Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי האישית שעדיף לקנות עם כל הרצון שלך להכין לבד ( בלי לזלזל ביכולת שלך )

היום אתה יכול למצוא כבלים של רוקפורד בזאפ באורך 5 מטר החל מ 80 ש"ח ועד אין סוף

ברמה גבוהה מאוד .

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

ערוך חיפוש. מישהו העלה בעבר פרוייקט מצולם של בניית כבל RCA כולל עלויות.

לדעתי? מיותר לחלוטין. קנה RCA של חברה מוכרת וסע לשלום. אין הבדל באיכות הסאונד בין כבל של 5 שקל לכבל של 400$.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניתן להכין (יצא לי לראות אחד כזה היום, עם ראש קרמי וכו וכו).

אם האיכות תהיה גבוהה כמו של חברה מוכרת ? יותר מדי גורמים משפיעים כדי לדעת.

אולי אלי י. יוכל להעלות כמה תמונת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סיכוך זה אומר הבידוד - מה מצפה את הכבל בכדי למנוע חדירה של רעשים והפרעות מסביבת הרכב.

אתה יכול להכין מכבלים של הוט RCA אבל זה לא הכי נוח לעבודה וגם לוקח הרבה מקום במסילות.

פורסם

אם אין לך ידע בכלל עדיף לך לא להתעסק בזה בכלל,בסוף תקצר משהו ואחד הרכיבים שלך ישלם בגדול על הטעויות שלך.

בכל אופן בשירשור שלי יש לך כתובת של חנות שמוכרת את כל הציוד בשביל להכין את ה RCA זה לא מסובך בכלל ,אבל מהרושם שלי לא נראה לי בכלל שיש לך כלים להתעסק בזה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...