Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפיות ממיאמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי להשביזכם, אך זו דוגמית קטנה ביותר למה שקורה במיאמי.

אני מתגורר במיאמי ואני רואה רכבים שכאלה מדי יום. האמת היא שכבר הפסקתי להעיף מבט למשהו פחות מפרארי או למבורגיני. לדוגמה, בבניין בו אני עובד חונות מדי יום לפחות 20 דגמי פורש, עשרות מרצדסים (לרבות SLים), בימרים (לרבות M3 ו-M5) ואאודים (לרבות S4 ו- S8) מכל הסוגים והמינים. יש גם נציגות לבנטלי, אסטון מרטין ומזראטי (שייכת לאחד מהמחלקה שלי).

ברור.

אבא שלי נסע לשם למשפחה, התצפיות הן על הדרך.

כשאני אסע לשם מתישהו, כל היום אני אהיה בחוץ בדרכים.

הייתי בארה"ב מספר פעמים כבר, כל הפעמים היו לפני שהייתי מצלם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם בארץ ניתן לרכוש במחירה של סופר מיני חדשה, מכונית פאר בת כמה שנים. חלק מהמכוניות שהובאו כאן כדוגמה, אפילו ישאירו לא מעט עודף אצל הקונה הנחבא אל הכלים.

איפה תמצא X5 3.0 בפחות מ40 אלף שקל כשהמחירון בארץ עומד על 150+

פורסם

תגובה ל-rctguy:

1. אכן, גם בארץ רכבי יוקרה משומשים מאבדים חלק ניכר מאוד מערכם, אך עדיין אין מה להשוות למחירים בארה"ב. אין מצב שתמצא בישראל רכב יוקרה בן 7 שנים בפחות מ-30K ש"ח (ואפילו לא בפחות מכפליים מזה). אגב, גם עלות הביטוח והדלק שם זולה הרבה יותר, אך זהו כבר סיפור אחר.

2. מחירם של רכבי יוקרה חדשים בארה"ב אינו גבוה ומתאים גם לכיסם של מעמד הביניים ולא רק לאלפיון העליון. כך למשל, מרצדס c300 חדשה עולה כ-32K$ או בליסינג 500$ לחודש ל-36 חודשים (ללא צורך במקדמה!). זה לא ממש הרבה, ולא צריך להיות עשיר כדי לשלם את זה. זה בערך פי 3 מחשבון החשמל החודשי שלי והרבה פחות מהעלות החודשית של הגן של הילד שלי....

3. כישראלי אתה (מטבע הדברים) ישר מתרגם את מחירי הרכבים בארה"ב לש"ח וזו טעות. אמריקאי מרוויח בדולרים ולא בש"ח. למעשה, בהיבט של כח קנייה אמיתי (שזהו המדד הקובע באמת) כל אחד מהרכבים הנ"ל עולה לאמריקאי הממוצע כחצי מעלותו לישראלי הממוצע. יוצא שלמעשה, הרכבים בארה"ב עולים לאמריקאי רבע ואף חמישית מעלותם לישראלי! בעצם, כל מזדה 3 על הכביש בארץ מקבילה בעלותה למרצדס סדרה E על הכביש האמריקאי, וכל מרדצס סדרה E בישראל מקבילה בעלותה לפרארי/למבורגיני בארה"ב....

זה כל ההבדל על רגל אחת וזו הסיבה לכך שיש ויהיו הבדלים תהומיים בין הרכבים שרואים על כבישי הארץ לכבישי ארה"ב, עד שמישהו יואיל בטובו לקצץ ברמת המס המטורפת.

אך מצד שני יש בישראל דברים חשובים יותר שניתנים כמעט בחינם (בריאות, חינוך), אך זה כבר סיפור אחר.

פורסם
איפה תמצא X5 3.0 בפחות מ40 אלף שקל כשהמחירון בארץ עומד על 150+

בדיוק בכדי למנוע תגובות כאלו, ניסיתי להבהיר וכנראה ללא הצלחה יתרה, שמדובר כמובן במחירים יחסיים. ואם נדרשת הבהרה נוספת, אז ביום שבו תמכר סופר מיני חדשה בארץ ב 40K לערך, יש סיכוי רב שאביא לך ב.מ.וו כזו כמו שרצית.

• תוכן חדש...