Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציבור הרוכבים נקרא אל "רוכבים לעבודה 2"

לרגל הימים הנוראים - שבעקבות גזרותיו של המפקח על הביטוח, ימשכו עד קץ הימים - ציבור הרוכבים יוצא לזעוק מרה.

ביום רביעי הקרוב, 23.9.09, נתכנס לרכיבה משותפת בשעה 07:00 בדיוק. פעילות זו מתקיימת במקום הפעילות שתוכננה ליום שלישי, עקב אילוצים שאינם בשליטת מטה המאבק.

נקודות הכינוס לרכיבה יהיו במקומות הבאים:

הנקודה הצפונית: מגרש החניה הצמוד לתחנת הדלק "פז" על כביש החוף מדרום למחלף הסירה (צמוד לאחמד את סלים, הרצליה). ראו מפה מצורפת.

הנקודה הדרומית: הירידה לנתיבי איילון צפון דרך מחלף משה דיין (ראשון לציון). ראו מפה מצורפת.

רוכבים המתגוררים דרומית למחלף השלום בתל אביב מתבקשים להגיע לנקודת הכינוס הדרומית בראשון לציון.

רוכבים המתגוררים צפונית למחלף השלום בתל אביב מתבקשים להגיע לנקודת הכינוס הצפונית בהרצליה.

מטה המאבק מצפה לראות את המוני הרוכבים מתייצבים לפעילות חשובה זו.

פיצול הפעילות ע"י יוזמות פרטיות אינו מסייע למאבק ואף מזיק. אני קורא בזאת לכולם להצטרף לפעילות המפורסמת ע"י מטה המאבק.

"תכלה שנה וגזרותיה, תחל שנה וברכותיה"

בברכת חג שמח, מטה המאבק.

אליקו אלג'ם

מטה המאבק למען ביטוח חובה הוגן לרכב דו גלגלי

fullgaz-ymyp105543.jpg

הנקודה הצפונית: מגרש החניה הצמוד לתחנת הדלק "פז" על כביש החוף מדרום למחלף הסירה (צמוד לאחמד את סלים, הרצליה)

fullgaz-ymem105544.jpg

הנקודה הדרומית: הירידה לנתיבי איילון צפון דרך מחלף משה דיין (ראשון לציון)

לתשומת לבכם - שירשור זה מיועד לרוכבי הדו"ג שגולשים בקארספורום!

חוץ מזה, מי שמכיר עוד חבר'ה שרוכבים על דו"ג בחיי היום יום ואינם גולשים בקארספורום להפיץ את זה הלאה!

זה הולך להיות הפגנה גדולה!:twisted::twisted::twisted:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הקפצה אחרונה, למי שלא ראה, ההפגנה מחר בבוקר!!!

פורסם

כן.

כל הכבוד להם, אם רק כל המדינה הייתה יוצאת נגד המיסוי על הדלק והרכבים.

זה לא בשמיים, צריך טיפה רצון. ניסיתי להקים יוזמה כזו, פתחתי קבוצה בפייסבוק (תעשו בגוגל "נמאס מהמס") אבל אין הענות.

פורסם

חזרתי מההפגנה...

לכל מי שהיה בהפגנה אני מודה לו מאוד שבא.

בהחלט עשינו רעש יפה מאוד.

חשוב לנו להבהיר לנהגי המכוניות כאן שאין בכוונתנו לשבש לכם את החיים, המחאה הזאת היא באה לקראתינו ולקראתכם כאחד.

יותר דו"ג = פחות פקקים, יותר חניות וכו'...

פורסם

הייתה הפגנה נחמדה מאד ומסודרת. חבל שזה לא היה יכול להמשיך עוד כמה דקות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...