Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לפני יומיים התחילו הודעות מהמחשב רכב בזו הלשון:BRAKING FAULT ,ABS FAULT נורת ה STOP דולקת ונורת ה ABS דולקת.במוסך אמרו שרכיב ה ABS (מחשב ABS) התקלקל וצריך להחליפו בעלות של 2100 ש"ח מאז התקלה קורה לפעמים שהקודן לא עובד והלחצן של הנעילה המרכזית גם כן (וגם האזעקה) מבחינה מכנית אין שינוי אשמח לקבל עצות ועזרה

:-D
פורסם

היה פה מישהו בעבר עם רכב דומה עם תקלות דומות.

בסופו של דבר, זה היה מצבר עם מתח נמוך שגרם לבלבול במערכות הרכב.

שכחתי את כינויו של הבחור, אבל הוא מאוד מאוד ותיק פה...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

באמת יתכן וזו בעיית מצבר, בדוק את מצב המצבר ואם הוא תקין תנסה את הבדיקה הבאה:

נתק את המצבר לגמרי להרבה זמן (יותר משעה) וחבר אותו שוב, אחרי חיבור המחשב אל תניע מייד אלא תניח לו להיות מחובר במשך דקה לפחות בלי לגעת. אחר כך תניע ותראה אם זה ממשיך.

קח בחשבון שניתוק המצבר יגרום לאיבוד תחנות הרדיו ויתכנו קשיים בעליית אוטומטית של החלונות בנעילת הרכב, תוריד ותעלה אותם ידנית כמה פעמים וזה יסתדר.

יש לי גם תחושה שהבעיה היא בקודן

פורסם
היה פה מישהו בעבר עם רכב דומה עם תקלות דומות.

בסופו של דבר, זה היה מצבר עם מתח נמוך שגרם לבלבול במערכות הרכב.

שכחתי את כינויו של הבחור, אבל הוא מאוד מאוד ותיק פה...

מצאתי את השרשור המדובר !!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=220792&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

קודם כל הייתי בודק האם באמת ה ABS לא עובד

הייתי מוצא מגרש או כביש ריק, מוודא היטב שאין אף אחד מקדימה אחורה והצדדים ומבצע בלימת חירום ממהירות של 50 קמ"ש נניח ומוודא שה ABS נכנס לפעולה עם הדפיקות בבלימה.

פורסם

אנחנו מאזור המרכז, ה ABS אכן לא עובד .

אין פמפומים בבלימה .

משהו יודע מה המק"ט של ה ABS . או איפה הוא נמצא בפועל ברכב ?

פורסם

היא נמצאת ליד משאבת הבלמים המרכזית, תעקוב אחרי הצינורות

תנסה את המספרים 9641767380 10020600034

היא צריכה להראות כמו בתמונה.

אגב: כדאי לבדוק את החיישנים בגלגלים והחיווט אליהם, אולי שם הבעיה

270923327_o.jpg

• תוכן חדש...