Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיווט ECU לגולף MK3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, זקוק לסכמות חשמל (חיווט מלא) של מחשב הניהול מנוע לגולף MK3, מחשב הניהול הוא של BOSCH:

VW GOLF MK3 / VENTO WITH 1.8 ABS ENGINE For 4 door VW Vento 1.8 with ADZ engine code 1992 / 1995 vw part number 1H0 907 311 P Bosch Mono motronic no 0 261 203 707/708

כמו בדוגמא כאן:

http://shop.vws.me.uk/vw-volkswagen-vento--golf-adz-engine-ecu-1h0-907-311-p-227-p.asp

אשמח לכל עזרה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לפי הרשיונות המנוע הוא DZ אבל הרכב הוא גולף קבריולט 1984 שעבר השתלה של המנוע הזה.

הרכב הוא ידני ויש בו כרגע הזרקה חד נקודתית.

השתלת המנוע לא נעשתה על ידי אלא בעברו הרחוק של הרכב.

הבעיה שחלק מהמכלולים לא עובדים (שעון טורים, צוק אוטומטי וכו') ובעיקר המנוע לא עובד עגול ומריח כאילו שריפת הדלק גבוהה מאוד.

האם מספר המנוע יכול לספר משהו, איך אני מזהה את קוד המנוע מעבר לרשום ברשיונות?

על הבלוק בהמשך למס' המנוע מוטבע 3ME

תודה

בני

חבר מועדון 13925

פורסם

בני שלום,

אין לי בעיה למצוא לך סכימה חשמלית לדגם מנוע מסויים שאליו משודכת מערכת ניהול מנוע כפי שהרכב יצא משעריי המפעל.

מכיוון שאצלך הרכב עבר שינויים העניין קצת מסובך יותר ולכן בכדי לא לטעות אני חייב כיוון מדוייק.

בכול מקרה לדגם המנוכ DZ משנות ה-80 אין לי שום מידע של הייצרן מכיוון שהספרות שברשותיי עוסקת בגולפים החל מדור 3.

איזה כייף לי :)

פורסם
בני שלום,

אין לי בעיה למצוא לך סכימה חשמלית לדגם מנוע מסויים שאליו משודכת מערכת ניהול מנוע כפי שהרכב יצא משעריי המפעל.

מכיוון שאצלך הרכב עבר שינויים העניין קצת מסובך יותר ולכן בכדי לא לטעות אני חייב כיוון מדוייק.

בכול מקרה לדגם המנוכ DZ משנות ה-80 אין לי שום מידע של הייצרן מכיוון שהספרות שברשותיי עוסקת בגולפים החל מדור 3.

היי מרק

ראשית תודה על הרצון.

אני יכול לאשר כנראה בוודאות שברכב שלי בוצעה השתלה של מנוע ADZ של גולף דור 3 1800 הזרקה חד נקודתית.

ברכב השתילו גם את המנוע וגם את המחשב, הצמה והחיווט, פשוט ככל הנראה חלק מהמכלולים כגון שעון טורים וכו' לא מתאימים בין דור 1 לדור 3 ולכן הם לא מתפקדים.

ראיתי היום ברחוב גולף דור 3 1800 וביקשתי מבעל הרכב להציץ במנוע הוא היה נחמד והרשה לי אפילו לפרק מכסים כדי לבדוק ואכן המנוע נראה זהה לחלוטין לשלי, כולל מערכת ההזרקה.

אם יש ברשותך ספרות לגולף 3 ותוכל להשאיל / למכור/ לשכפל / לעזור, אני אודה לך מאוד.

אני מנסה לרכוש היינס באי ביי אבל הם לא מוכנים לשלוח לארץ:cry:

חבר מועדון 13925

פורסם

מצורפים מספר קבצים עבור גולף דור 3 מנוע ADZ עם מערכת ניהול הזרקה/הצתה מסוג Mono-Motronic.

המערכת בסכימות החשמליות וגם המכניות נקראת J257.

במידה והינך זקוק לסכימה מסויימת או מידע מסויים אין לי בעייה לעזור לך.

במידה ואתה מעוניין בחומר יותר מקיף אזי יש לי בעייה לצרף את הקבצים מכיוון שגודלם 'ענק'.

במידה ותרצה לרכוש את הספרות המלאה אנא צור איתי קשר בפרטי.

הספרות שברשותיי היא מקורית של הייצרן ולא HAYNES.

1.1.pdf

97.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
מצורפים מספר קבצים עבור גולף דור 3 מנוע ADZ עם מערכת ניהול הזרקה/הצתה מסוג Mono-Motronic.

המערכת בסכימות החשמליות וגם המכניות נקראת J257.

במידה והינך זקוק לסכימה מסויימת או מידע מסויים אין לי בעייה לעזור לך.

במידה ואתה מעוניין בחומר יותר מקיף אזי יש לי בעייה לצרף את הקבצים מכיוון שגודלם 'ענק'.

במידה ותרצה לרכוש את הספרות המלאה אנא צור איתי קשר בפרטי.

הספרות שברשותיי היא מקורית של הייצרן ולא HAYNES.

מרק, ראשית, המון המון תודה, החומר שצרפת הוא בדיוק מה שהייתי זקוק לו, אני בטוח שאוכל להיעזר בו רבות.

מה שכן, קריאת החומר הבהירה לי שיש בהמשך גם הסברים על אבחון של החלקים איתור תקלות וכו' וזה בהחלט מעניין:lol:

הספרות נראית יותר טובה בהרבה מספרות haynes שהשתמשתי בה עד היום.

שלחתי לך ה"פ:wink:

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...