Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, יש לי דיהטסו אפלאוז שנת 92 כבר קרוב לשנתיים.

מהיום שקניתי את הרכב הפנסים הראשיים רופפים (למרות שהם מחוברים כמו שצריך בכל נקודות העיגון), וגורמים לרעשים של חריקה.

מישהו מכיר ויכול להציע לי איך לסדר את זה?

נ.ב

ניסיתי הכל - סיליקון, ניטים, ברגים, ספוג.

שום דבר לא עוזר... :cry:

פורסם

נסה עם פטיש....

ככה בטוח תיפטר הבעיה (כמו שאמר s.b.m.w) :-)

בכל אופן, ברצינות שניה... ובלי עצבים...OK?!

נסה לשחק עם הפנסים, תוציא את כל התוספות ששמת (כל הספוגים הרגים וכו') ונסה לראות אולי יש נקודה בה הוא "רוקד"... (ימינה - שמאלה , למעלה למטה פנימה החוצה וכו')...

נסה לשחק עם בית המנורה אולי יש שם משהו רופף...

נסה לפרק את הפנס שנראה בעייתי ולנסנע אותו (לא חזק מידי) ולראות אולי יש רעש חריג...

אולי הרעש בא ממקום אחר? באיזו מהירות? איך נישמע הרעש (זימזום אחיד או דפיקות או משהו אחר...), יכול להיות שיש איזה חלק שמישתפשף על חלק אחר, נסה לראות סימני שיפשוף או משהו כזה... אולי זה לא הפנסים אולי זה משהו ליד הפנסים...

האם הפנסים זזים כשאתה נוסע? אלומת האור רוקדת על הכביש? אם כן איך (מעלה מטה? או לצדדים?)

אם לא ראית חופשים מיוחדים או שלא נראה חופש מיוחד נסה לתלות את חברך על מיכסה המנוע תוך כדי נסיעה מהירה בשבילי כורכר והוא ינסה לראות מאיפה בא הרעש...:-)

תתעלם מזעקות האימה שלו... ואם הוא מנסה לברוח או מחליך ממכסה המנוע נסה לקשור אותו העזרת "איזולירבנד חבלה"...

:lol::lol::lol::lol::lol:

נ.ב. ההערה האחרונה היתה הלצה, אל תעיז לנסות את זה :->

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...