Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הצפייה בסרטון, היא צריכה לדעתי להחליף את השם ל ליידי גע-בה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או: ליידי אל תיגע-בה...

במידה והיא באמת הייתה הוא בעבר...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בוקר טוב אליהו?

אין כאן שום דבר שלא הופיע כבר מיליון פעם אצל מיליון מוצרי פופ מהלכים

כדוגמת ספירס ושות'. אה, ואפילו עשור קודם לכן, אצל מדונה.

לגבי המשפט "זה מה שצריך להיות במופע לנערים"... נו באמת,

אני מתקשה שלא להתגלגל מצחוק.

סקס הוא מרכב בלתי נפרד מתעשיית הפופ, זה מתבטא גם במילים וגם בריקודים

וגם בקליפים וגם ב... לפחות ב-50 השנים האחרונות. אז נכון שבשנות ה-60

זה נראה קצת אחרת ואולי יותר נאיבי, אבל להזדעזע בשנת 2009 מאיזה שהוא אמן פופ זה כמו

להתרעם על כך שלעגלונים כבר אין עבודה בגלל שהמציאו את המכונית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי הכי מתאים כאן המשפט---> סקס מוכר!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רק אם אפשר לעדכן אתכם ולהבהיר את התמונה:

ליידי גאגא היתה פעם אדון גאגא. רק לידעתכם.

תעשו את המשוואה לבד. או שאני כבר אתן את הרמז:

אדון + ניתוח = ליידי

שלומי.

פורסם
רק אם אפשר לעדכן אתכם ולהבהיר את התמונה:

ליידי גאגא היתה פעם אדון גאגא. רק לידעתכם.

תעשו את המשוואה לבד. או שאני כבר אתן את הרמז:

אדון + ניתוח = ליידי

ליידי גא-גא מעולם לא הייתה אדון. השמועות (שהיא יצרה בעצמה בשביל ליצור "באזז) הן שהיא נולדה עם איברי מין נקביים וזכריים (יש לזה שם, חפש בגוגל). היא כמובן "מסרבת להגיב".

בכל אופן, לעניין, הייתי בהופעה. אמנם העלתי את ממוצע הגילאים (מוזר להיות בחור בן כמעט 20 כאשר 90% מסביבך בני 14). אני חייב לציין שהיה show שלא נראה בישראל הרבה זמן. החל מהתאורה, התפאורה המיוחדת,

האפקטים והאבזירים השונים. היא אכן פרובוקטיבית-אבל זה מה שמוכר. גם הופעה של בריטני לא משדרת תמימות נעורים. למעשה, אין כמעט אומני פופ מיינ-סטרים שלא מוכרים סקס. אין מה לעשות - סקס מוכר.

חייב לציין שכל ההופעה היתה ב-live , ובבלדות שהיא נגנה על הפסנתר ניתן היה להבחין כי לגברת יש קול שלא נופל מזמרות גדולות ממנה. בנוסף, היא מלחינה, כותבת ומעבדת את כל השירים שלה ככה שכישרון מוסיקלי בהחלט יש לה (כתבה בעבר גם לאייקון, בריטני ואומנים נוספים).

אני חושב שעד שהגיעה לכאן אומנית שנמצאת כרגע בתחילת הדרך ובשיא ההצלחה לא צריך לבוא בביקורות מיותרות ומתחסדות. אם היתה באה לכאן בעוד 30 שנה פתאום זה היה דבר נלאה וקדוש? להקות מגיעות לכאן לקראת היציאה לפנסיה, אז עד שיש כאן קצת משב רוח מרענן לא צריך להרוס אותו.

Lexus CT200H

פורסם

אתה מתכוון בנות 14.

עד עכשיו לא שמעתי על הדבר הזה וממש הרסתם לי, למה לפתוח על זה שרשור כאן אין לי מושג

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לכל המזועזעים, להזכיר לכם איך מדונה התחילה? ועכשיו חלקכם קונה כרטיסים להופעה שלה ב 1200 שקלים.

גאגא היא בתחילת דרכה, היא צריכה ליצור עיניין והמולה סביבה. אל תשכחו שהיא לא עוסקת במקצוע שדורש סולידיות והתחרות בשוק קשה.

כמו שכתבו פה, האמנים הבינוניים צריכים להמציא את עצמם כל פעם מחדש אחרת הם רק שחת בערימת שחת, המחטים האמיתיים לא צריכים להיות כאלו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

היא לא הייתה גבר בעבר ולא משהו קרוב לזה. סתם שמועות שרצות. בכל אופן, יש לה מספר שירים מאוד יפים לטעמי, שכיף לשמוע פעם בפעם בדאנס בר (אבל לא באוטו :-P).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחרי הצפייה בסירטון, היא צריכה להיפטר מהמילה ליידי...:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היא לא הייתה גבר בעבר ולא משהו קרוב לזה. סתם שמועות שרצות. בכל אופן, יש לה מספר שירים מאוד יפים לטעמי, שכיף לשמוע פעם בפעם בדאנס בר (אבל לא באוטו :-P).

+1 - עושה עוול למערכת ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ובמקרה מוקמה שם מצלמה כדי לתפוס את זה, נכון?...

פרובוקציה מכוונת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חבר מהעבודה שלי היה אתמול בהופעה שלה. הבנאדם טוען שהיה שואו מטורף לגמרי, מה גם שהוא השיג כרטיס ממש בזול (150 ש"ח).

בעיקר הרשים אותו החוטיני הזערורי שהיא לבשה, אשר לדבריו לא הותיר כל מקום לספק באשר להיותה אישה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...