Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מתכוון לשדרג את המגבר לאנזר שלי, וחשבתי על מגברי בוסטון אקוסטיקס.

לא הצלחתי למצוא מידע רלוונטי לגבי סדרת ה-GT שמעניינת אותי, לייתר דיוק המגבר 2 ערוצים GT-24.

אשמח לקבל כל מידע על המגבר/סדרה הזו, או לינקים לביקורות.

המגבר מיועד להגביר מורל הייבריד פסיבי.

אני אוהב את השילוב של ג'נסיס עם מורל, אז השאיפה היא למצוא מגבר שיותר דומה לאופי הצליל של ג'נסיס.

אלו האופציות מיד שנייה:

1. BOSTON GT-24

SUNDOWN 125.2 .2

3. יש לכם עוד הצעות?

בעתיד כנראה אקנה מגברון נוסף לטוויטרים.

אציין שאף פעם לא יצא לי לשמוע את המגברים האלו ולצערי אני גם לא אוכל להגיע למפגשי מרכז. ובצפון אין.

אשמח לקבל עצות לשדרוג המערכת, התקציב עומד על 1200 ש"ח, כאשר המטרה היא לבטל את צוואר הבקבוק שנוצר עכשיו בגלל הלאנזר, ולקבל תמורה טובה לכסף.

שאר רכיבי המערכת, בחתימה שלי.

פורסם

בתור אחד שמחזיק את הST40

ושמגיר לי סט של JL AUDIO XR

אני יכול להגיד לך שהוא עושה עבודה מעולה

ועוד המגבר אצלי עובד על מנחת של ג'ניסיס

אם אתה מאזור הצפון תוכל ליצור איתי קשר ולבוא לשמוע

אשמח לעזור...

פורסם

הבוסטון אחלה מגבריSPL מאוד אנדרייטד גם לא תופסים הרבה מקום וחברה מעולה .בתור אחד שהיה לו את ה24 ועכשיו יש לי 22 ממליץ בחום במחיר שציינת בחירה טובה.דרך אגב כל ערוץ במגבר הזה כ 175 וואט ב4 אוהם.

פורסם

כמו שאמרתי לך במפגש אני ממליץ לך לחסוך ולהביא מגבר שמתאים בול לסט בגלל שמחירי הגנסיס יד שנייה לא גבוהים כול כך.

ואנחנו מדברים על הבדל לא גבוה בין מגבר היי אנד אמיתי שישרת אותך שנים.

תחשוב על זה,כולה כמה לאפות:idea::wink:

פורסם

נכון .לכן רשמתי כ אני מעריך כל ערוץ 160 וואט ב13.8V שזה די הרבה וכמו שרשמתי קודם המגברים של בוסטון הם אנדרייטד.

בקיצור אחלה מגבר והמחיר בסדר גמור.

פורסם

הזטק P2 הוא 2 ערוצים. והוא נותן 205W RMS לערוץ!! ב 4 אום. והוא נותן!

אבל כמו שאמרו המחיר שלו יחסית יקר. כי זה מגבר ברמה ממש גבוהה.

עם אתה חושב על הגברה אקטיבית.

מומלץ מגברים זהים מבחינת חברה. וזה לשמור על אופי הסאונד דומה כמה שיותר בין המידים לטיווטרים.

כמובן אם עובדים עם טיווטרים של חברה אחרת. אז זה מתבטל. כי האופי שונה מראש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...