Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולפם וערב טוב,

אני מעוניין במערכת שלמה לרכב בתקציב 5000 ש"ח, לרכב הונדה סיויק שנת 1998.

רצוי רדיו דיסק נשלף של פיוניר, סאב חזק עם עוצמה רצחנית, מגבר איכותי וחזק, רמקולים 6X9, ו 2 סטים של רמוקלים לדלתות.

אשמח להצעות ודעות אישיות שלכם תודה והמשך ערב קסום.

פורסם

התקציב שלך יפה מאוד אפשר להרכיב מערכת ברמה טובה, בסכום הנ"ל הייתי הולך על הרכיבים הבאים:

HU : פיוניר P6050

קומפוננט: מורל דוטק אוביישן

מגבר 4 ערוצים : JBL 1004 או ROCKFORD 450.4

מגבר מונו : SUNDOWN SAZ1000D

סאב : Rockford P3 \ Cervin vega HED12

6X9 : גיביאל או קנווד ב250 - 300 ש"ח

5500 ש"ח + חיווט והתקנה עוד 400-500 ש"ח.

הכל מוצרים חדשים , אם תשקול יד שנייה תוכל להרכיב מערכת ברמה גבוהה יותר.

עריכה: אתה רוצה שתי זוגות קומפוננט בדלתות?

אם כן שתי זוגות של מורל פולס במקום הדוטק.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני מעוניין במערכת חזקה מעניין אותי יותר הבאס אני רוצה משהו חזק שירעיד את הרכב לא חריגה מקסימלית של 1000 שקל, אשמח להצעות של מבינים רציניים אשמח לבוא למפגש ולשמוע מערכות ואפילו גם לקנות מיד שניה.

פורסם

אם זה זה משנה אז אני שומע מזרחית שמח ודיכאון אני רוצה באס חזק ואיכותי ביותר העלתי את התקציב ל6,000 ש"ח אשמח להצעות אני נהג חדש וזה רכב שקניתי ביום רביעי.

• תוכן חדש...