Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי, 2 דלתות (חשוב ביותר) בתקציב של כבין 60 ל-80 אלף והחל משנתון 2004. ברשותי כרגע מזדה 3, הרכב סבבה, מהיר, נוח אבל גדול לי. איזה רכבים אתם מציעים??? אני לא נהג מטורף חלילה אבל רוצה ליהנות מהרכב וליהנות מהנסיעה.

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשוב לי שלרכב יהיה כוח (מהירות) אבל לא פחות חשוב לי נוחות הנסיעה והתנהגות בכביש. לגבי סיאט איביזה FR שציינו פה מקודם, חיפשתי ביד 2 ולא מצאתי תת דגם זהה (אולי הכוונה לסיאט לאון?!).

העניין שבתור בן למכונאי תהיה לי בעיה להביא רכב צרפתי.

חיצוניות הרכב חשובה לי מאוד והכוונה לרכב בעל מראה (וממש לא בקטע של פוזה) ושיהיה בעל 2 דלתות (אני "ילד" ואין לי שום כוונה להעמיס חמולות לרכב - בלי שום קשר לזה שאני פדנט לגבי ניקיון והסדר ברכב). אני מחפש רכב כמו היונדאי קופה מבחינת מראה (לגבי כוח והתנהגות בכביש אני ממש לא יודע עליו כלום).

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

אתה צריך לקבוע מה יותר חשוב לך, כי אי אפשר לקבל הכל.

סיאט איביזה FR היא גרסת ביניים ספורטיבית לאיביזה. יש גם קופרה שהיא יותר חזקה וספורטיבית.

לא הבנתי את הקשר בין היותך בן למכונאי לבין רכב צרפתי.

אם המראה החיצוני חשוב אז תצטרך להתפשר - יונדאי קופה אמנם נראית מצוין, אבל היא לא יותר מדי ספורטיבית (התנהגות הכביש דווקא לא רעה אבל מנוע ה-2.0 ל' חלש וה-2.7 לא חזק כמצופה ובזבזן מאוד בדלק).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאלת תם - למה דווקא משנת 2004 ?

אם תמצא משהו משנת 2003 זה לא יהיה סביר ?

כמו כן, השאלות של רוני מחדדות את אפשרויות מתן התשובה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה!!

אני בעל מזדה 2007 ולכן אני לא רוצה לרדת יותר מדי בשנתון. אני מודע לכך שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, העדיפות היא להתנהגות בכביש, לנוחות מאשר לכוח מנוע (מהירות), אני ילד בגיל אבל לא בראש, אני מחפש יותר את הנוחות בנסיעה מהר להאיץ מהר (ודקה אחרי זה לחפש את תחנת הדלק הקרובה). למזדה יש גם נוחות נסיעה וגם מהירות אבל האוטו גדול לי.

לגבי היונדאי קופה - השאלה אם הוא רכב טוב מבחינת נוחות נסיעה, יש להם היסטוריה של מחלות ותקלות??

אם יש לכם משהו דומה להציע אני פחות להצעות..

פורסם

FR משנתון 2007 תעלה בסביבות 80K.

פוטנציאל מצויין לשיפורים, מאובזרת לחלוטין ובעלת מראה ספורטיבי וצעיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש הרבה שרשורים עם התלבטות דומה לשלך בתקציב דומה לשלך.

תריץ חיפוש ותקרא אותם, תהיה חכם יותר לגבי הסוגייה.

אם הכיוון היא איביזה, אני אישית הייתי מעדיף ליאון T אך מהדור עם ההגה הלא מחושמל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז ככה...

* עשיתי בדיקה ביד 2 ואין דבר כזה איביזה FR, אולי יש לזה שם אחר?!?

* אני עדיין לא מבין מה רע ביונדאי קופה??

* חשוב לי מאוד הצורה של האוטו (מראה ו-2 דלתות), אנשים חושבים שזה עניין של פוזה, אבל זה ממש לא!

שוב, אותי לא מעניין שיפורים ולא מרוצים וכול זה, רוצה רכב ספורטיבי שייקח אותי ממקום למקום, רוצה ליהנות מהנסיעה ויותר מכך (אני מצטער שזה ישמע כל כך רע אבל...) לא רוצה להעמיס מיליון איש לאוטו, תן לי את השקט שלי, לדחוף בנאדם אחד - שניים בסבבה לא יותר מכך..

ושוב תודה רבה על העזרה!!

פורסם

זה שלא מצאת לא אומר שאין. רק אומר שלא חיפשת מספיק.

יונדאי קופה לא רעה ונראה שמתאימה לדרישות שלך, כיוון שאתה לא באמת מחפש רכב ספורטיבי אלא רק אחד שנראה ככה. קנה את גרסת ה-2.0 ל' לחסכון בדלק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחזק את רוני לגבי היונדאי.

אם אתה מרוצה מהמאזדה מבחינת כח ותאוצה, אני בספק אם הקופה תאכזב.

וכמובן שהיא נראית בדיוק כמו שבקשת.

אבל נקודה חשובה, אם לא מפריע לך, קח גיר ידני. גם חסכון בדלק, גם ביצועים עדיפים, וגם הרבה יותר נחמד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

פיג'ו קצת בעייתית לי, אני מאוד אוהב את ה-307 3 דלתות (יש לשכן של חבר) אבל אני יודע שפיג'ו רכב עדין ולא בא לי כל היום לבלות במוסכים. יש לי מישהו בבית (אבא) שמטפל לי באוטו ואני יודע שאם אני יביא רכב כזה (פיג'ו,רנו,סיטרואן) אין מצב בעולם שהוא יעזור לי לטפל באוטו.

מה אני צריך לבדוק לפני ובעת רכישה של יונדאי קופה?? איזה מחלות יש לאוטו?? אני מעדיף לדעת עכשיו מאשר לחוות אותם על הבשר שלי, למשל למזדה יש בעייה עם הפנסים שנשרפים בשמש, זה מפריע חיצונית, זה לא משהו שמונע מהרכב לזוז. (הבנתם את הכוונה שלי..)

עברתי ביד 2 ואין באיביזה קטגוריה של FR, איך אני יכול בכל אופן לזהות את הדגם (אולי רשום על דגם אחר??)

פורסם

תרשום בחיפוש רכב: כל הארץ--סיאט--איביזה--2005--2008---ידני: כל אחד והרכבים שתראה ונפח נמנוע שלו 1800 הוא FR או קופרה וזה כבר יהיה רשום בפנים המודעה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חפרתי קצת בפורום הזה והבנתי שקופה היא יותר מראה מאשר עוצמה, אין לי בעיה עם זה. אני לא מחפש להיות נהג מירוצים או את כל עניין ההחלקות, גם אין לי שום כוונה "לשפר" את הרכב. בסה"כ מחפש רכב בעל מראה, שיהיה רכב אמין ובלי להוציא משכנתא על טיפולים.. עם המזדה אני לא לוחץ הרבה ואני באיזור ה-120-140, השאלה אם בקופה זה כך או לא?!?

• תוכן חדש...