Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב B4 2007 לא סוחב-אולי הרגשה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לא מזמן קניתי רכב מיד שנייה B4,אשר נבדק במכון הקנייה ונמצא תקין.

עברו מספר חודשים ואני שמתי לב שהרכב במהירות נמוכה כאילו לא סוחב,אני לוחץ על דושת מאיץ ולפחות 2 שניות הרכב נוסע באותו מהירות ולאחר מתחיל להאיץ באופן נורמאלי כאילו לא הייתה הפסקה של 2 שניות.יש לי הרגשה שכאילו לוקח זמן להעביר את הפקודה מדושת האצה לגלגלים.

אני נסעתי למוסך מורשה ושם נבדק הרכב במחשב ונמצא תקין.

האם לבדוק את הרכב במקום אחר ומה לבקש בבדיקה?!

הרכב עוד באחריות {עוד חודש}.

תודה מראש

דני

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

B4 ידועה בחוסר מומנט בטורים נמוכים. זה אופייני לה.

אין לך מה לעשות. תנסה להעביר למצב ספורט (משיכה של ידית הילוכים כלפיך )

פורסם

איזה דגם מנוע הגיע הרכב ? 2.0 ל' , 2.5 , (את האפשרות השלישית של ה-3R אפשר הוציא).

פרט יותר על מה נהגת לפני קניית הרכב שאתה טוען שהרכב לא סוחב?

נהגתי מספר פעמים על גרסת ה-2.0 ל' 165HP ובין הדברים שלא היו חסרים זה כח , היו חסרים לו הרבה דברים אחרים אבל כח אני בטוח ש-לא בכלל !.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

תודה על התגובות ואני מוסיף מידע.

מדובר ברכב B4 אוטומט 2L 165 כוח סוס.

לפני זה נסעתי באימפרזה 2000,ברמזור הייתי יוצא ראשון והרכב טס כמו משוגע,כאן אני צריך לחכות עד שהילוך התחלף,האם באמת זה נורמאלי?!

תודה

דני

פורסם

אולי זה פשוט ה"אופי" של התיבה האוטומטית.

אצלי ברנו קליאו (1.4 אוטו') אני צריך ללחוץ פעמיים על הגז (גז, לשחרר ואז ללחוץ עוד פעם) כדי שהתיבה תבין שאני "צריך" כוח, תעביר להילוך נמוך יותר ותיתן לי את הכוח.

יכול להיות שאתה לוחץ על הגז ולוקח לתיבה כשתי שניות להבין שאתה צריך שהיא תוריד הילוך.

רון

פורסם

לא,להפך!!

אני רוצה להעביר להילוך יותר גבוה,אני רוצה לנסוע במהירות יותר גבוה והרכב פשוט יושן!

תודה

דני

פורסם

נהגתי באוטו של חבר שלי וגם לו היה השהייה של 2 שניות עד שהואטו האיץ שאלתי אותו למה זה , הוא אמר לי שזה ביגלל שהמזגן דולק וברגע שאני יכבה זה יסתדר. באמת בסופו של דבר זה היה מזגן תנסה לראות אם זה קורה שהמזגן מכובה

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

זה עדיין לא פרארי. תמיד תהיה השהייה של שנייה אפילו שתיים עד שתרגיש את התגובה של הרכב. אתה רוצה לתת קיק ולהרגיש את התגובה במידית, יש לך טיפטרוניק.

פורסם

שלום,

ככל שההילוך גבוה יותר ככה הכוח (התאוצה) שאתה מקבל ממנו היא קטנה יותר (בגלל הגודל של הגלגלי שיניים). אז בעקרון כשאתה רוצה להאיץ מהר אתה צריך להוריד הילוך כדי לקבל את ההאצה במינימום גז.

לדוגמא, ברכב ידני אתה נוסע בהילוך 2 במהירות בסביבות ה10 קמ"ש תצטרך לתת הרבה גז כדי לגרום לרכב להאיץ ואם במקום זה תעביר להילוך ראשון ותתן גז תגיע לתאוצה עם קצת גז יחסית.

פורסם

כן,זה בוודאי לא פרארי!

מה שאני הבנתי-הרגשה שלי זה נורמאלי לרכב כזה!!

וצריך ללמוד להשתמש בטיפטרוניק!

מה שאתם אומרים שלא כדאי לי סתם לנסוע ולבדוק את הרכב שוב במחשב?!

האם בדיקת מחשב מספיק נאמנה?!

סליחה שאני נודניק.

תודה

דני

עונה לGIL A

הרגשה הזאת קיימת גם ללא מזגן ובמיוחד כאשר הרכב קר!

שוב תודה

פורסם

אחרי נסיעה בB3 אני מבין למה אתה מתכוון,התיבה פשוט עצלה ולוקח לה כ2-3 שניות עד שמבינה שצריך להוריד הילוך (לעומת המאזדה שמגיבה כמעט מייד) :roll: שימוש בטיפטרוניק משפר במעט את התחושה הזאת.

פורסם

תנסה לברר איזה תיבה בדיוק יש לך ותריץ חיפוש באינטרנט.

כנראה שתמצא דרכים לתפעול יעיל יותר של התיבה. (כמו שאני מצאתי)

בהצלחה

רון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...