Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

אל תדאגו כל כך לבן אדם הנ''ל,האיש יודע טוב מאוד מה הוא עושה ואת סודות המקצוע.

אל תדברו כל כך שטויות על דברים שאתם לא יודעים, הרכב עבר סדנת חיזוקים ושיפורי בלימה במאות שקלים,

ובהרבה שעות השקעה.

הרכב באמת מפלצת,יצא לי מספר פעמים לראות אותה בפעולה בכבישי הארץ.

נירן.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך ליהיות מיומן מאוד אם אתה יוצא מול אופנוע סופר ספורט דומה לך .

מול רכב זה כבר סיפור הרבה יותר קל ואני מניח שהם לא יצאו יחד מהמקום .למרות שלא נעשות מדידות של זינוק מ0-100 לאופנועים רוב מרובעי הצילינדרים בטווח נפח של 600-1000 סמ"ק ירדו מ4 שניות ל100 עם רוכב מיומן .

גם אני קראתי בעבר ביקורת על הבחור הזה שבזמנו לפי "הצהרות" היו לרכב כ400 סוסים על מערכת הבלימה המקורית.

נניח והוא שיפר את מערכת הבלימה מספיק לצפות בסרטון מתוך הרכב כדי לראות איך כל לחיצה רצינית מוציאה את הרכב מאיזון ומחזירה אותו לסחרר גלגלים .כך שבכל מקרה נראה שהרכב דיי מסוכן לנהיגה .

יכול ליהיות שצריך להקים כאן מסלול דראג נורמאלי ואז יהיו פחות הישתולליות כאלו בכבישים ציבוריים .

אבל אולי בעצם קודם צריך שיעבור החוק ספורט המוטורי?..

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

באופנועים דרושה יותר מיומנות(יחסית לרכבים) כדי לצאת מהמקום בצורה אופטימלית זאת הסיבה שאנחנו שומעים על הונדה ש"לקחה" R1 בניגוד לרכבים ששם הטכניקה יותר פשוטה וסביר להניח שכל בבון יצליח להוציא מכונית מהמקום בצורה חלקה.

ההונדה מאוד חזקה זה אין ספק אבל קשה להאמין שהיא חזקה מ-R1.

אם כבר רכב שיכול לתת פייט ל-R1 וחבריו זה הפיאט X1/9 המדוברת.(עם הנעה במקום הנכון ומשקל נמוך משל ההונדה).

turboy

פורסם
אז ככה.

אל תדאגו כל כך לבן אדם הנ''ל,האיש יודע טוב מאוד מה הוא עושה ואת סודות המקצוע.

אל תדברו כל כך שטויות על דברים שאתם לא יודעים, הרכב עבר סדנת חיזוקים ושיפורי בלימה במאות שקלים,

ובהרבה שעות השקעה.

הרכב באמת מפלצת,יצא לי מספר פעמים לראות אותה בפעולה בכבישי הארץ.

נירן.

מה אפשר להשקיע בשיפורי בלימה במאות שקלים?

לצבוע את הקליפרים אולי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

טמבל אחד פתח את השרשור בהשמצות וירידות על אלי בונבוניירה וכל החכמים אחריו בהשמצות

ממש ישראלים...כולם תמיד מכירים את כולם למרות שלא.

ממש שיטת העדר זאת בעיה ישראלית.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

כולם פה מדברים שטויות

הסיכוי שתראו את אחת מהמכוניות האלה שאתם מדברים עליהן הוא קטן מאוד,וגם אם תראו תהיו בטוחים שלא תדעו

מה המנוע שלה מסוגל,אלה לא מהנהגים שמתפרעים על הכביש.

יש יותר סיכוי שתראו איזה אוטו מסכן עם ספויילר מעץ ומגנזיום נוצץ שיעשה פוזות על הכביש ויחתוך מכוניות.

מתי מישהו שמע בחדשות או ראה בעיתון תאונה קטלנית שהייתה מעורבת בה איזה אימפרזה טורבו או פורשה או כל אוטו ספורט מחוזק או משודרג ?

אני אף פעם לא ראיתי,ראיתי ילדים שנסעו במכוניות של ההורים שלהם,במאזדות וטויוטות משפתחיות והיו מעורבים בתאונות פי מיליון קטלניות ממה שמכונית משודרגת תהייה מעורבת בה אי פעם,ומישהו יודע למה ?

כי אלה נהגים שחושבים שהם מיכאל שומאכר ועושים פוזות עם המכוניות של ההורים שלהם על הכביש,והרבה שותים ונוהגים.

וכל השמועות שאנשים רושמים פה שוות לתחת כי אנשים פה לא מבינים כלום מהחיים שלהם ומבלבלים במוח

תעשו סטטיסקה פשוטה של כמה מכוניות משפחתיות וכמה מכוניות ספורט היו מעורבות בתאונת דברים ואולי אולי תגיע ל90-10%

ובקשר לכתבה שמישהו פרסם פה

אמרתם שהנהגים האלה מסכנים אותכם בכבישים ? אז זה לא הנהגים האלה,בכתבה רשום בפירוש במגרש החלקה שהרי נועד לשיפור ושליטה של בעל הרכב באוטו שלו,וזה אומר שהנהג הזה שמשפר את האוטו שלו פי אלף יותר בטוח מכל נהג אחר על הכביש שלא יודע את מגבלות האוטו שלו ולא יודע להשתלט עליו במצבי החלקה ובעצם היה יכול למנוע תאונה אם היה נכנס למצב כזה.\

אז לכל החכמים והחכמולוגים פה תגידו לי אתם מי נהג יותר מסוכן ? זה שנוסע במאזדה 3 וחושב שהוא על פרארי של שומאכר

או זה שנוסע על אוטו ספורט,עשה קורסים במגרש החלקה ושולט על הרכב שלו יותר טוב מכל נהג אחר

פורסם

הנהלת הפורום מודה לך על כך שלא ציטטת את ההודעה שמעליך.

יש לך סטטיסטיקות או משהו? אני די בטוח שלא, אז אל סתם תזרוק מילים באוויר (ואם כן- אז שכח מזה).

עוד משהו- ההשוואה של כמה משפחתיות לעומת כמה ספורטיביות היו מעורבות בתאונות לא נכונה. נגיד ובאמת ב-10% מהתאונות מעורבות מכוניות ספורט, וחלקן על הכביש הוא 5% משמע שהן מעורבות בתאונות רבות מאוד, יחסית (זאת מילת המפתח). אז לפני שאתה מדבר על סטטיסטיקה אולי כדאי שתלמד קצת.

פורסם

משהו בסרטון האחרון לא מתחבר לי, הרכב היה עם 515 כ"ס, הוא הגדיל את הטורבו, והוסיף את בלון הקסמים מאחורה וזה כביכול הוסיף לו 250 כ"ס? זה אומר שהבלון אחראי לכ200 כ"ס איך לעזאזל המנוע לא מתפוצץ מזה?!

באיזה סל"ד הוא אמור להתחיל לגדוש? מנוע 1800 עם טורבו שמפיק מעל 500 כ"ס... לא מתחבר לי כל כך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...