Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בתקציב של 30K (אם למישהו יש הצעות אחרות אז בבקשה כנסו לאשכול פה ותרשמו לי, תודה. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280145 )

אחת המכוניות שראיתי ודי אהבתי היא רנו מגאן ספורט (נראה לי זה ספורט)...

אבל יש לי כמה שאלות בקשר אליה אם תוכלו לעזור לי...

1. זה יד רביעית משנת 2000 ועבר 180,000 ק''מ, זה יותר מדי ולא כדאי? (גם אם עשיתי בדיקה ואין שום בעיות?)

2. זה רכב עם 2 דלתות, עכשיו השאלה שלי אם זה ממש מעצבן ומפריע הקטע שיש רק 2 דלתות? או שזה שטויות? (במיוחד שאני נהג צעיר ומותר לי בכלל רק אחד מאחורה)

3. הסנרוף לא עובד, כמה אני יכול להוריד מהמחיר על זה?

4. כמה יעלה לי לתקן את הסנרוף?

ובכלל אם לדעתכם הרנו מגאן ספורט היא בחירה טובה לנהג צעיר שמחפש: צריכת דלק נמוכה (מנוע 1600) עם מראה טוב (שלדעתי יש לרכב את זה) וביצעוים נחמדים + (אני לא מבין גדול אבל הרנו מגאן הרגילה היה האוטו שבו עשיתי שעורים והוא היה די סבבה)

תודה רבה

פורסם

המגאן הזאת נקראית רנו מגאן קופה, לא רנו מגאן ספורט. לא היתה מגאן ספורט בארץ באותם השנים (אם בכלל היתה קיימת בכלל).

1. יד רביעית זה דווקא סביר לדעתי לרכב מהסוג הזה. רכב קופה שמתאים בעיקר לצעירים ונוטה להחליף ידיים בקצב גבוה. הקילומטראז' אכן גבוה יחסית ומעבר לתחום הסביר. יש לבדוק את היסטוריית הטיפולים של הרכב, מצבו המכני הנוכחי ולהוריד במחיר בהתאם.

2. כמעט כל הרכבים שלי עד היום היו עם 3 דלתות. זה לא ממש מפריע כל עוד אתה לא משתמש יותר מידי במושב האחורי. אם אתה עושה את רוב הנסיעות שלך לבד או עם עוד נוסע זה באמת שטויות.

3. תנסה להוריד כמה שיותר. זה עניין בינך לבין המוכר.

4. כל דבר מ50 ש"ח וצפונה. כדאי שתסביר טוב יותר מה הבעיה של הסאנ-רוף או שתגש לבעל מקצוע שמתעסק עם זה לקבלת הצעת מחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המגאן הזאת נקראית רנו מגאן קופה, לא רנו מגאן ספורט. לא היתה מגאן ספורט בארץ באותם השנים (אם בכלל היתה קיימת בכלל).

1. יד רביעית זה דווקא סביר לדעתי לרכב מהסוג הזה. רכב קופה שמתאים בעיקר לצעירים ונוטה להחליף ידיים בקצב גבוה. הקילומטראז' אכן גבוה יחסית ומעבר לתחום הסביר. יש לבדוק את היסטוריית הטיפולים של הרכב, מצבו המכני הנוכחי ולהוריד במחיר בהתאם.

2. כמעט כל הרכבים שלי עד היום היו עם 3 דלתות. זה לא ממש מפריע כל עוד אתה לא משתמש יותר מידי במושב האחורי. אם אתה עושה את רוב הנסיעות שלך לבד או עם עוד נוסע זה באמת שטויות.

3. תנסה להוריד כמה שיותר. זה עניין בינך לבין המוכר.

4. כל דבר מ50 ש"ח וצפונה. כדאי שתסביר טוב יותר מה הבעיה של הסאנ-רוף או שתגש לבעל מקצוע שמתעסק עם זה לקבלת הצעת מחיר.

אז למרות הקילומטראז' הגבוהה, אם אני לוקח אותו לבדיקה והכל בסדר...אין שום סיבה למה לא לקחת?

אתה שמעת על האוטו הזה פעם?

תודה

פורסם

על רנו מגאן קופה שמעתי. על רנו מגאן ספורט משנת 2000 - לא.

הקילומטראז' גבוה יחסית לממוצע, אבל זאת לא סיבה לפסול את הרכב על הסף. אם המכלולים העיקריים ברכב תקינים ועושה רושם שהרכב טופל כהלכה אפשר להוריד במחיר בהתאם לקילומטראז' ולקנות. ברוב המקרים זה לא המצב, אבל אם התמזל מזלך - הרווחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...