Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא קומבי מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, הורים שלי רוצים לייבא לארץ VW Kombi משנת 75 בערך..

איפה אני יכול לראות איך אני מביא אותה לארץ?

תודה רבה!

פורסם

1. למה הכוונה ב- "אוקיי" ?

2. למה הכוונה "איפה אני יכול לראות" - האם אתה מתכוון למעקב אחר המשלוח או אולי אתה מתכוון לבקש המלצות למישהו שעוסק בייבוא שכזה? אולי למישהו שכבר עשה זאת?

תסביר את עצמך יותר טוב ורהוט ואולי נוכל לעזור.

פורסם

אני מתכוון, איפה אני יכול למצוא מישהו שיעזור להורים שלי לייבא את הרכב,

או שהוא יביא את הרכב ואנחנו נשלם לו אחרי התהליך.

או אפילו מדריך באינטרנט שמישהו שמבין בנושא כתב ויוכל לעזור לנו להתחיל בתהליך.

תודה

פורסם

לא הסברת את ה"אוקיי".

לא הסברת האם קניתם את הרכב בחו"ל ואתה מחפש לייבאו, או שמא עדיין לא קניתם אותו, או שמא עדיין לא מצאתם אחד לקנות.

לטובת אלו שלא מכירים את המקרה, וחלשים בניחושים, כדאי שתנסח הודעה אינפורמטיבית ותסביר בדיוק מה אתה רוצה, כאילו שאנחנו לא מכירים אותך ואת הסיפור. תדמיין שאנחנו אנשים זרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא הסברת את ה"אוקיי".

לא הסברת האם קניתם את הרכב בחו"ל ואתה מחפש לייבאו, או שמא עדיין לא קניתם אותו, או שמא עדיין לא מצאתם אחד לקנות.

לטובת אלו שלא מכירים את המקרה, וחלשים בניחושים, כדאי שתנסח הודעה אינפורמטיבית ותסביר בדיוק מה אתה רוצה, כאילו שאנחנו לא מכירים אותך ואת הסיפור. תדמיין שאנחנו אנשים זרים.

למה, למה שאלות קיטבג, הרי הוא אמר שהם מוכנים לשלם עבור התהליך. לא בא לך לטוס לחו"ל, לחפש את הרכב המבוקש, להביא אותו אחר כבוד לארץ ועוד להנות ממימון מלא של התהליך??? השאלה היחידה שצריכה להישאל היא "האם אפשר לקבל את המימון מראש?"

ארז רונן

• תוכן חדש...