Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסאונד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום כשנסעתי ושמעתי מוסיקה על ווליום לא גבוה אולי חצי ממה שאני שומע בדרך כלל, אחרי 10 דקות בערך פתאום באמצע השיר הסאונד באוטו "התקלקל" אני לא יודע איך להגדיר את זה אבל עשה רושם שיש לי רדיו טייפ בן 15 שנה עם רמקולים ישנים וקרועים וגם העוצמה נעלמה, מה שמעניין אותי זה מי אשם: הHU או המגבר? ביום שישי הקרוב אני ינסה לחבר מגבר אחר ולבדוק. אבל הסקרנות הורגת אותי כי על הרדיו יש אחריות ומגבר קניתי לפני שבועיים ביד שניה ממישהו מהפורום. מישהו נתקל בבעיה כזו? יש מה לעשות חוץ מלחחבר מגבר אחר? מישהו יודע איפה ניתן לתקן את המגבר?

המערכת: קלריון 785, HERTZ ESK165, INFINITY KAPPA 6*9, JBL 1004, המערכת דיי חדשה והייה נשמע יפה מאוד.:cry:

פורסם

תכוון אותנו קצת יותר ספציפי..מה אתה מתכוון במושג "התקלקל"?

השתתק,התעוות,שמעת חרחורים פצפוצים..דברים כאלה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
תכוון אותנו קצת יותר ספציפי..מה אתה מתכוון במושג "התקלקל"?

השתתק,התעוות,שמעת חרחורים פצפוצים..דברים כאלה.

ניסיתי לבדוק את הכיוונים ולא עזר, אין חרחורים פשוט הכל התעוות:cry: וזה נשמע כמו מערכת אורגינלית של אוטו בן 20 שנה

פורסם

תראה אולי בטעות זז לך המתג של סוג הפילטר על המגבר (FULL,HP,LP) בגלל שמשהו נגע בו בבגז' (יכול לקרות) - מעבר מHP של 50-100 הרץ לLP כזה ישמע כמו שאתה מתאר..

פורסם
תראה אולי בטעות זז לך המתג של סוג הפילטר על המגבר (FULL,HP,LP) בגלל שמשהו נגע בו בבגז' (יכול לקרות) - מעבר מHP של 50-100 הרץ לLP כזה ישמע כמו שאתה מתאר..

איך שזה קרה עצרתי בצד ובדקתי וזה לא זה, המגבר היה חם כרגיל, לא רותח, ולא הרגשתי שום ריח שרוף:cry:

פורסם

מה שאתה מתאר קרה לי, אמנם רק ברמקול אחד,יציאה מס' 3 אצלי במגבר,מעוותת .

אצלי זה נשמע כחרחור/רמקול קרוע.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...