Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לקבל הערכת מחיר להחלפת משאבת הגה כח בפורד פוקוס טרנד 2006?

במוסך שביצע לי התיקון דרשו ממני על המשאבה 840 ש"ח ועוד 800 ש"ח על צינור הגה כח.

האם יש לכם הערכה כיצד לצינור הזה שמחובר למערכת נוצר בו חתך?

פורסם

אתה בקטע של במקום לענות לשרשור הראשון אם אותה שאלה שפתחת לפני יומיים פשוט לפתוח שרשור חדש?

עכשיו תענה על השאלות ואני ינסה לעזור לך.

האם הרכב מטופל רק במוסכים מורשים ?

האם ההתעסקות הראשונית הייתה ע"י מוסך מורשה?

כמה ק"מ יש לרכב?

מתי הסתיימה האחריות?

פורסם

הרכב נקנה לפני שנה מליסינג, הרכב היה בשימוש אצל אדם שאני מכיר, כך שידוע לי שלא היו לרכב שום בעיות קודמות.

לא בדקתי אפילו אם יש אחריות. נראה לי שאין, אחרת כנראה היו אומרים לי (לבדוק את זה?!).

כיום 85000 ק"מ.

בליסינג טופל איפה שחברות הליסינג מטפלות.

אני עד עכשיו עשיתי לו טיפול אחד , לא במוסך מורשה, היות ואמרו לי שלטיפול שוטף לא צריך ללכת למוסך מורשה שהינו יקר יותר בהרבה. (האם הטעו אותי?)

תודה רבה, בציפיה למענה.

פורסם

בעקרון יש דבר מה שנקרא רצון טוב בחברה, שזה אם היבואן מעוניין לתת מחווה טובה ללקוח אז לאשר לו תיקון כגון זה, במסגרת זו זה יהיה עם עלות מופחתת משמעותית או ללא עלות בכלל, אבל מכיוון שהרכב כבר לא מטופל במוסכים מורשים קשה לי להאמין שיעשו מחווה שכזו, מה גם שראיתי לאחר מה שכתבתי לך שהייתה כבר התעסקות עם המשאבה במוסך שאינו מורשה כך שזה לא רלוונטי לגבייך.

פורסם

אם הרכב עשה טיפולים בזמן במוסך לא מורשה יבואן אלא במורשה רגיל החוק אומר שהאחריות צריכה להיות תקפה.

במיוחד בנושא של משאבה הגה שאין בה טיפולים.שווה בדיקה.נ.ב לפי הבנתי טרם התעסקו עם המשאבה במוסך אחר.

פורסם

אז הבנתך לא נכונה כיוון שהוא כתב שסידרו לו שם איזה ניפל בצינור המתחבר למשאבה, וכפי שכתבתי רצון טוב זה מעבר לאחריות ואז היצרן לא חייב לתת אלא כמחווה טובה מה שלא יקבל מי שלא מטפל במורשים וקל וחומר כאשר הייתה התעסקות.

• תוכן חדש...