Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בסוף החודש אני אצטרך לחדש את החוזה שלי עם החברת ביטוח, ורציתי לדעת אם המחיר שאני משלם כרגע נחשב למחיר הגון או מופרז?

העלות השנתית של הביטוח שאני משלם כרגע היא 6200 ש"ח (נהג צעיר) - אני ואחי נוהגים על הרכב, אחי בן 21 ואני בן 23.

הרכב הוא סיאט איביזה שנת 2000, דגם סיגנו עם נפח של 1600 סמ"ק.

אני שומע הרבה אנשים בגיל שלי שמשלמים חצי ממני, איך זה הגיוני..?!

יש לי ביטוח מקיף כולל גנבות וכ'ו.. ואני שוקל לעשות רק צד ג' שיעלה לי פחות או יותר 3500 ש"ח.

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חברות אחרות, זה הגיוני המחיר שאני משלם כרגע?

תודה מראש,

סופ"ש נעים!

פורסם

אני לא חושב שמישהו יכול להביע דעה נחרצת לגבי המחיר ששילמת ולגבי חברות אחרות.

תצטרך לעשות סקר מחירים מכמה חברות שונות.

תנסה גם דרך סוכני ביטוח (הם עובדים במקביל עם כמה חברות שונות ), וגם ביטוחים ישירים.

המחירים בין החברות שונים בהפרשים ניכרים.

רכב X יכול להיות יותר זול בחברה ישירה, אבל רכב Y יהיה אצלם יותר יקר , ללא סיבה שנראים לעין.

בקיצור, כמה שיותר הצעות מחיר- יותר טוב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודמי נתן לך רעיונות טובים.

המחיר נקבע גם לפי הרקע הביטוחי שלך וכנראה שני נהגים צעירים מייקר מאווווד את המחיר.

תתנחם שאחרי גיל 24 עם עבר ביטוחי נקי המחיר יהיה רבע ופחות.

בביטוחים הישירים שולחים לך התעה במייל, לפי בקשה. זה יכול להיות בסיס למיקוח (חברה ב' הציעה לי מחיר כזה ...) ולא במפתיע המחיר ירד במאות שקלים. הגעתי איתם פעם לשליש הפחתה ועדיין סוכנות נתנה דיל טוב יותר (לאותו כיסוי שרציתי).

נראה לי שמחיר הביטוח שנתת הוא בלי פרופורציה לשווי הרכב. א-ב-ל אם יש לכם הרבה תאונות כדאי שיהיה ביטוח מקיף.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מחזק את קודמי בקשר לזה שהמחיר יורד משמעותית כשתהיה בן 24,(אבל קצת הגזמת,המחיר יורד פלאים אבל לא "רבע ופחות".) :)

בכל מקרה תמיד מומלץ להתמקח ולעשות סקר-שוק בעוד חברות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה המחירון של הרכב? 6200 זה נשמע המון לרכב הזה.

בכל מקרה, אל תתקרב לשירביט, הם מציעים מחירים קצת יותר זולים אבל מתי שאתה צריך אותם אז יש יותר סיכוי שתמצא עזרה מהצלב האדום ולא מהם.

פורסם

ממה שאני זוכר כשביררתי בפעם האחרונה , ניתן לפצל את הביטוח , כלומר אתה יכול לעשות חובה בחברה מסוייימת ואת המקיף בחברת ביטוח אחרת , מה שמגדיל את מרחב התימרון עבור ההצעה המשתלמת ביותר.....

פורסם

מחירי ביטוח חובה מפורסמים באינטרנט והם גלויים לכל.

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

אסור לחברת ביטוח לגבות אגורה יותר מהמחיר המופיע באינטרנט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השארתי את הפרטים שלי בכמה אתרים של הצעות ביטוח, בנתיים חזרה אלי חברת ביטוח אחת והציע לי ביטוח בעלות של 5600 ש"ח, עדיין קצת יקר לרכב שהמחירון שלו 27 אלף (אפילו קצת פחות), לא?

אין תאונות ואין פסילות של רשיונות, אולי עדיף לעשות צד ג' וזהו?

תודה לכם.

פורסם

אני לא מבין גדול בעניין אבל אני יודע שאני שילמתי 5900 על אודי A3 1.8 שנת 2001 שעולה בסביבות ה 50 אלף ו אחשב שאני בן 24 אני משלם 2900 שני המחירים הם של מקיף אם גרר שמשות וכול השאר.

פורסם

לפני מס' שנים, חבר ביקש ממני למצוא עבורו ביטוח במחיר שפוי.

השארתי הודעות במס' קישורי פרסומות באינטרנט והשארתי טלפון שלי, ופעם את הטלפון של החבר.

התברר שבסופו של דבר אומנם קיבלנו מס' הצעות שונות זו מזו אבל כולם הגיעו מאותה סוכנות ביטוח שמייצגת מס' חברות ביטוח.

תחרות במיטבה :shock:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
השארתי את הפרטים שלי בכמה אתרים של הצעות ביטוח, בנתיים חזרה אלי חברת ביטוח אחת והציע לי ביטוח בעלות של 5600 ש"ח, עדיין קצת יקר לרכב שהמחירון שלו 27 אלף (אפילו קצת פחות), לא?

אין תאונות ואין פסילות של רשיונות, אולי עדיף לעשות צד ג' וזהו?

תודה לכם.

לא מתשלם, 5600 + השתתפות עצמית = חצי ממחיר הרכב.

צד ג' ותשתדל לא להתרסק לתוך שום דבר :)

פורסם

ממה שאני זוכר, בניסאן שהיתה לנו חברת הביטוח שביטחה אותנו היתה "אריה". הבנתי שהיא חברת ביטוח טובה וזולה. תבדוקץ אין לך מה להפסיד. (חובה 1900 ש: +-, מקיף עוד 2700)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...