Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון שנת 2004 עם 7 אלף ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים כן הכותרת אמיתית.

אז לידידה שלי יש רכב שהיא פשוט לא מזיזה כלל ויש לי אפשרות לקנות אותו.

רק הבעיה שהק"מ קצת מפחיד אותי האוטו עבר טיפולים בזמן אבל האם הרכב לא נפגע מזה שהוא עומד כל כך הרבה זמן.

מה אתם אומרים על מה כדאי לי לשים עין במידה ואני הולך על הרכב.

דרך אגב חבר קנה יאריס שנת 2003 לפני חודש עם 14 אלף ק"מ והאוטו דווקא סבבה לגמרי ואין בעיות {אם זה קשור ביכלל}.

תודה לכולם

פורסם

לא מדוייק לחלוטין, ישנם חלקים שמתייבשים מחוסר שינמור וכו'.

אם הרכב עובד בדיקה בהצלחה+ בדיקה מעמיקה יותר במוסך מטעמך, אזי זה מקטין את הסיכון.

אם אכן הרכב טופל כיאות לאורך זמן אתה תהנה ממנו וכמובן שהוא יהיה אטרקטיבי מאוד גם במכירתו העתידית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מדובר על ממוצע של 1200 ק"מ בשנה שהם 100 ק"מ בחודש, ללא ספק שיא ישראלי לדעתי.מענין יהיה לחשב כמה עלה כל ק"מ נסיעה ברכב זה אם נחשב את ירידת הערך ב6 שנים ועלות הטיפולים, הביטוחים והדלק.

פורסם

כמו שנאמר מעלי, קח לבדיקה, אם עובר בהצלחה - הרווחת!

חבר קנה רכב בעל 5K קילומטר ב3.5 שנים שטופל בזמן, היום - לאחר שעבר עליו 60 אלף ק"מ נוספים אין לו שום בעיות מיוחדות.

בהצלחה.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

תודה לכולם אני עדייןלא בטוח שאני אלך על זה אבל נראה כבר אחרי החג .

אני גם הולך לבדוק בסוכנות את ה-i20 3 דלתות אני רוצה לראות איך נדלקתי על הצורה שלה.

בכל אופן צום קל שיהיה {למי ששומר} ואני כבר אעדכן.

פורסם

אם אתה לא תלך, מישהוא אחר ילך.

מכוניות כאלו לא נשארות למכירה יותר מכמה שעות.

אלה אם המחיר מוגזם לחלוטין מעל המחירון.

או שהידידה לא פירסמה את הרכב, והיא מחכה לתשובה ממך ?

לגבי הקילומטרז - יש מצב, שהאוטו הניע ונסה כל יום, או כמעט כל יום, 5-6 קילומטר. יש גם אנשים כאלו.

רכב שני בבית, העבודה היא במרחק 3 ק"ם מהבית, כל הנסיעות המשפחתיות נעשות עם הרכב העיקרי.

ואז אין מה לדאוג מהתייבשות גומיות, וכל שאר הדברים שהוזכרו פה.

מיותר לציין, שאם הבחורה הייתה מזמינה מונית לכל הנסיעות שלה, בחישוב כללי ל 5 שנים זה היה יוצא לה הרבה יותר זול, וללא דאגות של טסטים וטיפולים

פורסם
מדובר על ממוצע של 1200 ק"מ בשנה שהם 100 ק"מ בחודש, ללא ספק שיא ישראלי לדעתי.מענין יהיה לחשב כמה עלה כל ק"מ נסיעה ברכב זה אם נחשב את ירידת הערך ב6 שנים ועלות הטיפולים, הביטוחים והדלק.

למה? גם כאן בפורום היו כאלה שעשו קילומטראז' דומה והצהירו על עצמם כחובבים מוטוריים.

גם הבחורה לא שילמה על תקלות של רכב ישן כפי שאנשים כאן עשו.

לגבי הקילומטרז - יש מצב, שהאוטו הניע ונסה כל יום, או כמעט כל יום, 5-6 קילומטר. יש גם אנשים כאלו.

רכב שני בבית, העבודה היא במרחק 3 ק"ם מהבית, כל הנסיעות המשפחתיות נעשות עם הרכב העיקרי.

ואז אין מה לדאוג מהתייבשות גומיות, וכל שאר הדברים שהוזכרו פה.

מיותר לציין, שאם הבחורה הייתה מזמינה מונית לכל הנסיעות שלה, בחישוב כללי ל 5 שנים זה היה יוצא לה הרבה יותר זול, וללא דאגות של טסטים וטיפולים

רכב של זוגתי נסע 3100 מטר לכל כוון במשך כמה שנים. עדין איכשהוא נצבר 5K מינימום בשנה.

מונית היא אופציה יותר בעייתית כי לא תמיד זמינה וכדומה (מנסיון בשלילה) מי שיכול להרשות לעצמו יחזיק רכב.

פורסם

לא חסרים כאלה רכבים, חברה שלי עשתה על הגטס שלה 4K ק"מ בשנה לסבא שלי יש קורולה שנת 93 עם 67K ק"מ על השעון, לדודה שלי יש גולף שנת 2001 עם 40K ק"מ וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב אז הנה עדכון:

הרכב עמד 3 שנים!!! כי היא הייתה בחול ובנוסף לפניי שנתיים הוא עבר תאונה קשה מאחורה על ידי אח שלה.

היא אפילו לא ידעה מזה ולמזלי לאח היה ייסורי מצפון אז הוא אמר לי שיש לאוטו שלדה לדבריו והוא גם עבר מתיחה מאחורה.

אז אני כבר לא מתכוון לרכוש את הרכב וברגע שהידידה שמעה על זה היא כבר לא רוצה לנגוע ברכב והפילה את הרכב על אח שלה בקיצור ספור ארוך ולא מעניין.

אם עדיין מישהו פה ירצה את הרכב שיודיע לי ואני אבדוק איתה אם היא מוכרת אותו {לבנתיים היא רוצה את הכסף מאח שלה, כי באוטו היא לא מוכנה לנגוע}.

עכשיו אני עם הפנים לכיוון היונדאי i20 שלוש דלתות נקווה שיהיה משהו אטרקטיבי בחברה .

תודה לכולם על התגובות.

• תוכן חדש...