Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשות המשפחה שעון של לונגינס (longines) שנרכש בארצות הברית בסוף שנות ה20 (עפ"י הזכרון של סבא שלי)

מדובר בשעון זהב במצב טוב.

אבאב שלי הצית את הסקרנות שלי כשאמר שראה בטלוויזיה מכירה פומבית שבה נמכר שעון של אותה חברה משנת 1949 ב20000 דולר (לא טעות, עשרים אלף) ברוסיה (6 מליון רובל).

השאלה שלי היא האם יש פה מישהו שמבין או שיכול להפנות אותי למישהו שמבין לטובת הערכת שוויו של השעון.

מצ"ב תמונה של השעון באיכות נמוכה, תמונות באיכות גבוהה (מאוד גבוהה) תתקבלנה בה"פ.

IMG_0707[1].jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שען לדעתי הוא לא בדיוק הכתובת שלך אלא יותר לכיוון שמאים שמתעסקים עם תכשיטים / שעונים / דברים ישנים וכו.

יש חברות שלמות שמתעסקות בזה (האמת - בעיקר לצרכי ביטוח).

אנחנו נעזרנו באחד כזה לפני כשנה - ויש להם מומחים בכל מני תחומים - אם תרצה - אני אחפש את שם החברה.

נזכרתי - גמולב - http://www.gemolabplus.co.il/

היו מאוד מקצועיים ואדיבים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו- הכותרת שונתה, האמת היא שזה מה שרציתי לכתוב בהתחלה, לא יודע למה כתבתי שען, לא משנה, תודה על האתר, אני אנסה ליצור איתם קשר, בנוסף לחברת לונגינס שכבר שלחתי לה אימייל.

עוד מישהו שמכיר/יודע/מתמצא?

אלעד- בדיוק בשביל זה אני פה. כדי שלא יקנו אותו ממני ב5 דולר

פורסם

אלעד- בדיוק בשביל זה אני פה. כדי שלא יקנו אותו ממני ב5 דולר

ב 10 דולר אתה מוכר? :lol: סתם אחי, השאלה אם העלות הכספית של השעון עולה על הערך הסנטימנטלי שיש לשעון לסבא שלך.

פורסם

השעון כבר מזמן לא של סבא שלי, אלא עבר לאבא שלי לפני כמה שנים טובות. ותלוי כמובן בסכום שיתברר שהוא שווה, כי ערך סנטימנטלי אין לו יותר מידיי

פורסם

הצצתי בגוגל ויש כ-50,000 תמונות עם שעונים.

אם תספק לנו פרטים נוספים המוטבעים על השעון, תוכל בעצמך לצמצם את אפשרויות החיפוש ולספר גם לנו מה עלה בחכתך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל מה שידוע לי כבר נכתב. בתמונה שצירפתי מופיע (בתמונה הקטנה) המספר הסידורי (נראה לי) של השעון. השעון שאבא שלי ראה שנמכר בטלוויזיה, מספרו הסידורי היה מורכב מ10 ספרות (כאמור הוא משנת 49) בעוד ששלנו מורכב מ7 ספרות בלבד, מה שאומר שהוא יותר עתיק.

הקטע הוא שאני לא יודע כלום על החברה, היקפי המכירות שלה, לא היום ולא אז, אז אני לא יכול להעריך את הנדירות שלו, בגלל זה שאלתי, כי אולי מישהו מכיר את החברה, או מתמצא בשעונים.

פורסם

תלוי באספן שירצה את השעון, אין מחיר קבוע אם למשל מדובר במכירה פומבית בבית מכירות, וכזה שעון צריך ללכת למכירה רק במקום שמושך עליו את הלקוחות הגדולים

פורסם

אי אפשר ללמוד ממחירו של שעון אחד של אותה חברה לגבי מחירו של שעון אחר מאותה חברה. אפילו בין שני שעונים זהים יכולים להיות פערי מחירים של מאות אחוזים בהתייחס למצבם ולמסמכים הנלווים אם קיימים.

חברה מייצרת כיום שעון שעולה 3,000 דולר ובמקביל מייצרת שעון שעולה 20,000 דולר. בעוד 100 שנה השעונים האלה יהיו אספנות ופער המחירים בינייהם לא בהכרח יהיה זהה גם כי אולי מהשעון שעולה 20,000 דולר יצרו 50,000 יחידות ומהשעון שעולה 3,000 דולר יצרו רק 1,000 יחידות ואולי הוא זה שיעלה יותר.

יש בארץ מעריכים מקצועיים שיוכלו לעזור לך, בינייהם גם שענים המומחים לענתיקות. בית עסק רציני יתן לך הצעה בכתב המפרטת את פרטי השעון הספציפי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...