Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שלי (דייהו נובירה שנת 2002) הותקן מצבר חדש והרכב נסע יופי במשך שבועיים. לאחר מכן לא נסעתי או התנעתי את הרכב במשך כמעט חודש (בשל נסיעה לחו"ל). לאחר שחזרתי והרכב לא הניע, התנעתי את הרכב עם כבלים, ונסעתי איתו במשך שעתיים. בבוקר שלמחרת הרכב שוב לא הניע. התנעתי שוב עם כבלים וחיכיתי כמה דקות. כיביתי את המנוע וניסיתי שוב להניע - ושוב לא הניע. כשאני מסובב את הסוויץ' ולוחץ גז אני שומע המון תקתוקים אבל בלי ניסיון התנעה (אין רעש של התנעה בכלל).

חשוב לציים שמדובר במצבר חדש ונראה שהחיבורים בסדר גמור.

אודה למישהו/מישהי על עזרה בבעיה.

ניר.

נ.ב.

ניסיתי לחפש משהו דומה בפורום אבל כל מקרה שונה מעט ואני לא יודע איזו עצה ליישם במקרה שלי.

פורסם

יש לך כנראה זליגת מתח.

הנע עם כבלים, וגש לחשמלאי לבדיקת זליגת המתח והטענה מסודרת ואיטית של המצבר. אם הוא חדש לבטח אפשר להציל אותו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מכיוון שאני מניח שהמצבר באחריות, כדאי שתחליף אותו כי הוא לא יחזור לרמה של מצבר חדש, לאחר שהתרוקן בצורה איטית עד הסוף. בפעם הבאה אם אתה יודע שאתה לא תשתמש ברכב לתקופה ארוכה עדיף לנתק את המצבר.

פורסם

מימי לא קראתי את האותיות הקטנות בתעודת האחריות של המצבר, אבל זה נראה לי לא הוגן שהחברה תספק מצבר חדש להחלפת מצבר שלא ניזוק כתוצאה מפגם ביצור או ההרכבה אלא מתקלה נלווית ברכב.

העצה לנתק את המצבר טובה מאד, כפתרון זמני. ברכב מודרני לא אמורה להיות זליגת מתח ברמה שתרוקן מצבר חדש תוך חודש ללא שימוש. מדובר בתקלה, שמניחוש שלי נובעת מהתקנה רשלנית של אזעקה/מערכת שמע/דיבורית/טלפון רכב/מכונת קפה/ג'קוזי.

את התקלה כדאי לפתור בכל מקרה, וחשמלאי מיומן יעלה עליה די מהר לדעתי, כך שלא אמורה להיות כאן עלות גבוהה במיוחד.

אם מחליטים לנתק, רצוי לבודד היטב את נעלי הכבל כך שלא יגעו בגוף/מצבר ויגרמו לקצר במערכות הרכב.

ואולי בכלל אין זליגת מתח והמצבר באמת יצא תקול מהמפעל?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...