Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית בקרת מנוע - מאזדה 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי באוטו בעיה דיי רצינית.

הרכב, מאזדה לאנטיס 1600 סמ"ק מודל 2004 אוטומטית.

במהלך נסיעה איטית נדלקה לי נורית בקרת מנוע. האוטו התחיל לרעוד וכל לחיצה על הגז העלתה את הטורים אך המהירות הייתה על כ-20 קמ"ש.

עצרתי בצד למשך כ- חצי שעה הגרר לא בא והחלטתי להניע שוב (בפעם העשירית) ופתאום האוטו לא רעד אבל הנורית דלקה קבוע.

לקחתי את הרכב למוסך מורשהושם ביצעו בדיקה ע"י חיבור למחשב. התקשר אלי האחראי ואמר שהמחשב לא מזהה בעיה ספציפית וזה כותב לו "בעיית סינכרון מרכזית".

הוא לא יודע מאיפה להתחיל ואם הוא יפתח את המנוע זה עלול להגיע למחיר של 10,000 ש"ח. (הייתי בהלם)

הוא אומר שהוא ינסה לבדוק מסביב כגון (צינורית הזרקה, פלגים וחיישן למדה) והוא מקווה שזה יעזור.

למישהו זה נשמע הגיוני? למישהו הייתה תקלה דומה? חייב את העזרה שלכם תודה!

נ.ב

ברכב הקודם שלי, פיאט פונטו הייתה בעיה דומה של רעידות (ללא נורית חיווי מנוע) זה היה סליל הצתה והמחשב של במוסכניק(במוסך רגיל) גילה את זה.

פורסם

רפי תודה, הבאתי את הרכב מהמוסך.

עלות תיקון בסופו של דבר 1000 ש"ח

לדבריו, הקלקול נבע כתוצאה מדלק מהול... אני לא ממלא באופן קבוע באותה תחנה. אני מקווה שהוא צודק והתקלה לא תחזור, בכל מקרה המוסך לא אחראי לתקלה חוזרת במנוע לפי מה שהמוסכניק אומר.

פירוט:

בדיקה ואיתור ע"י מחשב (שלא מצא כלום) 330 ש"ח!!!

ניקוי מע' הזרקה

אורסול ניקוי

אשמח לתגובה.

פורסם

ערב טוב - יתכן מאוד שהבעיה שתארת נגרמת ממעכת ההצתה מכיוון סלילי ההצתה 1 לכל 2 צילינדרים , כפי הנשמע אחד חדל לתפקד ואז נסיעה על 2 צילינדרים זאת נסיעה על 20 קמש לערך וללא יכולת להאיץ נורמאלי ואכן תידלק מנורת תקלות.

פורסם

חרטטו אותך אין שום קוד תקלה על סנכרון מנוע, הניקוי של סעפת היניקה הוא לא יפתור את התקלה וזה יחזור, אתה יודע לומר לנו מה היה קוד התקלה האמיתי ולא החרטוט של הסנכרון?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לרפי שלום רב

ביום שני אמור להגיע אלי סקנר OBD2 שהוזמן מחו"ל,

ברשותי :טויוטה קורולה,יונדאי H100,דייהו לאנוס,שברולט אלרו, ובכולם החיבור למחשב הוא מסוג "OBD2"

וזה מה שהביא אותי לרכוש את הצעצוע החדש.

שאלתי אלייך היא האם המכשיר יוכל למחוק לי תקלות כגון "נורת כרית אוויר דולקת קבוע",

והאם ניתן לעשות נזק למחשב של אחד הרכבים ברגע שאחבר את הסקנר לרכב וארצה סתם ללמוד אותו??

צירפתי קישור של הסקנר הנ"ל:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200431461003

ותמונה

U381.jpg

תודה מראש

• תוכן חדש...