Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,בעבר פתחתי שרשור דומה על בעיית צילצולים ברכב שלי מסוג סובארו אימפרזה 94

לאחר היתיעצויות כאן בפורום המלצתם לי לעשות טיפול 10000,אולי להחליף תחנת דלק, אולי לנקות את חיישן האוויר

עשיתי הכל כולל הכל, שום דבר לא עזר לצערי ביומיים האחרונים אני שומע צילצולים חזקים מאד מכיוון המנוע,

בזמן מאמץ כלומר לחיצה נוספת על הדוושה כדי להגביר מהירות.

הרכב עשה 210000 קמ,לא מיתחמם לא מאבד טיפת מים ושמן.

אני כבר הרמתי ידיים ומרגיש חסר אונים איך פותרים את הבעיה הזאת אחת ולתמיד.

אשמח לעזרה ממכם את האמת אני לא יודע מה לעשות,לפעמים זה מוציא לי את החשק לנהוג.

תודה ולילה טוב. :oops:

imprza new age

פורסם

בוקר טוב,לעיתים קרובות מד הטורים נתפס על 1000 סל''ד למשך דקה

וזאת תופעה חדשה,שהתחילה אים היתחזקות הצילצולים במנוע.

האים לדעתכם יש קשר בין שניהם?

imprza new age

פורסם

כדאי שבפתיחת השרשור תציין בקצרה את ההיסטוריה עם הרכב (שאת חלקם שיתפת בפורום בעבר).

הבנתי שהייתה לך בעבר בעיית הצילצולים, ובעקבות החלפת תרמוסתת - הבעיה נפתרה באופן זמני.

בנושא הפיח - הבטחת לפנות לחיים יוד ולעדכן, אני מהמר שטרם עשית ניקוי מזרקים.

בהנחה שלא נגרם בנתיים נזק בלתי הפיך למנוע הייתי מציע לך להתמקד בשלושה דברים עד הסוף:

1. לבדוק שוב את מערכת הקירור (פעולת תרמוסתת, מאווררים, אי זיוף של השעון חום).

2. במידה ותקין - אתה יכול לעשות ניקוי מזרקים מקצועי (לא 44K), אי אפשר להבטיח ב100% שזה יפתור את הבעיה - השאלה כמה רחוק אתה מוכן ללכת בשביל זה.

3. מאחר וחיים יוד הזכיר מצוקת דלק בבדיקת הגזים ברכבך, זה יכול לרמוז על ניהול דלק לא תקין (וכדאי שתבדוק ברצינות את נושא הצ'יפ)

יש אפשרות רביעית להמשיך לנסוע עם הצילצולים עד שהם יפסקו לבד (אני אשאיר לך לנחש לבד למה..)

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

מצלצל? תענה.

אני לא נתקלתי בתופעה כזאת והרכב שלי די קרוב למס' הקילומטרז' שהרכב שלך עבר, למה שלא תלך לקבל חוות דעת ממוסך?

אם כל העצות של חברי הפורום נעשו ולא הצליחו אז רק חוות דעת ממוסך תעזור.

פורסם

ערב טוב,עשיתי בדיקה של מערכת הקירור יש מים ברדיאטור ובמיכל עיבוי

כמו כן בדקתי צינורות עליון ותחתון,הם מיתחממים במידה שווה כשהעליון מיתחמם מהר יותר

המאווררים נכנסים לפעולה בזמן, ומד שעון החום מראה על החצי.

שוב המנוע מצלצל רק אחרי שעה שעתיים של נסיעה לפעמים חלש ולפעמים חזק.

איך עליי לבדוק האים השעון החום מזייף?

איך בעצם אמור לעבוד הטרמוסטט,אולי אני מבצע בדיקה שגויה?

אולי אנסה לשים תוסף דלק כי לא ניראה לי שאי פעם שמו תוסף במנוע הזה.

שאלה אחרונה מה מידת הנזק שניגרם למנוע כתוצאה של הצילצולים ?

תודה לעונים ושבת שלום לכל עם ישראל.

imprza new age

פורסם

צלצולים הכוונה לדטונצייה? יכול להיות שיש לאחר מאט את ההצתה או אולי מאבת דלק עייפה ואינה מספקת את כמות הנדרשת.

ממליץ לא להמשיך לנסוע ככה, אלא לפתור קודם את הבעייה. דטונצייה עלולה לגרום נזק למנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ערב טוב,

יכול להיות שיש לך חיישן נקישות תקול.

כאשר חיישן נקישות תקול, יתכן ותתדלק נורת תקלה בלוח השעונים, ולא יתבצע איחור הצתה כאשר יש נקישות(צילצולים), והמנוע יצלצל.

פורסם

שלום לכולם,אתמול בערב הוספתי פעם ראשונה k44 למיכל הדלק

היתרשמות ראשונה שלי היא שהצילצולים פחתו ב50 אחוז לערך

הרכב מגיב טוב יותר לגז פעולת המנוע שקטה יותר במעט

אולם אני מקווה שזה לא פסיכולוגי ואכן שוב יש שיפור בבעיית הצילצולים.

האים מותר כרגע לאחר 24 שעות להוסיף מיכל נוסף של k44 לדלק?

אים אכן התוסף הזה יעשה פלא פלאים ויפסיק את בעיית הצילצולים הייתי שמח לקבל איזשהו

כיוון ממה נגרם הצילצולים במנוע.

תודה לכולם על העזרה.

imprza new age

פורסם

עם זה עזר זה אומר שיש איפשהו בעיה במערכת הדלק,

טוב בעצמם זה כבר משהו שאמרו לפני, אז תעשה ניקוי מזרקים זה הכיוון.

ותדע תוסף דלק זה רק אופטולגין נגד כאב ראש זמני בלבד הוא לא פותר את הבעייה!

ולפעמיים יכול לגרום לנזק באלפי שקלים, לך תעשה ניקוי ותתפטר מכמה מאות שקלים ומכאבי ראש לתמיד

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

• תוכן חדש...