Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי רנו קליאו מודל 96 אוטומט,בשבועיים האחרונים שמתי לב לתופעה של ירידת גובה מים ממיכל הרדיאטור ולעיתים התרוקנות המיכל לחלוטין, חום המנוע עולה כתוצאה מזה , פעם אחת אף נדלקה לי נורית.

הרכב מתוחזק יחסית טוב, עבר רק 150000 ק"מ,אין נזילות או דליפות, אולי בעייה בפקק שראיתי יוצאים משם אדים.

יכול להיות שזאת בעייה במשאבת מים??כמה זהיא עולה ברנו קליאו?

פורסם

חוסר במים כשאין שום נזילות מביא בדרך כלל לכיוון אטם ראש מנוע.

אם אתה בטוח ב- 100% שאין לך נזילות בצע בדיקת לחץ הפוף במוסך שם תוכל לדעת בדיוק אם יש לך בריחה של מים מהראש לצילינדרים.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

לא לקפוץ מהר לראש מנוע.

א- נחלף את פקק הרדיאטור,יתכן ואינו אוטם כנדרש.

ב- גש לךבדיקה במכון לרדיאטורים /מוסך של מע' הקירור בלחץ.

תיתכן נזילה ממקום סמוי כמו פלאנ'ץ מים /חיבור אליו ובבדיקת הלחץ יגלו.

אם אין נזילה,יש לבדוק את תקינות :הטרמוסטט,תפקוד משאבת המים ושהרדיאטור אינו סתום חלקית.

ג- בדוק סימנים ייעודיים- הופעת טחינה (נוזל לבן-אפרפר) על פקק השמן -אם לא קיים מצויין,אם קיים- התחלה של תקלה בראש המנוע(פריצת אטם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה זה אין נזילות תתאר. עשיתה בדיקה? אין שלוליות מתחת לרכב?

גולדין עם הייתה לו פריצה באטם אז אני מתאר שהוא כבר מזמן היה מתלונן על עשן, התכבות האוטו בזמן הנסיעה,

לי גם הייתה קליאו והייתה עלמות מים עד שלא עשיתי בדיקה מעמיקה גיליתי נזילה מצינור מתכת. קליאו זה רכב טנק אני אישית עד היום לא שמעתי על פריצות אטמים מאנשים שיש להם את הרכב ואפילו שיש להם מי ברז במערכת וכל המערכת כבר מזמן חלודה

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

תודה חבר'ה הכנסתי את הרכב חמוסך התברר שמשאבת מים התקלקלה+החלפת מיכל עיבוי.

עשיתי על הדרך טיימנג +טיפול 10000 +תוסף דלק+תוסף שמן, בעל המוסך לקח לי 1750 שקל, עבור כל ההחלפות והעבודות זה נשמע לכם סביר או יקר מידי.

כמו כן רציתי לדעת כל כמה זמן צריך להחליף שמן+מסנן שמן גיר (רכב אוטומטי)ברנו קליאו.

תודה לכל המשיבם.

• תוכן חדש...