Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קצת בספק לגבי הלחיצה עם הR1, הR1 לא נשמע כ"כ כמו R1 עם מצערת פתוחה במלואה... וגם מדובר עם כלי עם יחס משקל הספק של 1:1, באמת הונדה תיתן לו בראש?!

חוצמזה, אני אוסיף כמה פרטים שרק יגרמו לכם להעריץ ולאהוב את הסיויק המדוברת עוד יותר!

1. הברקסים שלה מקוריים - משמעות הדבר שזה אוטו עם 275 כ"ס ומעצור תוף מאחורה. נהדר, לא?

2. בגלל שהאוטו חוזק בצורה חוראנית בלי חיזוקים מתאימים כמו ברקסים וחיזוקי שלדה האוטו פגוע שלדה.

אני מניח שהוא לא יוצא מת"א... מסוכן שם בסיבובים, ועוד בלי ברקס???

אני מת לראות אותו יורד את כביש בית אורן נגיד, לדעתי הוא עלול לעשות פקק.

דניאל.

קיצור התלהבות יתר..

ואין מצב שהוא לקח את הR1 פשוט נהג הR1 הוא אחד הגרועים..

אל תשכחו שצריך להיות רוכב די מיומן על מנת לצאת מהמקום כמו שצריך עם אופנוע, במיוחד עם R1 וחבריו.

הרכב כמו מספר רכבים נוספים בארץ מהיר יותר מהרבה אופנועי ספורט כמו R1 כשהמדידה נעשית ממהירות התחלתית של כ 100קמ"ש שם לרכב יש מספיק אחיזה כדי להוריד את הכח לכביש.

מה זה הכפתור הזה שיש לו ליד צמוד להגה?

BOOST CONTROLLER בורר מצבי גדישה בין לחץ נמוך לגבוה

משהו בסרטון האחרון לא מתחבר לי, הרכב היה עם 515 כ"ס, הוא הגדיל את הטורבו, והוסיף את בלון הקסמים מאחורה וזה כביכול הוסיף לו 250 כ"ס? זה אומר שהבלון אחראי לכ200 כ"ס איך לעזאזל המנוע לא מתפוצץ מזה?!

באיזה סל"ד הוא אמור להתחיל לגדוש? מנוע 1800 עם טורבו שמפיק מעל 500 כ"ס... לא מתחבר לי כל כך.

אמת כדי להפיק הספקים ממנוע זעיר נפח כזה צריך טורבו גדול, ניטרו והרבה סל"ד, עד כמה שזכור לי גדישה מלאה בכ 5500 סל"ד והעברת הילוכים ב 9000-9500 סל"ד.

ודרך אגב, הבחור הוא מכונאי מצוין!

פורסם

אני בטוח שהבחור הוא מכונאי מצויין, ההונדה המדוברת נוסעת עם הרבה כח כבר דיי הרבה שנים. אז או שיש לו ריצ'רצ' בראש מנוע, או שהוא עשה עבודה טובה.

לגבי יכולות הנהיגה שלו אני לא יודע, הוא נראה רק לוחץ בקו ישר.

בכל מקרה, ראיתי את הרכב במציאות פעמיים בחיים שלי ובפעמיים האלה הוא היה עם תוף מאחורה ודיסק קטן ומקורי של סיוויק מקדימה.

השקיע מאות שקלים בשיפור מערכת הבלימה? הגיוני, אולי הוא שם רפידות יותר איכותיות ונוזל ברקס יותר איכותי, זו אכן השקעה של כמה מאות שקלים במערכת הבלמים, והיא גם דיי משתלמת. לפני שנתיים בערך השקעתי כמה מאות שקלים ברפידות איכותיות ובנוזל בלמים איכותי בסובארו פורסטר טורבו שהייתה במשפחה והשיפור היה מפתיע ביותר.

אבל נראה לי שרכב שבמקור היה לו 120 כ"ס והיום יש לו 275 צריך קצת יותר מנוזל ברקס ורפידות... אפילו אם הוא רק לוחץ בקו ישר ובטח ובטח אם הוא רוצה לנהוג נהיגה ספורטיבית.

לך תבין תל אביבים...

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אכן ההונדות של בונבוניירה סוסי מירוץ ללא כל ספק זה לא חדש .

הלחיצה עים ה R1 נעישתה החל ממהירות גילגול מסויימת ולא מהמקום , כדי לקחת R1 מהמקום צריך משהוא כזה.

http://www.youtube.com/watch?v=kqB5Jbed-L8&feature=related

חבל שהעיפו את הסאונד ,בנסיון השלישי על הכסכס לקח אותו.

http://www.youtube.com/watch?v=oZ0L4MiCnWY&feature=related

ROVER 600 TI

פורסם

ואיך המנוע מתמודד עם כל הפצצה הזאת? מילא מנוע אינטגרה מחוזק אני ראיתי כבר כמה התעללויות לא ראליות בהונדות אז אני מתאר לעצמי שבעזרת בניה נכונה הגדישה תחזיק כמו גדולה, אבל הבלון... מימה שאני יודע על איך שזה עובד הבלוק היה צריך להפתח כמו פרח בשימוש לא זהיר, ו200 כ"ס זה חתיכת תוספת בעירה...

פורסם

לגבי יכולות הנהיגה שלו אני לא יודע, הוא נראה רק לוחץ בקו ישר.

נראה לי שכל "לחיצה" של ההונדה הזאת (לא משנה לאן ההגה מופנה) גוררת את הרכב בקוו יש ובענן עשן, אז לא הייתי בונה על ג'מייקנות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

איזה גועל נפש לדבר על בן אדם באופן ישיר ואין לו אפשרות להגיב.

כבר לא מדברים פה על רכב ספציפי אלא על הבן אדם עצמו.

אגב,למי שלא הבין - ההונדה נבנתה בעיקר עבור יחסי ציבור ... מסתבר שזה עובד :wink:

הבחור מכונאי מצויין,וחוץ מזה בחור חביב.

וחבל שאתם מרשים לעצמכם להתלכלך ככה על בן אדם שאין לו זכות להגיב.

אגב,לבחור שטען שיש לה 275 כ"ס תכפיל ב2 .

פורסם

מישהו פה טענ שהוא יכול לקחת R1 מגלגול, נניח מ100 , שזה עדיינ הילוך ראשונ של הR1, בהודעה בטח כבר בהילוך שני.

אנא הסבר לי איך בהונדה שנשאר לו 3 הילוכים, יכול לעבור את ה300.

A.R.T Performance

פורסם

בפשטות מי אמר שהגיר שייך במקור למנוע? חסר רכבים (בעיקר רכבי על) שמגיעים ל90 ול100 בהילון ראשון?

אני אפילו אחדד עוד קצת מי אמר שהגיר לא בהרכבה עצמית?

(שום דבר לא נאמר מידיעה ברורה, רק השערות) 

פורסם
איזה גועל נפש לדבר על בן אדם באופן ישיר ואין לו אפשרות להגיב.

כבר לא מדברים פה על רכב ספציפי אלא על הבן אדם עצמו.

אגב,למי שלא הבין - ההונדה נבנתה בעיקר עבור יחסי ציבור ... מסתבר שזה עובד :wink:

הבחור מכונאי מצויין,וחוץ מזה בחור חביב.

וחבל שאתם מרשים לעצמכם להתלכלך ככה על בן אדם שאין לו זכות להגיב.

אגב,לבחור שטען שיש לה 275 כ"ס תכפיל ב2 .

למיטב ידיעתי, הבנאדם אינו חסום כאן, או שאיני מקשר בין האיש לכינוי.

הוא אינו מנוע מלהגיב. למעשה, זה אפילו יכול להיות די נחמד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני בדרך כלל נמנע מלהגיב בפורום,אבל מי אתם?

ילדים זבי חוטם שהחליפו פלאגים פעם אחת בחיים שלהם ונהיו מכונאים?

איך אתם מרשים לעצמכם לשפוט בן אדם ולהריץ דאחקות על חשבנו בלי להכיר אותו אישית או את רכבו?

אני אישית לא מכיר אותו ורק פעם אחת הייתה לי שיחה קצרה איתו באירוע מסויים אבל הוא דיבר לעניין ונראה בחור חביב,אז אתם מתסלבטים על המערכת בלימה,אתם גם יודעים איזה רכיבים בדיוק הוא שם או לא שם ברכב?:?

אתם מבינים שעם כול הסתלבט שלכם אתם הורסים לבנאדם את הפרנסה? ברגע שמישהו יכנס לפורום ויראה את זה והוא שקל לעשות אצלו משהו מסויים ברכבו,לא ישנה לו שאלי מכונאי מעולה,אלא כמה ילדים צחקו על הההונדה שלו שאגב לפי מה שהבנתי פעם אחרונה הוציאה בערך 500+- בגלגלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...