Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהולך עם הרמאי הזה זה פשוט מדהים.

אתמול בחדשות הספורט, הראו מה הוא אמר לפני שנה בדיוק, לפני שהחלה הליגה. הוא סיפר על דולר שיגיע ל5 ש"ח ולשגשוג הכלכלה, הוא סיפר על בית"ר שתעשה דברים מדהימים בצ'מפיונס ושתזכה באליפות.

הבן אדם הזה הוא פשוט אחד השקרנים הגדולים ביותר שהיו כאן - ועצוב שהשקר שלו עושה המון והמון מיליונים פה.

בן אדם כזה פשוט צריך לשבת בכלא על השקר הגדול שהוא עושה במדינה הזאת.

פורסם

לחלוטין לא הבנתם את כל העניין!

הבנאדם קומיקאי בחסד והוא בסה"כ רוצה להתפרנס מכך בכבוד!

"הערמתי קונסטרוקציה אנרגטית" "מיסכתי את שער הקבוצה באנרגיה רבה" "פיזרתי אנרגיה וירטואלית שחדרה במהלך המשחק לתדר החשיבה של שחקני מכבי ת"א" "יכולת התמודדות אנרגטית ופיזיולוגית גבוהה באופן מוחלט ברמה של 27.3% מעל רמת ההתמודדות של שחקן בעל נתונים גופניים רגילים"

הערמתי עלק, הוא מנסה להערים על כולנו :wink:

מדהים כמה שאנשים כמוהו הם טמבלים, שהם חושבים שהשטויות שלהם עובדות על מישהו...

מילא אם היה דורש אלף-אלפיים שקלים. אבל 184 אלף ש"ח + מע"מ?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם הולך לפנות ל'דלק מוטורס'.

אין ספק שהם מכרו כ"כ הרבה מזדות בזכות הכוחות העל-טבעיים שלי (שמושפעים לינארית מהחמין של שבת). האקסטרפולציה הנון-דטרמניסטית שהפעלתי באולמות התצוגה היא-היא שגרמה לנתוני המכירות המרשימים.

לכן, אני דורש מהם מיאטה חדשה. אם לא ייתנו מיאטה, לפחות שייתנו את ה-6 החדשה. אם לא ייתנו את ה-6, נדרוש ריחן עם לוגו של מזדה (בכל זאת, משהו לחמין). זה הכל בזכותי!

פורסם

במילה אחת גנבה.

בשלוש מילים גנבה לאור היום.

ובמשפט שלם. שרלטן. שקרן. וגנב. ומי שמאמין לך. מגיע לו שיקחו לו את הכסף כנראה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ד"א הסיפור החל לפני שבועיים.

מר זריף,פנה למכבי ת"א והבטיח זהקבוצה לא תספוג במשך עונה שלמה אף שער חובה וזאת הודות לכוחותיו העל טבעיים,אשרי המאמין....

אני לא רק שלא מאמין לו גם ממש לא רוצה להאמין...... :-)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תגידו מה שתגידו,את הפרסום שלו הליצן הזה משיג,ואפילו בלי להשקיע יותר מידי. הוא שבר את שיאי התגובות גם בוואן וגם בספורט 5 - יותר מ700 תגובות בוואן ויותר מ170 בספורט 5! (לעצם העניין - אף פעם לא ראיתי יותר מ300 תגובות בוואן ויותר מ100 בספורט 5).

ועדיין,צריך לאשפז אותו דחוף.

פורסם

אתם לא מבינים הא?

זו פרסומת.

נקודה.

יש לו פירסומאי גדול לדעתי.

ברגע שהוא יצא לתקשורת הארצית - לא משנה באיזה הקשר - אנשים עושים עליו חיפוש כלשהו בגוגל ואז פתאום מגלים שהוא "מרפא על עם כוחות". והולכים לבדוק.

לדעתי הוא פשוט צוחק על כולם עם ההודעות האלו.

(ואם הבעלים של מכבי ת"א ישלם לו - מה רע מבחינתו?:lol:)

פורסם

אין חדש תחת השמש, לפני כחצי שנה הוא איים על יצחק תשובה שהוא יתבע אותו.

העילה דאז: לא שיתפו את אורן ברווחים העתידיים מגילוי הגז בקידוח תמר 1.

פורסם
לחלוטין לא הבנתם את כל העניין!

הבנאדם קומיקאי בחסד והוא בסה"כ רוצה להתפרנס מכך בכבוד!

מילא אם היה דורש אלף-אלפיים שקלים. אבל 184 אלף ש"ח + מע"מ?

תתפלא כמה הוא לא טמבל, האיש יושב על הר של כסף שאני בספק אם אתה או אני נעשה בכל החיים שלנו.

אנשים מהסוג שלו עושים מליונים במכירת אשליות, טמבל הוא לא כי טמבל זה מי שהולך אליו ומשלם לו כמה מאות על דקה וחצי פגישה איתו.

אני מכיר את הדברים האלה מקרוב, מי שמגיע אליו אלה אנשים מיואשים שמחפשים מי שיעזור להם והוא מנצל את זה כמובן, לך תוכיח בבית משפט אם הוא כן עשה כישוף שיעזור לך או לא עשה. בית משפט לא מכיר בכלל במקצוע הזה ולכן גם לתבוע אותו יהיה קצת קשה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הוא דוגמא קלאסית לשיטת "מצליח"

לא סתם הוא נוהג על BMW סדרה 7...

תיקון טעות, יש לו נהג פרטי שנוהג בשבילו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תתפלא כמה הוא לא טמבל, האיש יושב על הר של כסף שאני בספק אם אתה או אני נעשה בכל החיים שלנו.

אנשים מהסוג שלו עושים מליונים במכירת אשליות, טמבל הוא לא כי טמבל זה מי שהולך אליו ומשלם לו כמה מאות על דקה וחצי פגישה איתו.

נו, זו רק הוכחה נוספת למשפט הידוע של איינשטיין - הטמטום הוא אכן אינסופי. פשוט יש כנראה מספיק אנשים שהם יותר טמבלים ממנו בשביל שהוא יהיה מיליונר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנסה מנסה ובסוף מצליח.

לא סתם "אורן זריף" הוא תעשיה שמגלגלת 50 מליון שקל בשנה.

לך תוכיח בבית משפט אם הוא כן עשה כישוף שיעזור לך או לא עשה. בית משפט לא מכיר בכלל במקצוע הזה ולכן גם לתבוע אותו יהיה קצת קשה.

כישוף, ועוד גביית כסף עבור מעשה כשפים/הבטחה למעשה כשפים, הינו עבירה פלילית המופיעה בדיני העונשין של מדינת ישראל (סעיף 400 ומשהו..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...