Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על LCD - מבעלי נסיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני יודע שהנושא נטחן עד דק, ובכל זאת, לאחר קריאת השרשורים האחרונים בנושא, טרם הצלחתי לגבש דעה.

אני רוצה טלוויזיה חדשה, דקה כמובן, שתחליף את מסך ה LCD הבינוני שנמצא כרגע בבית (בן 4).

טווח הצפיה הוא בהתאם למקום הישיבה בין 2 ל 3.5 מטר.

אינני מחובר לממיר דיגיטאלי כלשהו, אין לי סבלנות לצפות בסרטים, והשימוש העיקרי הוא ב DVD עבור הילדים וערוץ הופ, ומדי פעם קצת ספורט שמשודר בערוצים החופשיים. עם זאת, אני רוצה כרגע טלוויזיה שתהיה FULL HD - כי אולי עוד חצי שנה יצליחו לשכנע אותי להכניס ממיר הביתה. לא מוצא טעם לקנות משהו שמראש הוא מוגבל. (אם יש הערות על כיוון המחשבה הזה - אשמח לשמוע).

ממבול המלצות, הערות, דעות (פלאזמה זו טכנולוגיה מתה, אל תקנה עכשיו - חכה לטלוויזיות LED, תקנה רק פלאזמה וכד') לא הצלחתי לגבש דעה, מה מתאים לי.

מבחינת גודל - 37 או 42, בטוח שלא יותר, וה 42 אפילו מעט גדול בשלב זה.

איכשהו הצלחתי להתכוונן ל LCD -או LG מסדרת SCARLET עם זמן תגובה של 2.4 מ"ש או על טושיבה REGZA כלשהו.

טווח המחירים הוא כ 5000 - 7000 שקלים - לא יותר.

אשמח לקבל את המלצותיכם.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רק לגבי השורה הזאת:

עם זאת, אני רוצה כרגע טלוויזיה שתהיה FULL HD - כי אולי עוד חצי שנה יצליחו לשכנע אותי להכניס ממיר הביתה.

ממליץ לך לרדת מעניין הFULL HD,תכנים בארץ שמשדרים ב1080P אתה לא תמצא (אלא אם כן אתה מתכנן לשחק באופן אינטנסיבי בPS3 במשחקים כמו GOW 3 :shock:). מה גם שטלויזיות FHD עולות הרבה יותר מHD READY,ולפחות כאן בארץ,ללא הצדקה. קטע מכתבה בנושא:

מה כדאי לרכוש, HD READY או FULL HD?

כאמור, שידורי יס היי-דפינישן וגם הוט HD, ישודרו אך ורק ב-1080i 50HZ. כלומר, מסך HD READY בלבד מציג בשידורים אלה בערך 40% מכמות המידע שמשודר על ידם בפועל. בשטח, לעומת זאת, מתברר שההבדל קטן הרבה יותר, וההחלטה על סוג המסך אותו כדאי לקנות תלויה מאוד בגודל המסך ובמרחק הצפייה שלכם בו, אך מעבר לכל, תלויה בכם.

ככל שהמסך קטן או מרחק הצפייה עולה, כך הצורך ב-FULL HD נעלם - אתם פשוט לא תראו את הפרטים הנוספים שהמסך יוכל להציע. לדוגמא, במסכי 32", מרחק הצפייה בו ניתן ליהנות מ-FULL HD כ"כ קטן עד שהוא לא פרקטי לסלון, ולכן במסכים כאלה אין בכלל צורך ב-FULL HD.

מצד שני, יש גם סיכוי שעל מסך גדול ועם מרחק צפייה נמוך לא תראו הבדל, כיוון שהעיניים שלכם פשוט לא יוכלו להבחין בו. כך, Full HD כדאי ביותר רק אם אתם חדי עין. ואם כך, עדיף ללכת עוד צעד קדימה אל עבר ה-HD Ready 1080P, הוא בעצם Full HD עם כל הדרישות המחמירות ביותר של EICTA.

• תוכן חדש...