Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהו מאטיז שנת 2000 3 בוכנות

אחרי ראש מנוע, המנוע לא הניע.

המפלג לא מניע במצב הנורמלי של הברגים שלו אלא בזוית מוזרה של כמעט 90 מעלות (אי אפשר להכניס את הברגים...)

לא משנה מה הפכתי (תזמון טיימינג מחדש, סדר חוטים, רוטור של המפלג, ציר שסתומים ב 180 מעלות) הוא תמיד מניע באותה הזוית!!

מה לעזאזל עושים??

תודה לעונים.. .

פורסם
המפלג לא מניע במצב הנורמלי של הברגים שלו אלא בזוית מוזרה של כמעט 90 מעלות

נראה לי שדוקא טעית בחיבור החוטים למצתים (הסדר נכון, אבל נקודת ההתחלה לא, למשל במקום 1 - 3 - 2, יש לך 3 - 2 - 1). תחליף מקומות צעד אחד בכיוון השעון (או בניגוד לו, בהתאם לצורך).

:turn-l:
פורסם

בדוק שהרוטור של המפלג לא הורכב הפוך, והוא לא יושב טוב.

האם ניתן לסובב את ציר המלפג ולהרכיבו בראש מנוע, יכול להיות שצריך לכוון את הציר של הרוטור לפני שמכניסים אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העזרה

הכל נוסה:

החלפתי חוטים , הפכתי את המפלג, ויש לי את הספרות של הרכבץ עדיין אין פיתרון.

אם יש למישהו עזרה אחרת, אודה לכם.

עדיין לא מניע...

פורסם

שים את המנוע כשצילינדר 1 בנ.מ.ע (ושני השסתומים סגורים, אם אפשר לראות). הרכב את הדיסטרביוטר, ממורכז. שים לב לאיזה יציאה "מצביע" הרוטור וחבר אליו את החוט של הפלג לצילינדר מס' 1. חבר את שני החוטים האחרים לפי הסדר. אם לא מניע, היית בסוף מהלך הפליטה ולא הדחיסה, סובב את המנוע סיבוב אחד בדיוק, ונסה שוב.

:turn-l:
פורסם

אתה תאמין לי אם אני אומר לך שגם זה נוסה? (ללא הצלחה!)

יכול להיות שיש איזהו חיישן שמתזמן או משפיע על כל העסק?

• תוכן חדש...