Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

אתמול בשעות הלילה , בערך בשעה 00:00 , הייתי בדרכי למסיבה באיזור מודיעין , למען הדיוק - מצפה מודיעין .

התבלבלתי בדרך , התברברתי ונסעתי לכיון כביש 3 , הגעתי בטעות לכניסה למודיעין וביקשתי לבצע פניית פרסה .

במקום שבו בוצעה פניית הפרסה , לא הוצב שום שלט האוסר ביצוע פניית פרסה , למרות שהצומת מאוד קטנה ונאלצתי לבצע רוורס על מנת להמשיך לנסוע .

במהלך ביצוע הפרסה , הבחנתי כי בפנייה שמאלה של אותה פרסה ובהמשכה חונות ניידת או שתיים ועוצרות רכבים לבדיקות אלכוהול.

כנראה , שהשוטר חשב שאני מנסה להתחמק , מיד לאחר ביצוע הפרסה שמעתי צפירה של ניידת משטרה , אך המשכתי בנסיעה על 80-90 .

השוטר עצר אותי , ביקש ממני לעצור בצד וכשפתחתי את החלון , ביקש רישיון .

כששאלתי אם עשיתי משהו - לא התייחס לשאלתי , התעלם ממנה לחלוטין , הציץ ברישיון וביקש ממני לצאת מהרכב , תוך סירוב מתן הסברים כלשהם .

עכשיו , את העצירה ביצעתי על כביש מהיר , דהיינו 80-90 קמ"ש היא מהירות הנסיעה שם על פי התמרור וכאן הבעיה -

השוטר לא ביקש ממני לשים אפוד זוהר , לא בדק את נוכחותו אך מיוזמתי , פניתי לשוטר וביקשתי ממנו שימתין על מנת שאוכל ללבוש את האפוד .

לאחר שהשוטר המתין , יצאתי עם האפוד ונתבקשתי לנשוף לתוך הנשיפון (שלמעשה , התגלה כלא קביל בבית המשפט) .

כמובן שעברתי את הבדיקה , כי שתיתי אולי קולה , שחוץ מלדפוק את השיניים ולהמיס איברים בגוף לא עושה שום דבר .

השוטר מאוד התאכזב , למעשה הוא היה נראה מיואש שמא הוא לא תפס אותי שיכור , ואפילו נתן לי הוראות איך להגיע למסיבה (כנראה מאלוהים הוא עצר אותי ) .

ושאלותיי הן :

1. כיצד ייתכן ששוטר במשטרת ישראל נותן לי לצאת לכביש מהיר בלי אפוד זוהר ? הייתכן שהוא פשוט היה נותן לי דוח אם לא הייתי שם את זה עליי ?

2. השוטר עצר אותי בשוליים מאוד צרים , כל יציאה מהרכב כרוכה בסכנת חיים מכיון שיש רק נתיב אחד הלוך ונתיב חזור ואנשים , שלא ממש משגיחים על 80-90 קמ"ש . האם מותר לו לעשות את זה ?

3. אחרי שראה שהכול תקין , החזיר לי את רשיוני לאחר בדיקה במכשיר הקשר עם המסוף המשטרתי , השוטרים ביצעו עבירה ועלו על קו הפרדה רצוף בדרכם חזרה . האם ניתן להגיש תלונה ? בכל זאת , הם לא מעל החוק !

ידוע לי שהמשטרה מצפצפת על החוק , אבל הם עשו כמה וכמה עבירות כשהם עצרו אותי לבדיקה , תוך סיכון חיי בשוליים צרים ומעבר לכך , ביצעו עבירה על החוק - חציית קו הפרדה רצוף שידוע כגורם לתאונות !

המשטרה התקלקלה , או שמא אני התקלקלתי ?

תודה לעונים .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

על מעללי משטרת התנועה אפשר לכתוב ספרים רבים,אם תערוך חיפוש בפורום תמצא מספיק סיפורים.

אתה לא התקלקלת,וגם המשטרה לא,הם תמיד היו מקולקלים,האמת שלא כולם,כנראה שלחלק מן השוטרים עולה השתן לראש בגלל הרגשת "הכח" שלדעתם יש להם.

בימים טרופים אלו כשראשי ממשלה,שרים,חברי כנסת,קצינים בכירים ונשיאים עומדים לדין,אני מניח שגם בנושא הזה יעשה סדר בעתיד.

פורסם

למען האמת, לא נראה לי שהשוטר ביצע משהו חריג. נכון שזה לא לעניין לחצות קו הפרדה רצוף, אבל אין לזה שום קשר לאופן שבו השוטר הורה לך לעצור - שעל פניו נשמע לי תקין לחלוטין.

אם זה כל כך בוער לך, אתה יכול להתלונן על העבירה שהוא ביצע לאחר שהוא שלח אותך לדרכך. יחד עם זאת, הסיכוי שיעשו עם זה משהו אינו גבוה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי .

ומה עם העובדה שהוא לא הורהל י לשים עליי את האפוד הזוהר ?

הוא סיכן את חיי , תוך עצירתי על שוליים מאוד צרים , הדלת שפתחתי פשוט נפתחה על הכביש . מספיק רכב אחד שעובר מהר מדי כדי לנגב אותי מהכביש ולשים סוף לחיי .

אולי על זה כן אפשר להתלונן ?

פורסם

כל הכבוד לשוטר שלא הקטין ראש. בדק חשד לנהיגה בשכרות ולא "דגר על הביצים".

לדעתי חבל שאין עוד שוטרים שפועלים כך.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ברור שכל הכבוד לשוטר , באמת שעשה את עבודתו נאמנה ועל כך אין להתווכח .

אבל , למה לעבור על החוק בדרך ? (ראה שוב ערך פס הפרדה רצוף) ואל תגידו לי שזה שטויות , כי זה לא .

שוטר , אמור להוות דוגמא אישית , איך שלא תהפכו .

ושוטר , שמבצע עבירה כדוגמת חציית קו הפרדה רצוף , עושה לי חשק לעשות את זה גם , כי אם לו מותר לחרבן על החוק אז למה שאני , בתור אזרח , אשמור על החוק ?

לא הוגן , לא שיוויוני ולדעתי זה מעשה שלא ייעשה .

פורסם

אתה לא חושב שלהגיד שהוא סיכן את חייך זו קצת הגזמה? ואיפה בדיוק אתה רוצה שיעצור אותך אם לא בשולי הדרך?

אם אתה חושב שלצאת בלילה מהאוטו עם אפוד יותר בטוח- לך על זה על דעת עצמך (כמו שעשית). אני אישית מעדיף לסמוך על עצמי, ולא על הנהג שלא ישים לב אלי (עם או בלי אפוד זוהר, לדעתי זה לא כ"כ משנה- נהג עירני ישים לב אליך גם בלי האפוד) ויכנס בי ב-100 קמ"ש.

חציית קו הפרדה רצוף באמת לא כ"כ לעניין, אבל נו באמת...

פורסם

SeazeR,

אתה צודק וכדאי לשלוח מכתב בענין.

לדעתי לשוטר הספציפי לא יעשו דבר, ספק אפילו אם ידברו איתו על זה. מה שזה כן יכול להועיל, זה שיוציאו נוהל לשוטרים או יחדדו נוהל קיים לעניין זה שלחייב נהג ללבוש אפוד, או אולי לאסור עליו לצאת מהרכב במקומות מועדים לפורענות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השוטר לא חייב לבקש ממך ללבוש אפוד זוהר, פעולה זו צריכה לבוא מטעמך.

בנוסף, אין כל צורך בפעולה זו מטעמך, מאחר והשוטר מצוייד באפוד על גופו ודי באדם אחד בכדי לקיים את הוראת החוק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם אני לא מבין על מה התלונה פה, להוציא הסוגיה של מעבר פס לבן ע"י המשטרה. עד לנקודה הזו, השוטרים היו 100%. זיהו פוטנציאל למישהו שמתחמק מעצירה ע"יה משטרה ורדפו אחריו. יותר טוב מאחלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עוד מעט תתלונן מדוע השוטר לא עצר את התנועה בכביש לפני שהרשה לך לרדת מהרכב. שוטר הוא קודם כל בן אדם. יש בינהם יותר אחראים ויש פחות. חובת היציאה בזהירות מהרכב עם איפוד היא עליך הנהג.זה בשבילך ולבטחונך. השוטר לא הורה לך לצאת ללא איפוד. וכן לדעתי אם היית יוצא ללא אפוד היה מגיע לך לקבל קנס.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני לא מבין למה הנהג צריך לצאת מהרכב במצב כזה.כבר ראיתי שוטרים שמגיעים לחלון הימני של הרכב,והנהג נשאר בתוך הרכב.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...