Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מי זה הבן אדם הזה אבל בכל מיקרה להוציא 500 + כ"ס בגלגל ממנוע 1.8 זה לא עניין פשוט ובטח שלא ליהשאר באמינות אז כן כניראה שהוא יודע מה הוא עושה אחרת הרכב הייה מתפרק אחרי לחיצה אחת (גיר, תושבות מנוע, ציריות, מערכת קירור, בוכנות טלטלים וכ'ו). הכוח והמומנט שהרכב מייצר ובעיקר הסל"ד המאוד גבוהה שלו בהחלט מרשימים ושוב כניראה ללא התאמות מזמן הייתה נגזרת איזה צירייה או עפה איזה בוכנה לאויר.

לגבי המערכת בלימה, בסרטון שהועלה לפה בהחלט ניראה בתמונה בהתחלה שיש בלמי תוף מאחורה, קשה לדעת אבל אולי מקדימה הותאמו דיסקים טובים יותר מהמקוריים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתם פותחים את הפה שלכם ומלכלכים על בן-אדם שאתם לא מכירים בכלל.

אלי הוא אחד האנשים בתחום השיפורים. עלק 275 כ"ס, כזאת שטות לא שמעתי בחיים.

תקראו את החתימה שלי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מקווה שהמנהלים לא יורידו את ההודעה הזאת אבל אתם חייבים להסכים איתי שבאמת הפעם אני רואה שבפורום יש המון ילדים מטומטמים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, שבאמת חושבים שהם מכונאים או מביני עניין שנוסעים במכוניות של ההורים וחושבים שהם באמת כל אחד מיכאל שומאכר, ולא אני לא תופס מהאוטו שיש לי אני ממש לא קורא לזה אוטו ספורט,כי פשוט לא כל אוטו עם שבלול וקצת חמוצים נחשב לרכב ספורט אולי רק בארץ ישראל ואני הכי לא פוזאיסט אבל באמת כל אחד פה עולה על איזה הונדה,טויוטה או כל מה שיש בבית והוא של ההורים (לא כולם כמובן ) וחושבים שהם נוסעים באיזה רכב ספורט ועושים פוזות כי הם מגיעים למהירות של 180, יצא לי לא מזמן בטעות לראות סרטון ביוטיוב שאיזה מפגר אחד נוסע במאזדה 6 ב200 קמ"ש והוא והחבר האינפנטיל שלו מצלמים את זה כאילו הם נוהגים בפרארי והאיצו מ0-100 באיזה 3-4 שניות, כולה 200 קמ"ש ועושים מזה כאילו אני לא יודע מה, וחבל לראות שלא חסר כאלה.

דבר ראשון אתם לא מכירים את הבנאדם, ת'אמת גם אני לא ממש באופן אישי הייתי אצלו כמה פעמים עם חבר שנסע להרכיב כמה דברים ברכב במוסך שלו ברחובות והבנאדם מקצוען נתחיל בזה.

היה לו פעם מוסך בפתח תקווה יצא לי לבקר בו בטעות עדיין כשלא היה לי בכלל רשיון.

אין לי אליו שום קשר ואין לי שום אינטרס להגן עליו אבל כולכם צרי עין שלא רוצים להאמין שהבנאדם עשה הונדה חזקה ברמות שלוקחת R1, אתם סתם מתלכלכים על אנשים ואתם לא יודעים בכלל במי מדובר וכמו שרשמו פה אתם יכולים לפגוע בפרנסה של בנאדם בגלל התגובות החסרות הבנה שלכם.

עדיף שקודם תבררו דברים ואחרי זה תרגישו את הזכות להגיב לגבי נושאים שאתם לא מבינים בהם.

פורסם

נעזוב רגע את ענייני הבלמים והתופים בצד ואני אסביר לך למה אנשים כל כך ספקנים בקשר לרכב.

על פי נתון שגורד מהאינטרנט רוכב שיודע מה הוא עושה מסוגל לסחוט מR1 0-100 ב2.5 שניות, רוכב שמבין פחות יתקרב ל3.5, עד פה תקין.

אני אקח דוגמאת קיצון שהרבה אנשים יתרעמו עליה אבל קח את דוגמאת הבוגאטי, שוב נתון מהאינטרנט 2.4 שניות מספיק קרוב לתוצאה של האופנוע, מה נדרש?הנעה כפולה קבועה, DSG, 1001 HP PS, עיצוב אירודינאמי שלדעתי כיער את הרכב, ספוילר הידראולי, מנוע W16 עם 4 מגדשים, גלגלים בקוטר של מדינה קטנה ביבשת אסיה וטונות של בקרות אחיזה ויציבות והאצה ומה רק לא. גומי באיכות של הרכב הכי יוקרתי בעולם.

וקם יום אחד אלי בונבוניירה ומחליט שהוא יכול לבד. אבל מה? מספיק הנעה קדמית, 750 כ"ס, תיבה רגילה(לא חשוב אם אוטומט או ידני לצורך העניין), עיצוב משפחומטי, ספוילר מהשוק, מנוע 4 בוכנות טורי 1.8 ליטר שלמים עם מגדש אחד בלבד, איזה גאנט כבר יש לו? 17 בלחץ?, לא צריך לא בקרות ולא לאחוז ולא כלום בכלל כשאתה מפרפר בלי שליטה ב100 קמ"ש אתה מאיץ הכי מהר.

ובאמת שאין לי מילים להעביר את הכבוד שאני רוכש לבנאדם בתור איש מקצוע בלי שאני אכיר אותו או שאראה עבודות שלו, רק מעצם העובדה שאני מאמין שהוא הוציא מעל ל500 כ"ס ממנוע 1.8 מוגדש, שהוא מתח את קו הסל"ד האדום צפונה, הבנאדם בנה רכב שלם תיכנן כל חלק וכל פרט כל בורג קטן דורש פאקינג חישוב וכן זה המון עבודה, לבחור משאבות, שמנים, לחצים, מיקומים, צנרות והפך אותו ממשפחתי (עד כמה שמנוע של אינטגרה יכול להיות משפחתי) למפלצת כולל בניה מלאה של המנוע שמחזיק הזרקת ניטרו של 200 כ"ס. לי זה לא נתפס איך המנוע לא מתפוצץ מלחץ שכזה בצילינדר! ושלא נדבר על הגיר, הדיפרנציאל והסרנים שמחזיקים את כל החרא הזה ביחד! ובכלל מאיפה לבנאדם במדינה הזאת שלא תומכת בכלל בלימודי רכב יש ידע שכזה ואת ביצי השור ליישם אותו. הלוואי ויום אחד אני אדע להבין, לדעת, להעיז ולעשות כמוהו ואני בטוח שכמעט כל מי שרשם ולא רשם בפוסט הזה חושב כמוני. אבל את העניין של האופנוע קשה לי לעכל מצטער, ושלא תבין לא נכון לרגע, לא אכפת לי אם הוא לוקח R1 או עומד עם R1 הרכב מדהים ושימותו הקנאים.

פורסם

לא מבין אותכם, אתם לא מכירים את הרכב לא את הבחור ולא את העבודות שלו.

קשה לפרגן?, לא מאמינים? אל תגיבו!

הנה הונדה סיויק אקראית מיוטיוב על DYNO מעל 700 כ"ס, על מנוע B18!, ויש גם מעבר לזה, גם זה לא אמיתי?,

http://www.youtube.com/watch?v=p_3CRkv7G0U

ברכב הושקעו המון שעות חישובים בדיקות וסכום כסף ענק.

פורסם
נעזוב רגע את ענייני הבלמים והתופים בצד ואני אסביר לך למה אנשים כל כך ספקנים בקשר לרכב.

על פי נתון שגורד מהאינטרנט רוכב שיודע מה הוא עושה מסוגל לסחוט מR1 0-100 ב2.5 שניות, רוכב שמבין פחות יתקרב ל3.5, עד פה תקין.

אני אקח דוגמאת קיצון שהרבה אנשים יתרעמו עליה אבל קח את דוגמאת הבוגאטי, שוב נתון מהאינטרנט 2.4 שניות מספיק קרוב לתוצאה של האופנוע, מה נדרש?הנעה כפולה קבועה, DSG, 1001 HP PS, עיצוב אירודינאמי שלדעתי כיער את הרכב, ספוילר הידראולי, מנוע W16 עם 4 מגדשים, גלגלים בקוטר של מדינה קטנה ביבשת אסיה וטונות של בקרות אחיזה ויציבות והאצה ומה רק לא. גומי באיכות של הרכב הכי יוקרתי בעולם.

אל תשכח שחלק מהדברים בויירון תוכננו גם להחזיק את הרכב לא רק בקו ישר, לאומת הסיויק המדוברת .

משקל האוטו גם משפיע פה , הסיויק קלה יותר מפי 2 מהויירון אבל זה כבר לא רלווטני לשרשור.

וקם יום אחד אלי בונבוניירה ומחליט שהוא יכול לבד. אבל מה? מספיק הנעה קדמית, 750 כ"ס, תיבה רגילה(לא חשוב אם אוטומט או ידני לצורך העניין), עיצוב משפחומטי, ספוילר מהשוק, מנוע 4 בוכנות טורי 1.8 ליטר שלמים עם מגדש אחד בלבד, איזה גאנט כבר יש לו? 17 בלחץ?, לא צריך לא בקרות ולא לאחוז ולא כלום בכלל כשאתה מפרפר בלי שליטה ב100 קמ"ש אתה מאיץ הכי מהר.

שום תיבה רגילה, תיבה רגילה הייתה מתפוררת עם הספק כזה.

עובדה שעם העיצוב הספויילטרים ומנועי הD B ושאר המנועים הקטנים ההונדות בחול מוצאים גם 800 כ"ס.

ובאמת שאין לי מילים להעביר את הכבוד שאני רוכש לבנאדם בתור איש מקצוע בלי שאני אכיר אותו או שאראה עבודות שלו, רק מעצם העובדה שאני מאמין שהוא הוציא מעל ל500 כ"ס ממנוע 1.8 מוגדש, שהוא מתח את קו הסל"ד האדום צפונה, הבנאדם בנה רכב שלם תיכנן כל חלק וכל פרט כל בורג קטן דורש פאקינג חישוב וכן זה המון עבודה, לבחור משאבות, שמנים, לחצים, מיקומים, צנרות והפך אותו ממשפחתי (עד כמה שמנוע של אינטגרה יכול להיות משפחתי) למפלצת כולל בניה מלאה של המנוע שמחזיק הזרקת ניטרו של 200 כ"ס. לי זה לא נתפס איך המנוע לא מתפוצץ מלחץ שכזה בצילינדר! ושלא נדבר על הגיר, הדיפרנציאל והסרנים שמחזיקים את כל החרא הזה ביחד! ובכלל מאיפה לבנאדם במדינה הזאת שלא תומכת בכלל בלימודי רכב יש ידע שכזה ואת ביצי השור ליישם אותו. הלוואי ויום אחד אני אדע להבין, לדעת, להעיז ולעשות כמוהו ואני בטוח שכמעט כל מי שרשם ולא רשם בפוסט הזה חושב כמוני. אבל את העניין של האופנוע קשה לי לעכל מצטער, ושלא תבין לא נכון לרגע, לא אכפת לי אם הוא לוקח R1 או עומד עם R1 הרכב מדהים ושימותו הקנאים.

5 תווים

פורסם

כמה דברים

1. אני מכיר את הבנאדם כמה שנים (בערך 5-6), הוא סה"כ בנאדם נחמד, עם הרבה מאוד ידע, ומכונאי נחמד גם כן - יצא לי לטפל ברכב רגיל לחלוטין אצלו (בדיקות לפני טסט, החלפת צינורות בלימה וכו')

2. בזמנו ההונדה הזו הייתה מ-א-ו-ד חזקה, לגבי אמינות - אני יכול להעיד שהיא בלתה הרבה זמן בכיוונים (ואני מאמין שכל רכב ברמה הזו היה מבלה כך), וכמעט מדי יום הייתה עבודה על הרכב, בין אם לשיפור או לתיקון (לא ידוע לי על נזק רציני סטייל גיר או מנוע שהלך, אני זוכר פעם אחת שנשבר משהו במנוע והוא הוחלף)

3. הרכב לא יכול לצאת מהמקום בלי קשר לשום דבר, לחיצה זה גילגול 80 והלאה, ובמקומות האלו ה R1 יכול לקבל יריב רציני מאוד, וזה הוכח לא פעם

4. לפני כמה שנים .. שנתיים שלוש, השם של הרכב דעך (הוא אגב לפני כמה שנים נמכר לבחור נחמד בשם בן, אך מדי פעם ננהג בחסותו של אלי) ונכנסו רכבים חזקים באותה מידה וחלקם יותר לתחום הרכב הישראלי (ה X 1\9 של מ.) שיכולים לעשות אחלה של בושות ל R'ים

סה"כ הבנאדם מאוד נחמד, עם הרבה מאוד ידע, והוכחות לא רעות בכלל בשטח. (בעיקר בכמה אימפרזות חזקות מאוד שיצאו מפתח המוסך שלו עוד שהיה בפ"ת) - חבל שאנשים עסוקים בלברבר על הברקסים שלו וכל מיני שטויות כאלו , או על כ"ס כזה או אחר - 275 זה נתון קצת חלש (בזמנו לי היה מעל 300 ולא שברתי אף R1 ובטח שלא התקרבתי להונדה המדוברת) - הבנאדם נסע מעולה, הרכב היה חזק ועשה אחלה ספין - ונמכר. שזו ככל הנראה היה המטרה (השם של האוטו)

אז חבל סתם להתווכח, ואם הילדים מתלהבים זה כי אלי באמת אדם עם ידע. (ולא, אני לא נמנה על חבריו אלא כלקוח פשוט - אבל שמכיר. מה גם שהונדות ממש לא כוס התה שלי)

פורסם

וואו!

הוא התקין טורבו בעונדה סיביק ונוסע מהר בקו ישר (לפחות מנסה, עם אוטו שמושך חזק שמאלה)! :shock:

בואו כולנו נסגוד לו. :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת אני מכיר אותו אישית, הרכב שלי אף טופל במוסך אצלו, ההונדה המדוברת חונה בחוץ מי שמבין רואה שהיא לא סטנדרטית, יושבת מאוד מאוד נמוך, אני לא מאמין שהיא מצליחה לעלות במפר..

בכל אופן היא עומדת על 700 כ"ס +/-

אגב שניר106, האמת אני לא יודע אם ההונדה נמכרה או לא, מה שבטוח היא עוד עומדת בחוץ בכניסה למוסך

או שהיא שוכבת שם בשביל למנוע בלאגן לבעל הרכב, או שהיא פשוט בטיפול מתמיד שם..

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

וואו!

הוא התקין טורבו בעונדה סיביק ונוסע מהר בקו ישר (לפחות מנסה, עם אוטו שמושך חזק שמאלה)! :shock:

בואו כולנו נסגוד לו. :roll:

ואוו, תודה ששיתפת אותנו בתגובתכך שכל כך תורמת לשרשור.

איזה שימוש במילים, איזו חוכמה! , אני ? נדהמתי.

בוא נראה אותך עושה רבע ממה שנעשה בסיויק הזאת!.

פורסם
יש לך בעיה עם זה שאנחנו כאן?

לא , ואני גם לא רואה קשר למה שאתה הגבת לבין מה שאמרתי אבל יש לי בעיה עם זה שאתם מתלוננים על הרמה של האנשים בפורום שאתם בעצמכם כותבים פה (לא מדבר עליך באופן ספציפי מדבר בכללי ממה שראיתי בתגובות).

פורסם

סטאס, שקוקו כתב "תיבה רגילה" הוא התכוון לסוג הגיר - ידני ולא DSG

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...