Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת, צריך המלצה למכון בדיקה באיזור הקריות.

הרכב הוא אודי A4 2.4L V6 שנת 98 ..

יש פה למישהו נסיון עם הדגם הזה?

פורסם

אתה קונה את הרכב מסוחר או מאדם פרטי ?

אם סוחר/סוכנות רכב -רק ב מ.מ.מ טסטומט ליד משרד הרישוי,אם לא מסוחר אפשר בקומפיוטסט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכון מ.מ.מ לי משרד הרישוי מול בתי זיקוק עושה בשיקה קפדנית מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המצב שם כנראה השתנה - 15 שנים האחרונות, אבל לפני 15 שנים, כשבדקתי שם גולף, הם לא עלו על בעיית התחממות וחוסר פעולה של מאוורר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רק מ.מ.מ. ותבקש שמורדי לוי יבדוק לך את הרכב, הוא בוחן מטורף קורע את הבנאדם במקום לא מסתיר כלום!!!

לא מזמן לקחתי רכב שבמכון אחר לא עלו על תאונה שעבר והוא כן אומנם לא שאסי אך בכל זאת תאונה...

בקיצור מומלץ מ.מ.מ. מקווה שלא תתבאס אני מפחד לבוא אליו עם רכב כי אני יודע שהוא מוצא את כל הפאקים וזה די מעצבן.

פורסם

כן,זה מסוחר לצערי.

אחד שמוכר רכבי טרייד אין של כלמביל אבל לא מהמגרש אלה פרטי כזה. מישהו מכיר?? בחור רוסי בשם גושה..

תודה על העזרה!:)

מישהו מכיר קומבינה כזאת ?..

פורסם

לא הייתי ממליץ על מ.מ.מ,ברכב שמכרתי לאחרונה,לא מצאו נקישה בגיר.

בקומפיוטסט דווקא כן מצאו...

מבחינת מכנית והספקי מנוע מ.מ.מ די חלשים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
לא הייתי ממליץ על מ.מ.מ,ברכב שמכרתי לאחרונה,לא מצאו נקישה בגיר.

איזה שטויות אתה מדבר?!?!

קח רכב שנת 2009 עם 0 ק"מ למכון בדיקה וירשמו "נקישות בגיר" זה אחד הכסת"חים הכי נפוצים למכוני הבדיקה.

שלא נחשוב בטעות שאתה הסוחר שמתכוון למכור לפותח השירשור את הרכב...

מ.מ.מ. זה מכון בדיקה מעולה, ושלא יגידו לך אחרת.

• תוכן חדש...