Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לקראת ההופעה של ליידי גאגא בישראל החלטתי לראות כמה סרטונים של השירים שלה ביוטיוב, והגעתי לדבר המזעזע הבא :

http://www.youtube.com/watch?v=d-qvm7id1dU&feature=fvw

השירים נחמדים, הקול שלה מדהים לדעתי וההופעה בכלל הייתה מוצלחת.

דבר אחד מעניין אותי לדעת - זה סוג של אורגיה בימתית מול אלפי צעירים או סתם נסיון לעורר את החשק המיני אצל כל ילד שנמצא מול הבמה ?

מעבר ללבוש החושפני כל כך הזה :

2:52 - שני גברים רקדנים נוגעים לה בכ!@, ואחד מהם דוחף אפילו את כל הפרצוף לשם.

5:51 - שתי נשים מחופשות לשוטרות חושפות את החזה שלהם, אך עדיין עם חזיה.

5:54 - אותן נשים באות ונוגעות לגאגא בחזה, בהתלהבות מרובה.

6:12 - גאגא לובשת זיקוקים על החזה.

הדבר הזה עומד להיות בישראל ? אני מאוד מקווה שהתשובה שלילית. :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל הדבר הזה היה בישראל.

אתמול ושלשום.

לידי גאגא עשתה לעצמה שם בזכות המיניות הפתוחה והמוגזמת שלה, ככה שמבחינתה (דמות הבמה שלה) ומבחינת מעריציה לא מדובר בדבר חריג.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אומרים שהיא דו מינית.

אז זה לא בדיוק כ!@ מה שיש לה שם.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
אומרים שהיא דו מינית.

אוי ואבוי לנו...

סתם יצורה (או יצור?)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אומרים שהיא דו מינית.

לא ידעתי שברגע שמישהי הופכת לדו מינית גודל לה ז**

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אלון, תסלח לי, אבל עשו אותך אתמול? למה נראה לך שההופעה הזאת יותר פרובוקטיבית מכל בריטני ספירס/פוסיקאט דולז אחרת? לא יודע גם מה כל כך הסעיר אותך בגברים והנשים שמלטפים אותה במהלך הריקוד, או בבגדי הגוף של הנשים המחופשות לשוטרות. זה לא שבאמת רואים להן את החזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מילא, ליטפו. העניין הוא איפה ואיך.

ראית את האורגזמה המזוייפת שעשתה פה בישראל בתחילת ההופעה ? זה מה שצריך להיות במופע לנערים ? לא ראיתי את בריטני ספירס\פוסיקאט דולז עושות אורגזמות מזוייפות על הבמה, או אומרות "Get your dicks out. Cause I heard there some pretty big cocks here in israel".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אלון, תסלח לי, אבל עשו אותך אתמול? למה נראה לך שההופעה הזאת יותר פרובוקטיבית מכל בריטני ספירס/פוסיקאט דולז אחרת? לא יודע גם מה כל כך הסעיר אותך בגברים והנשים שמלטפים אותה במהלך הריקוד, או בבגדי הגוף של הנשים המחופשות לשוטרות. זה לא שבאמת רואים להן את החזה...

גם לא הית מתלונן אם היתה חשיפה מסוג שכזה :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

להלן דעתי המלומדת והכנה P:

א) ליידי גאגא היא תוצר פופ חדש, היישר מהתעשייה של בריטני ושות', גם אם היא מנהלת את עצמה. פרובוקציה היא חלק מהמשחק. להזכריכם אלוויס נחשב לפרובקטור, אחריו הביטלס, אחריהם הנדריקס (ההמנון האמריקאי), מדונה, בריטני, כריסטינה אגילרה ועכשיו גאגא, הסדר הוא די כרונולוגי. השלב הבא יהיה סקס על במה. זמרות/להקות/זמרים שאין להם תוכן אמיתי בשירים ו/או במוסיקה חייבים/חייבות להמציא את עצמם מחדש, כי אחרת זה עוד מאותו דבר. לא זכור לאחרונה שראתי להקות כמו killers, kings of leon, muse ועוד אלף להקות רוק מתערטלות על הבמה, אין להם סיבה. לגאגא ושות' יש, כי מה יש להם עם לא זה.

ב)אלור, אשר ו RS, אתם חבורה של מתחסדים, no offense.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה לא סוג של קוקסינל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא ידעתי שברגע שמישהי הופכת לדו מינית גודל לה ז**

צודק, בדקתי את ההגדרה.

היא פשוט נמשכת לשני המינים:-) .(חשבתי שזה משהו אחר:roll: )

ודרך אגב אין לי בעיה כל כך במה שהיא עושה מה שהיא עושה על הבמה, כך שאני לא מתחסד.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אסון רע.

לקחה קול של ברווז ועשתה אותו פושע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...