Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב גולף 6 חדשה (עדיין לא החלטתי אם לקחת 1.6 או TSI 122).

הייתי רוצה לשאול אם מישהו יודע מה דגם מערכת סטריו המגיע עם גולף שמזמינים אותה עכשיו.

מחישופים עד כה נראה שזה RCD510, האם זה נכון? בסוכנות מרכזית של VW (בני ברק), נאמר לי שמערכת הנ"ל תומכת בחיישני רוורס ומציגה על המסך את המרחק בין האוטו למכשול מאחורה. כמו כן מצאתי אישורים לכך באינטרנט (http://www.my-gti.com/739/upgrading-of-volkswagen-park-distance-control-pdc-to-optical-parking-system-ops), אך כאשר נכנסתי לסוכנות VW אחרת ששם אני חושב לרכוש את הרכב, המוכר טען בתוקף שלמערכת של גולף היכולת הזאת לא קיימת. לטענתו זה קיים רק במערכות שמגיעות עם טוארג (הוא אפילו התקשר למישהו תוך כדי שיחה איתי לבדוק האם הוא צודק). האם הוא צודק ואכן אין אפשרות כזאת בגולף?

מה אפשרויות לחבר למערכת הזאת דיבורית bluetooth?

תודה,

פורסם

לגבי חיישני רוורס המערכת אכן נקראת OPS (optical parking system

האפשרויות להתקנת מערכת כזו ב after Market היא מוגבלת ועל כן עליך להזמין את האופציה בהתקנה מקורית ולא מקומית

והעלות היא בסביבות ה 4,000 ש"ח!

לגבי Bluetooth ישנן כ- 2 אופציות לדיבורית ויזואליות בה הצג של ה RCD510 משמש כחייגן וכצג מידע

יש את הדיבורית המקורית של פולקסווגן קוד מוצר 1Z0 035 729 D

ויש לא מקורי (שנחשב לאיכותי ביותר) של חברת Fiscon (יש עם/בלי שליטה מהמסך)

המחירים מטורפים (כ- 3000 ש"ח לדיבורית של Fiscon בפליקס וכ 3500 ש"ח למקורית בקלאס A)

כאשר המחירים בחו"ל לא זולים בצורה משמעותית (לא פחות מ 500$ לפני משלוח)

• תוכן חדש...