Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לחייל. עם המשכורת שמשלמים לו בחודש, בקושי נשאר לו לקנות לחברה שלו ארוחה במקדונלדס.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עפ"י מה ששמעתי בבוקר בחדשות, החייל משרת בלשכה של ה"אישיות הבכירה" בצה"ל, ככה שעצם העובדה שהוא הצליח להגיע לחפציו הפרטיים לא מפתיעה והוא גם לא יחטוף על זה יותר מידי.

מצד שני, על גניבת נשק מהצבא ומכירתו לערבים הוא ישב שנים (ואם אתם שואלים אותי, משפט בזק על בגידה במולדת והוצאה להורג בכיכר העיר זה העונש המתאים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש תחתית יותר עמוקה מזאת?

בגלל שהוא הרמטכ"ל (או קצין בכיר אחר) לא הופך את הפשע הזה למזעזע יותר או פחות. לי יותר מפריע שקופצים על קשישות שמוציאות את דמי הביטוח הלאומי ומשאירים אותן חסרות כל. ובכלל החוסר הבטחון האישי של האזרח לגבי חייו ורכושו מטרידים אותי הרבה יותר מחייל שגנב 2000 ש"ח לקצין בכיר כזה או אחר.

עם ובלי קשר - מכירת הנשק לגורמים עויינים - חמור מאוד.

פורסם

על מכירת נשק הייתי מצניח אותו ממטוס לאמצע רצועת עזה.

אם הם לא יהרגו אותו במקום, הוא ייאלץ לגור שם כל החיים שלו.

מצד שני, לחיות עם האויב זה בדיוק מה שהוא רצה כשהוא מכר את הנשקים האלו.

פורסם

אולי צריך לחפש סיבה ללמה בעצם החייל לא ראה משהו לא תקין במעשים שלו?

אם שואלים אותי, המעשה של החייל זה רק תוצאה של המצב הכללי. כשחייל צה"ל, ועוד כזה שמשרת בלשכת רמטכ"ל מוכר נשק צבאי לגורם עויין (אומנם נמכר לערבי ישראלי, אבל רוב הסיכויים שיגיע לשטחי הרשות הפלסטינית), אז זוהי בעיה של חברה כולה.

נ.ב. אם במדינה מסויימת ששמה מתחיל באות U, היה נתפס חייל כזה, סביר להניח שמהר מאוד היה פוגש רופא עם מזרק מלא ברעל. או את "אולד ספארקי". במקרה הטוב היה אוכל cockmeat sandwich בגוואנטנמו ביי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מסכים.

זוהי תוצאה של מדיניות לקויה ומשבר אידיאולוגי חמור שהחברה הישראלית עוברת.

אנחנו מתחילים לפקפק בממשלה, בצבא, במשטרה ובכל הרשויות ששולטות לנו בחיים ורק לוקחות מאיתנו, בלי לתת לנו כמעט שום דבר.

קשה לחיות פה, ועכשיו מתחילים לראות את התוצאות זה.

פורסם

אני חושב ש...(לא בטוח בכלל)...החייל הוא מאבטח מתקנים מיחידת האבטחה. הרי יש חיילים שמאבטחים את הקומה של האישיות הבכירה, בבניין הבכיר.

אבל הורג אותי שכולם מתעסקים עם הכ"א, כאילו 2 רובים ואקדח זה בטל בשישים לעומת 2000 ש"ח מפרטי כ"א של אישיות בכירה! ועוד הוא תקף חייל אחר, דפק לו לבנה בראש, כדי להשיג את אחד הרובים.

אני מנחש גם (לא בטוח בכלל) שהאקדח היה באחת המגירות, מהתקופה שכל קצין היה מחויב לנוע עם נשק אישי, ועכשיו כבר אין חיוב כזה. כך שהגישה אליו הייתה קלה.

משכנתא זה קל

פורסם
אני חושב ש...(לא בטוח בכלל)...החייל הוא מאבטח מתקנים מיחידת האבטחה. הרי יש חיילים שמאבטחים את הקומה של האישיות הבכירה, בבניין הבכיר.

אני יכול להבטיח לך את זה.

וגם בתור אחד שמשרת בבניין הזה, לא מפתיע בכלל הנושא.

אבל הורג אותי שכולם מתעסקים עם הכ"א, כאילו 2 רובים ואקדח זה בטל בשישים לעומת 2000 ש"ח מפרטי כ"א של אישיות בכירה! ועוד הוא תקף חייל אחר, דפק לו לבנה בראש, כדי להשיג את אחד הרובים.

מתעסקים בזה יותר כי זה מראה כמה הרמטכ"ל לא מאובטח, אם כל קבניס"ט יכול להכנס למשרד שלו ולהרים לו את הארנק. ואם הוא היה מכניס לו מטען במגירה?

אגב, איפה שמעת שהוא תקף חייל אחר? יש סיכוי שהתקיפת מאבטח במרפאה של הקריה לפני כמה שבועות הייתה עבודה שלו?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

החייל ישפט בבית דין צבאי

למי שלא יודע, העונש המקסימלי בבית דין צבאי במדינת ישראל הינו עונש מוות.

אם כל השופטים במשפט (3) יחליטו על כך (לא נראה לי) זה מה שהוא יקבל.

אם הרמטכ"ל שם את הנשק האישי שלו במגירה, אזי הוא צריך להישפט על כך שלא פעל בנוהל של אבטחת הנשק.

מעבר לזה, הרמטכל אולי אחד הרמטכלים הטובים והישרים שהיו במדינה לאחרונה, אך עדיין, כל אחד מפשל, ועל זה יש להעמידו במקומו.

אישית, אם הייתי קצין, הייתי מגיש קבילה לנציב הקבילות במידה והדבר לא יבוא על סיפוקו. סתם בשביל העקשנות. אתם לא מאמינים עד כמה כוח יש לנציב, אם הוא רוצה.

פורסם

הייתי רוצה לדעת מה היה קורה למי שהיה גונב שיקים ממשה דיין.

ירון

האקדח שנגנב היה אקדח שניתן מתנה מקצין אמריקאי - אקדח עתיק לתצוגה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אישית, אם הייתי קצין, הייתי מגיש קבילה לנציב הקבילות במידה והדבר לא יבוא על סיפוקו. סתם בשביל העקשנות. אתם לא מאמינים עד כמה כוח יש לנציב, אם הוא רוצה.

קבילה יכול להגיש גם טוראי נגד בכירים ממנו לרבות נגד הרמטכ"ל, כל שכן נגד מפקדיו הישירים. תנאי להגשת קבילה הוא שהקובל נפגע באופן אישי ממעשה שבוצע בפועל כלפיו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בחייאת, אני נוסע הביתה בכביש שתמיד "חם". כל הזמן יש כאן פיגועים, ירי מרכבים חולפים, זריקות אבנים זה בכלל עניין קבוע.

אם לא החייל הזה, אז חייל אחר.. ובכלל, מה אנחנו מתעסקים באבק? על הנשק שנמכר בכמויות מסחריות מישראל אף אחד לא מדבר...

נכון מישהו כתב פה, מתחיל להישבר לאנשים כאן, ישראל לא תחזיק מעמד עוד הרבה זמן ככה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אני יכול להבטיח לך את זה.

וגם בתור אחד שמשרת בבניין הזה, לא מפתיע בכלל הנושא.

מתעסקים בזה יותר כי זה מראה כמה הרמטכ"ל לא מאובטח, אם כל קבניס"ט יכול להכנס למשרד שלו ולהרים לו את הארנק. ואם הוא היה מכניס לו מטען במגירה?

אגב, איפה שמעת שהוא תקף חייל אחר? יש סיכוי שהתקיפת מאבטח במרפאה של הקריה לפני כמה שבועות הייתה עבודה שלו?

א. גם אני משרת בקריה.

ב. מייחסים לו את 2 מקרי "העלמות" הנשק בקריה. אחד במגורי היח' אבטחה, והשני מהחייל בעין-דור.

משכנתא זה קל

פורסם

זוהי תוצאה של מדיניות לקויה ומשבר אידיאולוגי חמור שהחברה הישראלית עוברת.

אנחנו ...

קשה לחיות פה, ועכשיו מתחילים לראות את התוצאות זה.

מי זה אנחנו?

יכול להיות שהמקרה הזה הוא תוצאה של חולי של החברה, כמו מקרים רבים אחרים. השאלה היא למה המשבר הזה לא משפיע עליי למשל? או עליך, יוסי? או על כל האזרחים הנורמלים שומרי החוק במדינה?

גם לי קשה לחיות פה, אולי גם אני אכנס ללשכה של אחינו ואגנוב לו את הנשק?

אני מסכים עם זה שהחברה שלנו דפוקה כחברה, אבל אי אפשר להאשים רק את החברה בכל המקרים האלה. בסופו של דבר, כל אדם צריך להיות אחראי למעשיו ולהבין את חומרת הפעולה שהוא מבצע. לא ייתכן שבכל רצח, שוד ואונס האשמה העיקרית והראשונה תהיה החברה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...