי ללא הESP. צריך לדעת לנהוג.

אני הרגשתי ישר שהרכב לא יושב טוב על הכביש כשהוא רטוב אז נזהרתי מאוד.

ליביו, בדיוק לצמיגים האלה התכוונתי. כנירא אני אקנה כאלו לפאסאט. אולי קצת רחבים יותר ממה שיש לי עכשיו.

פורסם

אולי על הדרך תמצא איזה ג'אנט 16", מזה חתך 75? מה אתה משאית...

הייתי מחליף לחתך קצת יותר נמוך ומרכיב C-DRIVE.

אולי יש גם במידה הנוכחית שלך, תבדוק!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני תמיד מחליף סט שלם ולא בזוגות. מה זה C-DRIVE?

ג'אנט 16 חוקי על הרכב שלי? מישהו כאן יודע מה הרוחב המאקסימלי שאני יכול להרכיב על ג'אנט 16 לפני שאני פונה לשרשור הייעודי

פורסם

תקשיב

כמעט לכל המכוניות יש גדלים ומידות חלופיות שמותרות בהרכבה,לעיתים מידות צמיג שונות על אותו גודל ג'אנט

אצלי באאודי המידות הם כאלו

195/65/15

205/60/15

וזה גם מה שעשיתי בזמנו,הרכבתי את המידה הגדולה יותר על הג'אנט הנוכחי ואישרתי ברשיון (כמה דקות וכמה גרושים)

ויש עוד

205/55/16

ו225/45/17 שזו המידה המקסימלית והנוכחית שלי

לא צריך להכנס להוצאה מיותרת,מניסיון מר מאוד בעבר הרחוק עם צמיגים כמו שיש לך (ושאר זבל סיני) אני מבטיח שההבדל יהיה גדול ושווה כל שקל גם ללא החלפת הג'אנט

הC-DRIVE הם סדרת צמיגים מבית יוקוהמה,והם היו הצמיגים הקודמים שלי כשהיה לי "15,צמיג מצויין במחיר שפוי

http://www.yokohama.co.nz/c_drive.html

גם הטויו מסדרת פרוקסס4 יעשה את העבודה בצורה ובעלות דומים

http://toyotires.com/tire/pattern/proxes-4

ממליץ על צמיג ישיר בפ"ת (קריית מטלון) מחירים מעולים ושירות נהדר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מדהים שלא נאמרה מילה על המתלים/בולמים בני ה 11 של הרכב. (שלא נדבר בכלל על משולשים/זרועות/תפוחים ושאר ירקות..)

...CASKA for life

פורסם

לדעתי בכלל צריך לאסור בחוק יבוא או מכירה של צמיגים לא איכותיים (מה התקן וכו' זה כבר תפקיד הרגולטור).

נכון שההבדל במחיר יכול להיות גם 1000 ש"ח לרבעיית צמיגים, אבל צמיגים מחליפים אחת ל 3-4 שנים נגיד אז זה בסך הכל לא יותר מ 300 ש"ח לשנה אפילו לא מתקרב לתקציב הסיגריות החודשי שלי או מחיר של חולצת מותג עלובה שהיצרן, מצנל הסינים, קונה ב 10 שקלים וכאן לעזזל מדובר במשהו שבאמת יכול להציל את החיים שלי וכערך מוסף גם יתן לי להנות הרבה יותר מהרכב.

פורסם

עשה טובה, דבר לעניין.

יש אנשים שבקושי יש להם כסף לתדלק את האוטו שלא נדבר על רביעיית צמיגים ב2000 שקל. וצמיגים לא קונים אחד בשנה קונים 4 במכה, סכום לא פשוט לאדם הממוצע.

ועכשיו לצמיגים,

1.אליאנס זה תוצרת ישראלית.

2.בחיים לא יאסרו ייבוא צמיגים זולים משום שזה לא פרקטי בעליל, צמיגים עוברים בדיקות מסויימות ותקנים מסויימים וקשה לי להאמין שהם לא יעמדו בתקן כלשהוא וייבאו אותם בכל מקרה.

3.תסע בזהירות וגם עם צמיגים לא בשיא, בני שנתיים, תוכל לעבור עוד חורף בשלום.

4. וולוו בת 11 ששוקלת טון וחצי, עם צמיגים אליאנס שסביר הניח לא חדשים נכנסת לכיכר על שלושים בגשם (פחות או יותר) ראשון- האוטו לא יחליק?! - חחליק!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

יש אנשים שבקושי יש להם כסף לתדלק את האוטו שלא נדבר על רביעיית צמיגים ב2000 שקל. וצמיגים לא קונים אחד בשנה קונים 4 במכה, סכום לא פשוט לאדם הממוצע.

אה

הבנתי. החיים שלך שווים פחות מ 1500 שקל ב 3 שנים.

תענוג.

ואחרי זה מבינים שאנשים כמוך למעשה ממש נוסעים לידי בכביש..

תגיד לי - אולי תוכל להראות לי את התקן של צמיגי זבלכלשהו מסין?

• תוכן חדש...